Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, založila jsem si tady profil, jen abych ti mohla odpovědět, tak snad ti to pomůže.
Do Pardubic jsem se přistěhovala a potřebovala jsem doktora, pan Müller měl jako jediný volno, tak mě vzal. Sestřička musím říct, že od začátku byla úžasná, milá a ochotná.
Od doktora jsem měla celou dobu pocit, že ho obtěžuju, že je semnou něco špatně.
Ale brala jsem to jako menší zlo, abych měla aspoň nějakého doktora a díky sestřičce jsem to vždycky nějak psychicky zvládla.. do te doby než jsem měla opravdu gynekologický problém, který jsem musela řešit i s nemocnicí … no pan doktor mi nic nevysvětlil… řval po mě po telefonu, jen protože to bolelo a byla jsem neschopna práce, řval po mě, že si snad dělám srandu, že chci být doma atd… tak jsem mu řekla, že se obrátím na svojí obvodní… doktor po mě řval, že bych měla vědět, že tohle obvodní lékař neřeší a položil mi telefon…
Samozřejmě moje úžasná obvodní lékařka mi to zvedla, poslechla si celou situaci a naprosto v klidem řekla, že mám být určitě doma, že to můj stav vyžaduje…. Musím říct, ze jsem hodně brečela po telefonátu s doktorem… byla to pro mě těžká situace a pan doktor mě shodil jak to jen šlo.. je možné, ze jsme si nesedli lidsky… ale nemusí po mě řvát..
Pokud si citlivá duše… tak asi pro tebe pan doktor neni ten pravý… pokud někoho zhaníš jakože zatím.. tak proč ne.. ale pokaždé jsem odcházela skoro s brekem nebo se sevřeným žaludkem z ordinace.
Já zároveň děkuju, ze jsem se mohla svěřit.. a přemýšlím, že napisu recenzi…aby se další ženy netrápily.
Ahoj! Prosím o názory na gynekologa Mudr. Müllera, který ordinuje na poliklinice Kolf v Pardubicích. Na známýlékař. cz jsou recenze rozporuplné a všechny jsou staršího data, tak bych byla ráda za aktuální názory. Případně kdyby mi někdo prosím doporučil dobrého gynekologa v Pardubicích, kde berou nové pacienty. Děkuju!