Muškáty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
16.9.18 13:04

@Jogrr já už je včera trochu ostříhala, převislý všechny, asi je nechám venku na stole ještě, ať si užijí sluníčka. Už mám náladu na ty podzimní truhlíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.18 13:55

Mam je jeste venku a myslim, ze se jim ted nejvic dari :nevim: Neprazi na ne konecne slunce a maji jeste spoustu novych kvetu.. Dokud nehlasi mrazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.9.18 13:59

Jsem se vás tady při té příležitosti chtěla zeptat,jestli máte nějakou osvědčenou radu na to,jak muškáty rozmnožit či přezimovat?

Mám letos velmi pěkné muškáty,koupila jsem je za docela dost peněz,tak by bylo fajn mít ty super barvičky zase příští ok,aniž by to člověka stálo několik set.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
16.9.18 14:17

My letos měli tak málo vody, že jsem zalévala tak jednou týdně. Nebyly hezké, tak jsem je předevčírem vyhodila a dala jsem podzimní truhlíky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
12.3.19 13:33
@kilčo píše:
Jsem se vás tady při té příležitosti chtěla zeptat,jestli máte nějakou osvědčenou radu na to,jak muškáty rozmnožit či přezimovat?Mám letos velmi pěkné muškáty,koupila jsem je za docela dost peněz,tak by bylo fajn mít ty super barvičky zase příští ok,aniž by to člověka stálo několik set.

Já si na podzim vyberu pěkné, silné, zdravé výhonky a dám zakořenit do vody, pak normálně do hlíny do malých květináčků. Mám ale ty klasické, nepřevislé. Loni jsem ale na to nějak zapomněla a uklidila je neostříhané (do chladného sklepa na okna), tak jsem to udělala minulý týden, teď jsou ve vodě a uvidím, jestli stihnou zakořenit a vyrůst, než se budou dávat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.19 10:44

Jdou jeste zachranit?

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Jsem uplny začátečník, tak se ptam, jestli jdou jeste zachranit. Je smutne na ne koukat, dostali jsme je :(

• Citovat
  • Upravit
3097
3.8.19 11:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Jsem uplny začátečník, tak se ptam, jestli jdou jeste zachranit. Je smutne na ne koukat, dostali jsme je :(

Zastrihni je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13112
10.11.24 08:19

Ahoj, je tu někdo, kdo přezimuje muškáty v bytě? Letos jsem měla parádní a nechce se mi je likvidovat, ale nemám chladnější prostory pro přezimování. Uvítala bych nějakou praktickou radu :). Vyhodit je můžu vždycky…
Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
6.12.24 11:13

@Magical-eyes Jo, moje tchyně je nechává v ložnici na okně na parapetě, ale ta tam spí tak při 15 stupních :D Předtím je trochu zkrátí, aby se vešly, občas zalije, na jaře vytáhne ven, ještě víc sestříhá a zalije i s hojivem pro růst. Takhle je má už x-tý rok. Akorát teda má jen převislé, já mám klasické a ty se přes zimu i v chladném sklepě na okně hodně vytahují za světlem. Jsou z nich potom takové bledé, vytáhlé chudinky. Ale každý rok je obnovuji tak, že si vypěstuju z řízků z nich nové sazenice, tak mi to tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.10.25 12:30

Muškáty

Muškáty kupuji u Poláků každý rok, většinou v dubnu Buď zajedu přímo do Polska nebo zajdu na českou tržnici. Květy jsou bohaté a jsou za příznivou cenu. A ty barvy!!! Muškáty přihnojím a umístím na slunné místo na balkóně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí