Musím na gyndě hlásit pohlavní styk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
1.12.24 19:23

Mně tedy odebrání vzorku na gynekologii kvůli cytologii docela bolí.
To vás ostatní fakt nebolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ematka
1.12.24 19:27

Myslim, ze nejlepsi je mluvit s lekarkou narovinu. Cili, pohlavni styk uz byl, ale jen jednou a bolestivy. Proto mam obavy z vaginalniho vysetreni. Prosim, mohla byste se podivat, jak vypada panenska blana a podle toho me setrne vysetrit?

Jak pisi vyse, k vaginalnimu vysetreni se pouziva gel + na dobre gynekologii i mensi vysetrovaci nastroje (zrcadla). Toto vysetreni je dulezite predevsim pro provedeni steru z cipku (cytologie), ktery by se mel v ramci prevence rakoviny delozniho cipku provadet 1× rocne u kazde zeny.

• Citovat
  • Upravit
2424
1.12.24 19:33
@Anonymní píše: Více

Určitě řekni, že sex byl, a nech se vaginálně vyšetřit. Před vyšetřením můžeš požádat o menší nástroje, měli by je mít k dispozici. Já jsem až do porodu byla strašně úzká, tak mi doktorka řekla, že mám vždycky předem hlásit, že chci menší zrcadla, a s nimi to nebolelo. Vaginálně lze vyšetřovat i panny (a dokonce i děti), určitě není nutné do sebe nechat rvát něco, co je na tebe moc velké. Fakt se nestyď, není na tom absolutně nic trapného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
1.12.24 20:03
@Weia píše: Více

Mě třeba cytologie (stěr na ní) nebolí.. spíš to vždy tak “zajímavě” lechtá :lol: ale každá to určitě vnímáme jinak

• Citovat
  • Upravit
36402
1.12.24 20:46
@Weia píše: Více

Max to trochu štípne nebo je to takový trošku nepříjemný, ale je to jen úplná chvilka. Raději tohle než vrtání zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
1.12.24 23:07

Myslim si ze to urcite pozna a kdyz nechces nemusis rikat nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.12.24 13:16

Pokud jsi uz mela styk, je ve Tvem vlastnim zajmu si nechat udelat ster z cipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí