Musí mít dítě vlastní pokoj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4741
10.10.22 15:35

To je velikansky pokoj. Taku ma rozlohu cele nase jedno patro domu :mrgreen: Urobte z toho 2 pokoje a klidne i s preoazkou, aby holky mali soukromi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
10.10.22 15:37

@beruska9 presne, my taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16287
10.10.22 15:47
@zenskaalena píše:
Pokoj je velký 8 na 8 m

Takže máte pokoj o 14m2 větší, než celý náš byt, my bydlíme ve 2+1na 50m2 a máme tu kuchyň, obývák s výklopnou postelí, koupelnu, wc s umyvadlem zvlášť, na chodbě vestavky s pračkou i sušičkou, a dětský pokoj se dvěma dětmi.
Ten „malý domek“, kde jeden pokoj má 64m2 a pak je tam další pokoj a kuchyň a koupelna, asi zase tak malý nebude. Nebo bude chyba v měření, protože prostor 8×8 bez příčky či nosné zdi už je fakt dost, to byla dřív tělocvična? :think:

Příspěvek upraven 10.10.22 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11868
10.10.22 15:47

Tak sem koukala že byly dopsaný rozměry.. váš pokoj je větší než náš byt 3kk…no doprčic… :lol: to je parádní prostor jak už někdo psal tam když si s tím trochu pohrajete uděláte pokoje klidně 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35967
10.10.22 16:14

Ses trošku sekla, ne? 65m2 má váš pokoj? To musí být úplně mini domek jestli ty místnosti jsou 3… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.22 16:23

Pardon, místnost má 4 krát 4 metry, já na matiku nikdy moc nebyla

• Citovat
  • Upravit
7221
10.10.22 16:56

Půda, přistavět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
10.10.22 17:03
@Anonymní píše:
Pardon, místnost má 4 krát 4 metry, já na matiku nikdy moc nebyla
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.10.22 17:08
@Anonymní píše:

To je hrozne male pro dva dospělé a dvě děti. Určitě přistavet, nebo proste promluvit s babičkou, prodat a koupit neco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.10.22 17:21

Já bych vydržela takhle dokud to půjde. Určitě ještě 3 roky se to vydržet dá a pak tedy se holt nastěhovat do obýváku na gauč. A babi tu také věčně nebude. Pravděpodobnost, že tu bude víc než deset let, až bude pokoj nejvíce potřeba je malá. Ano, zní to „hnusně“ ale je to tak. Pokoj 4×4 se rozdělit nedá, vzniklo by cosi 2×4 m - to byste si museli pořídit palandu i pro vás s manželem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35967
10.10.22 17:36
@Anonymní píše:

Takže 16m2. To je taková průměrná ložnice kam už se nic moc nevejde. :nevim: tak leda stavět, půda, jiné řešení to asi nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25010
10.10.22 17:37
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já taky ne, ale musím říct, že tento tvůj příspěvek u mne vyhrál Bludišťáka měsíce :mrgreen:

místnost 4×4 je naopak na obývák malá a rozdělovat určitě nepůjde, leda tak výklopná postel a holkám nějaký koutek v rohu oddělený například Kallaxem z Ikea, vertikální žaluzizí apod.
to máte pro tři lidi fakt málo místa.. v té kuchyni (pokud je samostatná) jim ten kout nejde udělat?

my třeba kdysi dělali holkám POKOJ z garáže! (spojená dveřmi přímo s domem).. prostě se do zahrady vybouraly obří balkonovky po celé šíři pokoje cca 3 metry, takže to získalo spoustu světla a nádech luxusu :dance:, zepředu se udělalo okno v úrovni ostatních, zaizolovalo se to, zaomítalo, udělala se pořádná podlaha, položil vinyl a měly naprosto luxusní pokoj kolem 20m2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný