Podprsenka Ahh Bra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vendula123
29.11.11 17:03

Nekupujte si ji vůbec. První problém jsou prsa velká a druhý problém nepevná. Ani tři kusy v balení mi je neudržely a velikost jsem měla super. :-D

• Citovat
  • Upravit
Jamka
2.1.12 19:42

dobry den chcem sa opiat ci ta podpsienka pasuje aj na vecsie poprsie alebo ma strasne zaujala

• Citovat
  • Upravit
1464
2.1.12 20:42

Ahhh Bra :mrgreen: na spaní a ke slepicím určitě dobrá :potlesk:. Mám od Anity ne přímo tuhle barvu, ale http://www.spodni-pradlo-anita.cz/…ita-157.html a můžu říct, že ta udrží fakt všechno. A když myslím všechno, tak VŠECHNO (moje rozměry 75H) :pankac: (i když bych snesla i I, ale to už nevedou . . .) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.1.12 00:48

Předražený zmetek!!!!!!!!
Je vhodná pouze pro obtloustlé a zpohodlnělé američanky a ani tím si nejsem jistá. Je to asi nejdražší klamavá reklama na světě. Nic z toho co předvádějí ty blbky na obrazovce není pravda. Je nás dvanáct a každá máme odlišná ňadra a postavy, a ani jedna si netroufáme v tomto paskvilu zvaném sexy podprsenka vyrazit mezi lidi. Nechápu proč a kdo do naší země takové hrůzné předražené zmetky vlastně dováží. A není to pouze Ahh Bra, znám ještě další.
Reklama je silná zbraň, podlehnu a pak lituji. Dnes už jsem se naučila nepodlehnout a věřím hlavně domácím produktům. Amerika díky znalostem o dobré reklamě prodá cokli. My máme dobré výrobky, ale nevěřím jim, protože je neprodává nabubřelá a blbnoucí reklama.
Holky držte se a nepodlehněte. Ať si ji narvou do p......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.1.12 01:09

AhhBra nekupovat

Pokud ji oblečeš a postavíš se před zrcadlo, lekneš se tak, že zapomeneš jak se jmenuješ. Opravdu fuj a ještě 2× fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.12 21:35

Tak tuto podprsenku jsem si chtěla také koupit a nakonec jsem někde na internetu na toto téma našla diskusi a tam mi doporučili www.ester-prádlo.cz a tam jsem si ji objednala 1ks za 190,– a jsem s ní spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.2.12 12:32

ja ji tedy zvazuji, 3ks za 350,– je lakave, necekam zazrak, jen neco, co muzu nosit ted na doma a pak pripadne na noc az budu kojit… za ty prachy mi to prijde jako rozumny kompromis, neplanuji ji nosit ven, natoz ze bych cekala, ze neco vytvaruje, vzdyt je to kus hadru :D, ale sedi mi treba docela od carrywell, ale skoro nikde ji nemaj a jinak je to predrazena bida na to, co potrebuju… co myslite, pokud ji uz nekdo mate…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.2.12 12:53

Já si koupila několik podobných podprsenek a hezkých barev u Wietnamců (v takovém tom obr obchodě, někde se to jmenuje AZ někde Centrum levného nákupu, ale jsou to oni :-)). Kus za 39Kč. Nejdřív jsem koupila jednu a pak jsem si došla pro další. Používám to jako sportovní podprsenky a v létě jsem to nosila na zahradě samotné. Prsa to hezky drží a kupodivu mají i hezký tvar. Ramínka to má široká, nikde to nedře, je to tvarované. Jsem spokojená. Takže věřím tomu, že ta podprsenka může být fajn, ale jen pokud od toho člověk očekává to, co by očekávat měl. pod společenské šaty bych si ji nevzala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzanasohajdoa
17.4.12 09:08

Podprda

Ahoj holky, tak já jsem si ji dnes objednala z Aukra za 70 Kč + poštovné, sice jen jeden kus, ale aspoň to ozkouším. Takže se dá sehnat i za přijatelnou cenu ;-) Jsem na ni zvědavá, jsem po porodu a mám kojící podprsenky, které jsou hrozně nepohodlné a malé.. tak už se těším, že mě zase nebude nic škrábat :)

• Citovat
  • Upravit
Trio
12.6.12 19:32

Já ji mám, je docela příjemná a na mou velikost /spíš malost/ je docela dobrá.. Jak reklama ochabla, koupila jsem si jednu za 50 korun :D

• Citovat
  • Upravit
1
4.7.12 21:03

Levné

Děvčata, tyto podprsenky májí na vykupto a jiných slevomatech za přijatelnější cenu než je 1500kč. Já osobně jsem našla tyto 3 podprsenky za cenu 300kč. Myslím, že je to úpně stejná kvalita jako za těch 1500kč a udělá to tu samou službu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.9.12 18:02

Hele já si jí teď pořídila, nějak 3 kusy kolem 300,– jako že to budu mít na doma, aby mě netlačila klasická. Musím teda říct, že za stovku jedna je to v pohodě. Je to prostě lambáda :D

Takže nečekejte pushupku nebo tak, ven v tom normálně vyjdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák