Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky
Máte už některá tuto podprsenku z TV?…docela mě zaujala…pokud ano tak jakou velikost podpr.nosíte a jakou velikost jste si koupily…omluva,že se ptám na velikosti,ale abych měla lepší představu ![]()
Sylvi, nemám a ani neznám, přijde mi to hodně peněz za „obyčejnou“ bezešvou, sportovně vypadající podprsenku
, kterých je na trhu XX a za podstatně lepší peníze ![]()
Mi to teda připadne naprosto strašné ![]()
Možná tak na ta prsa, co má modelka na fotce, cokoli většího asi těžko
Já raděj pořádné prádlo ![]()
Omluva, že nemám nic k tématu ![]()
Katri -myslíš?…mě udivuje,že tak dobře drží větší prsa a dělá je pěkné…což se o sportovních nedá říct…nebo dá?…nevím…jinak díky za reakci ![]()
Nevím, myslíš, že bude i na větší prsa, mají jí jen do velikosti XL.. ![]()
Navíc materiálově děs, 96% Nylon/4% Spandex ![]()
Za ty prachy máš 2 podprsenky a jisto jistě lepší kvality ![]()
Sportovní podprsenky krásně drží tvar prsou, mám např. od Anity aj., nosím na kolo, lyže, běžky…
Sport.podprsenka
A spokojenost maximální ![]()
Jojo, taky bych šla radši do kvalitní sportovní podprsenky. Já nemám prsa nic moc velká, ale od té doby, co jsem si koupila první sportovní podprdu, mi ty hezké kraječkové leží ve skříni, prostě na pohodlnost sportovní podprdy žádná jiná nemá ![]()
Taky jsem po ni v TV pokukovala, pak jsem videla tu cenu, zasla do sportu a koupila paradni od Areny, ktera byla zlevnena na 400 ![]()
Já mám něco podobného (aspon myslím), koupila jsem jí na http://www.e-maminka.cz/…-cerna-1562/ . Zatím sice kojím, ale myslím, že by se dala nosit i normálně. Je dobrá.
momentálně nosím těhotenskou,ikdyž jsem 4 měsíce po porodu.. je od vel b do d takže v těhu super a i teď páč bych vždycky potřebovala 2
jednu před a druhou po kojení
Ahoj můžu se přidat?Mám děsný problémy s podprsenkou, mám velikost 75 E a sehnat něco normálního je hrůza.Jedině od Triumphu zmenšovačka, ale ta je na cvičení dost nepohodlná.Také ráda uvítám vaše rady a postřehy, kde sehnat něco pořádnýho co prsa pořádně zpevní a ne rozplácne. Pardon za ten výraz, ale je to tak. ![]()
Ahoj, já tu Ahh bra mám! Za 1. cena je za tři kusy (bílá, tělová, černá), takže to není zas taková hrůza…2. před porodem jsem nosila klasické podprsenky s kosticemi, pak se prsa zvětšila, ale i změnila tvar, tudíž podpsenky letěly do koše a nechtělo se mi kupovat další takové, co když to za půl roku zas bude jinak..
3. velikost se vybírá prý podle trička, ale já mám teď tričko S nebo M a tu podprsenku jsem si vzala XS, přecijen je to elastické, ale prodavačka nechala odzkoušet, takže v poho
4. zatím jsem spokojená, je příjemná na tělo, neškrábe, prsa hezky drží..
takže za mě
![]()
Díky za informaci, dnes jsem si taky objednala, cena za 3 ks i s poštovným vyjde na cca 1500,– Kč, pak napíšu, jak mi budou. Jsem poněkud korpulentnější postavy (i velikost triček mám rozhodně větší než XL, normálně nosím podprsenky velikosti E, tak prostě uvidíme a dám vědět, díky
tak prosím napište máme též velikost E a F objem 85.Uvažujem oní
já mám rozměry tak nějak stejné
dodání bude do 3 - 4 týdnů, takže si určitě počkáme ![]()