Můj muž.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
25.5.09 11:05

Aladino, naopak, jíst kuře rukama je dle „bontónu“ jedině správně - takže kdo jí drůbež příborem je barbar :lol: :lol: :lol:
Aspoň tak nás to teda učili v tanečních - snad by nám nelhali s úmyslem ztrapnit nás v lepší společnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.09 11:09

Jo a taky jsme někdy doma jedli druhé na talíři od polévky (vývaru, samozřejmě, ne třeba gulášové :lol:). Hlavně jakože takové tekutější jídla, jako rajskou atd. Dyť nejsme v Alcronu a kdo to má furt umývat? :lol:

Teď už to neděláme, bo máme na polévku misky a do těch se toho druhého jídla vejde málo :wink: Takže umýváme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.5.09 18:36

On to člověk nesmí přehánět na žádnou stranu, myslím, že zakladatelce spíš vadí nějaké porušování pravidel (chápu - třeba to, že se nůžky nenechávají v příborníku, může být proto, že příborník prohrabávají děti? - moje to tak tedy dělá!) a špatný příklad pro děti.
Ale napadlo mě, jestli v tom taky není nějaká partnerská krize (ztráta tolerance ke zlozvykům)? Tvrdí se, že po pár letech může člověku najednou (a třeba dočasně) vadit i způsob, jakým manžel ukládá v koupelně kartáček na zuby.
Já bych si vytýčila pár nejdůležitějších bodů a požádala manžela, aby se je snažil dodržovat - klidně to může brát jako nějakou moji libůstku :wink: (u nás to tak bylo s tím házením houbičky na nádobí do dřezu, kde nasákla vodou a brzo byla na vyhození). Na ty míň důležité věci bych prostě rezignovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
3.6.09 15:47
lacenka píše:
Aspoň na tom ručníku si trvej… :lol: :lol: Teď nevím, jestli se raděj neodhlásit :lol: :lol: , ale vzpomněla jsem si na svého tátu, který prováděl večerní hygienu genitálu v umyvadle a pak si drahouška utíral do ručníku u umyvadla :lol: :lol: To že mi si tam pak utírali huby ho už vůbec netankovalo :lol: :lol:

Tak to je hnus velebnosti :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria