Mudr Vilém Winter - zkušenosti?

421
21.6.14 15:48

Mudr Vilém Winter-zkušenosti?

Ahojky, chtěla jsem poprosit.
Vrátila jsem se teď po delší době ze zahraničí a zjistila jsem, že paní Dr Prázová již neordinuje ve Vodičkově v Praze, že ordinaci převzal jakýsi Dr Winter. A když jsem se po ní sháněla (byla bych za ní ochotná jezdit i do Mělníku) tak mi bylo oznámeno, že je prý dlouhodobě nemocná, což je mi neskutečně líto. Nevíte, co se s ní stalo??
A zároveň nemáte s tímto novým Dr Winterem zkušenosti? Znáte to, přechod k novému gynekologovi je vždy utrpení :(

Předem moc díky za jakékoli info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4668
10.9.14 10:08

Ahoj, já Dr. Winterovi chodím a jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.5.15 12:30

rozhodně nedoporučuji

MUDr. Vilém Winter krade osobní údaje pacientek. Docházela jsem k němu do ordinace v INC Jirny, odku si vědomě kopíroval osobní údaje a na zdravotní pojišťovnu si účtoval cca týden po očetření v INC i úkony v jeho soukromé ordinaci AGAPOR. Nikdy jsem ordinaci AGAPOR nenavštívila a neregistrovala se. Jedná se o zloděje osobních údajů + neoprávněně se obohacuje na zdravotní pojišťovně. Rozhodně nedoporučuji… V nejbližších dnech bude podáno trestní oznámení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.5.15 16:14

Pokud by někdo zjistil ve zdravotním deníku u tohoto lékaře zneužití osobních údajů, je možnost připojit se k trestnímu stíhání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
3.6.15 15:26

Já si to tedy kontroluju a žádné zneužití jsem z jeho strany nezaregistrovala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.15 21:08

Vděk

Můžu jen doporučit. Právě jemu děkuji za život mé dcery 4.10.2004. Doufám že se mu daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty