Mudr. Eva Smolová - dětská neurologie

87
24.4.23 11:27

Mudr. Eva Smolová - dětská neurologie

Ahoj maminky.

chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s paní doktorkou Evou Smolovou? Děla dětskou neurologii. Dcera je k ní objednaná, ale bohužel jsem se o ni nikde nic nedočetla, ani nemohla dohledat. Jen na jedné stránce o ní něco bylo napsáno, ale od lidí vůbec nic. Pokud byste měla některá zkušenosti, tak budu ráda.
Předem děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
24.4.23 13:02

Dobrý den, my u ní byli a byla skvělá. Rozumná, snažila se dát vše do souvislosti. Myslím, že je to i epileptoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.4.23 13:03

@Diane1990 super, to moc dekuju za reakci, to jsem rada 🙏 ano, je i epileptolozka👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.4.23 13:09

Jen se nelekejte budovy pokud jdete na Smíchov. Je to taková starší budova, ordinace je v prvním patře bez výtahu, takže s kočárkem je to opravdu špatně dostupné. Vzala nás na čas a věnovala se synovi hodinku. V kontaktu jsme s ní byli i po mailu ale nakonec jsme byli odeslání do Krče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.4.23 13:11

@Diane1990 jo, cetla jsem, ze je to bez vytahu, ale to nevadi, dcera ma 2 roky, takze pujde po svejch 😀 pro me je důležité, aby byla pani doktorka normalni a lidská. Moc Vam dekuju, to jste me potěšila 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20949
19.6.23 23:19

Také k paní doktorce se synem chodíme, poslala nás k ní naše rehabilitační lékařka kam docházíme, budova opravdu nic moc, ale přístup paní doktorky super umí i dělat legraci, dá se s ní o čemkoli povídat, jdeme po druhé se synem na EEG, kam se mi teda nedaří dovolat, ale chce to asi trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.4.24 09:33

@Jeanne414 hezký den, nejsem si jistá ze stránek, má paní doktorka smlouvy s pojišťovnami, nebo jdete jako samoplátce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.6.24 13:55

@Diane1990 mate ještě e-mail na paní doktorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty