Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtěla jsem poprosit.
Vrátila jsem se teď po delší době ze zahraničí a zjistila jsem, že paní Dr Prázová již neordinuje ve Vodičkově v Praze, že ordinaci převzal jakýsi Dr Winter. A když jsem se po ní sháněla (byla bych za ní ochotná jezdit i do Mělníku) tak mi bylo oznámeno, že je prý dlouhodobě nemocná, což je mi neskutečně líto. Nevíte, co se s ní stalo??
A zároveň nemáte s tímto novým Dr Winterem zkušenosti? Znáte to, přechod k novému gynekologovi je vždy utrpení ![]()
Předem moc díky za jakékoli info.
MUDr. Vilém Winter krade osobní údaje pacientek. Docházela jsem k němu do ordinace v INC Jirny, odku si vědomě kopíroval osobní údaje a na zdravotní pojišťovnu si účtoval cca týden po očetření v INC i úkony v jeho soukromé ordinaci AGAPOR. Nikdy jsem ordinaci AGAPOR nenavštívila a neregistrovala se. Jedná se o zloděje osobních údajů + neoprávněně se obohacuje na zdravotní pojišťovně. Rozhodně nedoporučuji… V nejbližších dnech bude podáno trestní oznámení ![]()
Pokud by někdo zjistil ve zdravotním deníku u tohoto lékaře zneužití osobních údajů, je možnost připojit se k trestnímu stíhání…
Já si to tedy kontroluju a žádné zneužití jsem z jeho strany nezaregistrovala ![]()
Můžu jen doporučit. Právě jemu děkuji za život mé dcery 4.10.2004. Doufám že se mu daří