Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chodila jsem k ni do rizikove poradny. Je normalni, profesionalka. Cvrdlikat tam s tebou nebude, ale neni nijak hruba nebo nezdvorila, dotazy ti zodpovi atd.
Jj za mě také v pohodě, byli jsme tam pečení, vaření, chtěli malého vyndat o 4 týdny dříve než to nakonec dopadlo, vydržela to s námí (hlavně se mnou), myslím že je velice pečlivá, sice taková mno… leklá ryba nebo jak se to říká ale pečlivý a profesionální, nechce nic zanedbat, vše vysvětlí. Ok ![]()
Pani doktorka me rodila ted v dubnu a byla super, uklidnovala, vysvětlovala, pomáhala, takže ja jsem spokojena. Minule pondělí u ni rodila i kamarádka a taky si ji chválila.
Děkuji holky, už jsem trochu klidnější, částěčně mě vyděsilo i to, že musím místo z fyziologické poradny chodit do rizikové. Nevíte jak je to v případě třetího porodu. Nabídnou sekci a sterilizacei? Mám za sebou jeden sp. porod a jeden sekcí, více dětí už nechceme, tak bych to uvítala.
Tak jsem byla u p. doktorky Mojhové a myslím, že za mě OK, je milá, příjemná, jasně, že nemá čas na dlouhé vybavování se, ale vše vysvětlila ![]()
Prosím o anonym, MUDr. Mojhová je jeden z nejlepších gynekologů, jaké znám, spousta doktorů se může od ní učit, zejména, co se týče péče o pacientky a vztahu k nim, možná není ta prvoplánově usměvavá a upovídána doktorka, ale znám její práci i z druhé strany a vím, že má o pacientky opravdu zájem, pokud se na cokoliv zeptáte, vše vysvětlí, takže se nebijte ptát. V provozu, jaký vládne na Bulovce, je těžké nevyhořet ale ona to zvládá perfektně, opravdu se nebojte, u ní co se týče odbornosti v nejlepších rukách
![]()
Od příštího týdne budu chodit do rizikové poradny pro těhotné na Bulovce. Konkrétně k. doktorce Mojhové. Máte s ní někdo zkušenosti? Jaká je jako lékařka?