Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte taky své oblíbené obchody, kam víte, že nesmíte páchnout, jinak se tam zahrabete na desítky minut a peněženka možná bude zít prázdnotou??
Manžel totiž nade mnou před týdnem zlomil hůl a odmítá se mnou chodit do knihkupectví a zahradnictví.
Můžu projít kolem hadrů, kosmetiky… ale jak vidím knížky a kytky, jsem jak zběsilá. ![]()
Kam máte „vstup zakázán“ vy?? Řekněte, že máte taky svoje obchodové úchylky, ať nejsem sama… ![]()
Tak u mě je to jednoznačně na prvním místě jakejkoliv obchod s hadříkama, teď i s těma pro miminka, drogérka a knihkupectví, to jsou moje tři tabu, hehe ![]()
A máte to taky tak, že když jdete do těch ,,svejch,, obchodů, tak si prostě musít ekoupi aspoň něco..? ![]()
lyrica píše:
A máte to taky tak, že když jdete do těch ,,svejch,, obchodů, tak si prostě musít ekoupi aspoň něco..?
Jo!
![]()
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama..to je na tom právě to nejhorší, protože když si koupim věc, jen abych ,,něco,, měla, tak to teda stojí za to a pak mám narvaný skříně věcma, co si nikdy nevezmu na sebe, ale pšššt ![]()
Já teď nesmím projet kolem žádnýho obchodu s plínama. Na sebe oblečení nekupuju, stejně jsem zababušená doma, kosmetika je ten samej případ, takže nakupuju na E. plínky…
obchod s dětským oblečením, hračkama atd…potom obchody s dekoracema do bytu a barvama(byla bych schopná malovat co 2měsíce) ![]()
Drogerie, bytové doplňky, a samozřejmě hadrárny
Ovšem co je moje největší úchylka - bižuterie (prstýnky, řetízky, náramky) ![]()
A to nemluvím ještě o těch voňavých obchůdkách - parfumerie, a Horoskop atd. (svíčky, vonné tyčinky)
Ono u mě je zkáza i u internetovýho knihkupectví (stačí jen ťuknout, skvělé, ne??
).
Najet na netový stránky s oblíbeným zbožím a už tam viset hodinu a slintat na monitor… ![]()
Příspěvek upraven 18.06.11 v 20:49
Topolino.de,pořád tam nacházím něco,co musí malej mít ![]()
Pak knihkupectví,lékárny-kosmetika.
Nakupuju většinou na netu,takže jsou to internetové obchody.
Jinak dneska jsem našla toto,a jsem z toho unesená:
http://www.inethracky.cz/…ek-2722.html
Davdan píše:
Ono u mě je zkáza i u internetovýho knihkupectví (stačí jen ťuknout, skvělé, ne??![]()
![]()
).
Najet na netový stránky s oblíbeným zbožím a už tam viset hodinu a slintat na monitor…Příspěvek upraven 18.06.11 v 20:49
jooo,to je přesně ono ![]()
Vlastne ja rada kupuju cokoli
.Pak to doma s laskou vybaluju,odstrihavam cedulky a tak..zitra me napr. ceka velky nakup v Kaufu a taky se tesim ![]()