MUDr. Matek, neurologie Jablonec - doporučení, zkušenosti

Anonymní
10.8.14 18:02

Mudr.Matek,neurologie Jablonec-chodíte někdo?

Zdravím.
Chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo chodí k tomuto lékaři?
Dostali jsme k němu doporučení, tak bychom o něm rádi něco věděly, jestli je například příjemný, jak jedná s lidmi, jestli si dá čas a vysvětlí diagnozu, léčbu atd.
Díky všem. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.8.14 19:34

To tu vážně není nikdo, kdo tam chodí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.14 10:15

Ach jo, pořád nikdo?

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
21.8.14 20:38

Tak mi tam chodíme už čtyři roky a jsme spokojený ;)
Pan doktor i sestry jsou naprosto v pohodě, mají pěkný vztah k dětem, doktor vše vysvětlí, poradí, když se ho na cokoliv zeptám, tak mi odpoví, ikdyž má plnou čekárnu lidí, neodbyl nás nikdy. :palec:
Zrovna za dva týdny k němu jseme opět na kontrolu ;)
Opravdu se nemáte čeho bát :)

• Citovat
  • Upravit
9128
21.8.14 20:43

Mám jen pár zkušeností, naštěstí tam už s dcerou moc chodit nemusíme.
Je docela v pohodě, mě teda dost tlačil do magnetické rezonance u dcery, ale to beru jako vcelku běžný doktorský přístup. Mluví teda dost rychle, takže člověk musí dávat pozor, aby stíhal, ale myslím, že když se člověk na cokoliv potřebuje zeptat, tak odpoví docela dopodrobna.
My chodíme do Turnova a tam bývá dost fronta, takže spíš spěchají, aby to bylo vyřízené a je to všechno fikfik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
21.8.14 20:49
@ospalámyš píše:
Mám jen pár zkušeností, naštěstí tam už s dcerou moc chodit nemusíme.
Je docela v pohodě, mě teda dost tlačil do magnetické rezonance u dcery, ale to beru jako vcelku běžný doktorský přístup. Mluví teda dost rychle, takže člověk musí dávat pozor, aby stíhal, ale myslím, že když se člověk na cokoliv potřebuje zeptat, tak odpoví docela dopodrobna.
My chodíme do Turnova a tam bývá dost fronta, takže spíš spěchají, aby to bylo vyřízené a je to všechno fikfik :nevim:

Taky jsme byly přes něj na magnetický rezonanci, ale uplně v pohodě všecko vysvětlil, byly jsem jak blb, když jsem se vyptávala, ale byl v klidu :mrgreen: To ano, mluví docela rychle, tak musíš mít nastražené uši ;) Mi chodíme do Jablonce a tam se vždycky taky tak hodinu někdy i dýl čeká v čekárně, ale už jsem si i zvykla ;) Jednou mi řikala sestra, že ještě ordinuje v Jilemnici, takže toho musí zvládat opravdu dost a k tomu chodí do Jablonecký nemocnice na dětské, takže je fakt zaneprázdněný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty