Multifunkční hrnec, který umí vše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Multifunkční hrnec, který umí vše
Hezký den,
chci si koupit pomalý hrnec, ale vzhledem k tomu, že mi pomalu odchází sporák, rozhodla jsem se koupit multifunkční, který by ideálně uměl i péct.
Z těch popisů a recenzí mi jde už hlava kolem.
Prosím, máte osobní tip na multifunkční hrnec, který umí opravdu skoro vše? Třeba nějaký s fritézou? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka Děkuji pěkně. Na ně jsem koukala, ale z recenzí jsem rozpačitá. Ta fritéza prý moc nefunguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcelllli píše: Více
To nevím, protože už mám několik let ten z nejnižší řady (už se nevyrábí) a ten horkovzduch nemá.
Ale jinak je to můj miláček ![]()
Na pečení je lepší remoska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Lauben. Kupovala jsem ho nedávno a používám často. Nevím, proč jsme si něco takového nekoupili dřív. Požadovala jsem víc funkcí. Ne jen pomalý. Tenhle má i tlakový atd. To jsem chtěla. https://shop.lauben.com/…5680456.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey - náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a dotaz, jsem takový „nemohlo“ v kuchyni. Vařit mne fakt nebaví. Odmítám vrazit peníze např. do Thermomixu a tak dotaz, je to opravdu super? Samozřejmě, že jsem četla co vše umí, ale ptám se ze zkušenosti, co vše tam připravuješ? Děkuji, Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucije28 píše: Více
Vývary tam dělám už automaticky. Buď přes noc na pomalý hrnec nebo ráno zapnu na tlakový. Dělala jsem tam třeba čínu, segedín, flamendr atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcelllli
https://www.homeandcook.cz/…uch-cy912831?…
Naprosto spokojená, doporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucije28 tak ja ho mam doma tyden a delam v nem od rana do vecera
strasne me to bavi, pokrmy jsou chutné a rychle. Plus ma take aplikace s recepty, kde si naklikam jidlo na cely tyden a vyjede mi nákupní seznam. Koupila jsem si ho hlavne z duvodu ze mam male dítko a za mesic prijde na svet dalsi a odmitam travit cele dny v kuchyni. Obsluhovat se sice musi, ale u toho udelam X veci navic
za me je to super pomocnik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit