Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aladino, naopak, jíst kuře rukama je dle „bontónu“ jedině správně - takže kdo jí drůbež příborem je barbar
![]()
Aspoň tak nás to teda učili v tanečních - snad by nám nelhali s úmyslem ztrapnit nás v lepší společnosti ![]()
Jo a taky jsme někdy doma jedli druhé na talíři od polévky (vývaru, samozřejmě, ne třeba gulášové
). Hlavně jakože takové tekutější jídla, jako rajskou atd. Dyť nejsme v Alcronu a kdo to má furt umývat? ![]()
Teď už to neděláme, bo máme na polévku misky a do těch se toho druhého jídla vejde málo
Takže umýváme ![]()
On to člověk nesmí přehánět na žádnou stranu, myslím, že zakladatelce spíš vadí nějaké porušování pravidel (chápu - třeba to, že se nůžky nenechávají v příborníku, může být proto, že příborník prohrabávají děti? - moje to tak tedy dělá!) a špatný příklad pro děti.
Ale napadlo mě, jestli v tom taky není nějaká partnerská krize (ztráta tolerance ke zlozvykům)? Tvrdí se, že po pár letech může člověku najednou (a třeba dočasně) vadit i způsob, jakým manžel ukládá v koupelně kartáček na zuby.
Já bych si vytýčila pár nejdůležitějších bodů a požádala manžela, aby se je snažil dodržovat - klidně to může brát jako nějakou moji libůstku
(u nás to tak bylo s tím házením houbičky na nádobí do dřezu, kde nasákla vodou a brzo byla na vyhození). Na ty míň důležité věci bych prostě rezignovala.
lacenka píše:
Aspoň na tom ručníku si trvej…![]()
Teď nevím, jestli se raděj neodhlásit
![]()
, ale vzpomněla jsem si na svého tátu, který prováděl večerní hygienu genitálu v umyvadle a pak si drahouška utíral do ručníku u umyvadla
![]()
To že mi si tam pak utírali huby ho už vůbec netankovalo
![]()
Tak to je hnus velebnosti
![]()