Mudr. Mojhová, FN Bulovka

Anonymní
11.8.14 12:17

Mudr. Mojhová, FN Bulovka

Od příštího týdne budu chodit do rizikové poradny pro těhotné na Bulovce. Konkrétně k. doktorce Mojhové. Máte s ní někdo zkušenosti? Jaká je jako lékařka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
11.8.14 12:34

Chodila jsem k ni do rizikove poradny. Je normalni, profesionalka. Cvrdlikat tam s tebou nebude, ale neni nijak hruba nebo nezdvorila, dotazy ti zodpovi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.8.14 12:51

Parkrat jsem u ni byla, je v pohode, příjemná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
11.8.14 13:00

Jj za mě také v pohodě, byli jsme tam pečení, vaření, chtěli malého vyndat o 4 týdny dříve než to nakonec dopadlo, vydržela to s námí (hlavně se mnou), myslím že je velice pečlivá, sice taková mno… leklá ryba nebo jak se to říká ale pečlivý a profesionální, nechce nic zanedbat, vše vysvětlí. Ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.8.14 13:08

Pani doktorka me rodila ted v dubnu a byla super, uklidnovala, vysvětlovala, pomáhala, takže ja jsem spokojena. Minule pondělí u ni rodila i kamarádka a taky si ji chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.14 10:42

Děkuji holky, už jsem trochu klidnější, částěčně mě vyděsilo i to, že musím místo z fyziologické poradny chodit do rizikové. Nevíte jak je to v případě třetího porodu. Nabídnou sekci a sterilizacei? Mám za sebou jeden sp. porod a jeden sekcí, více dětí už nechceme, tak bych to uvítala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.14 10:26

Tak jsem byla u p. doktorky Mojhové a myslím, že za mě OK, je milá, příjemná, jasně, že nemá čas na dlouhé vybavování se, ale vše vysvětlila :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.16 08:50

Prosím o anonym, MUDr. Mojhová je jeden z nejlepších gynekologů, jaké znám, spousta doktorů se může od ní učit, zejména, co se týče péče o pacientky a vztahu k nim, možná není ta prvoplánově usměvavá a upovídána doktorka, ale znám její práci i z druhé strany a vím, že má o pacientky opravdu zájem, pokud se na cokoliv zeptáte, vše vysvětlí, takže se nebijte ptát. V provozu, jaký vládne na Bulovce, je těžké nevyhořet ale ona to zvládá perfektně, opravdu se nebojte, u ní co se týče odbornosti v nejlepších rukách :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky