Můj oblíbený obchod :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6926
18.6.11 20:34

Můj oblíbený obchod :)

Máte taky své oblíbené obchody, kam víte, že nesmíte páchnout, jinak se tam zahrabete na desítky minut a peněženka možná bude zít prázdnotou??

Manžel totiž nade mnou před týdnem zlomil hůl a odmítá se mnou chodit do knihkupectví a zahradnictví.
Můžu projít kolem hadrů, kosmetiky… ale jak vidím knížky a kytky, jsem jak zběsilá. :oops:

Kam máte „vstup zakázán“ vy?? Řekněte, že máte taky svoje obchodové úchylky, ať nejsem sama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
18.6.11 20:36

Tak u mě je to jednoznačně na prvním místě jakejkoliv obchod s hadříkama, teď i s těma pro miminka, drogérka a knihkupectví, to jsou moje tři tabu, hehe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
18.6.11 20:37

Drogerie,tam fakt nesmim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
18.6.11 20:39

A máte to taky tak, že když jdete do těch ,,svejch,, obchodů, tak si prostě musít ekoupi aspoň něco..? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
18.6.11 20:40

Hadříky, hadříky :lol: Takko, CaA, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.6.11 20:40
lyrica píše:
A máte to taky tak, že když jdete do těch ,,svejch,, obchodů, tak si prostě musít ekoupi aspoň něco..? :-P

Jo! :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
18.6.11 20:42

Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama..to je na tom právě to nejhorší, protože když si koupim věc, jen abych ,,něco,, měla, tak to teda stojí za to a pak mám narvaný skříně věcma, co si nikdy nevezmu na sebe, ale pšššt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009

Já teď nesmím projet kolem žádnýho obchodu s plínama. Na sebe oblečení nekupuju, stejně jsem zababušená doma, kosmetika je ten samej případ, takže nakupuju na E. plínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583

obchod s dětským oblečením, hračkama atd…potom obchody s dekoracema do bytu a barvama(byla bych schopná malovat co 2měsíce) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.6.11 20:45

Drogerie, bytové doplňky, a samozřejmě hadrárny :mrgreen: :mrgreen: Ovšem co je moje největší úchylka - bižuterie (prstýnky, řetízky, náramky) :mrgreen:
A to nemluvím ještě o těch voňavých obchůdkách - parfumerie, a Horoskop atd. (svíčky, vonné tyčinky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.6.11 20:47

Ono u mě je zkáza i u internetovýho knihkupectví (stačí jen ťuknout, skvělé, ne?? :zed: :roll: :oops: ).
Najet na netový stránky s oblíbeným zbožím a už tam viset hodinu a slintat na monitor… :zed:

Příspěvek upraven 18.06.11 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.6.11 20:48

Obi,baumax,hornbach,ikea :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.6.11 20:49

Topolino.de,pořád tam nacházím něco,co musí malej mít :roll:
Pak knihkupectví,lékárny-kosmetika.
Nakupuju většinou na netu,takže jsou to internetové obchody.
Jinak dneska jsem našla toto,a jsem z toho unesená:
 http://www.inethracky.cz/…ek-2722.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.6.11 20:49
Davdan píše:
Ono u mě je zkáza i u internetovýho knihkupectví (stačí jen ťuknout, skvělé, ne?? :zed: :roll: :oops: ).
Najet na netový stránky s oblíbeným zbožím a už tam viset hodinu a slintat na monitor… :zed:Příspěvek upraven 18.06.11 v 20:49

jooo,to je přesně ono :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
18.6.11 20:52

Vlastne ja rada kupuju cokoli :mrgreen: .Pak to doma s laskou vybaluju,odstrihavam cedulky a tak..zitra me napr. ceka velky nakup v Kaufu a taky se tesim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák