Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dámy. U nás je to tak, že můj muž nic doma nedělá. A diví se, ze nestíhám a že není doma super uklizeno. Kdyby mne aspoň neprudil. Věty typu, jak to, že není toto a toto hotovo. Odpovim mu, že by to měl tedy udělat, když mu to tak vadí. Neudělá však nic. Jenom je hrubý a kecá dál. Proč to nevidí? Já se můžu uhonit. Máme dvě děti makám jak šroub kvůli nim. Chci aby to dělal sám od sebe abych jej nemusela nutit a pak se s ním pohádat. Co s ním?
@klárka14 možná drsné, ale co mu pohrozit, že pokud Ti nepomůže, tak pro něj přestáváš prát a žehlit?
Já bych s takovým chlapem prostě nebyla
ten můj taky neuklízí každý den ale když vidí že fakt nestiham dá nádobí do myčky zamete, vytre a ono to hrozně pomůže
díky za tvůj příspěvek vidím že mám doma fakt poklad a asi si ho málo vážím…už to tak nějak beru jako standard..
Muj muz pomaha se vsim, krome vareni. Sam od sebe vytre, umyje koupelny, da vyprat a ususit, vynese odpadky, a dokonce i zehli. Kdyz ma pocit, ze je neco treba, jde a udela to. Zadne kecy, je treba, melo by se.
Takze u nas je to obcas boj, kdo co udela, neb jsme oba dost pracoviti a na poradek.
Zkoušela jsem stávkovat, a dopadlo to tak, že jsem to musela uklidit zase sama a bylo to ještě horší, protože toho bylo najednou tolik. Tudy cesta nevede.
U nás to máme rozdělený, chlap má chlapské práce a ženská práce kolem domácnosti.
Máme dům zahradu. On týdně poseká zahradu - 3 hodiny a to je vše.
Příspěvek upraven 08.10.16 v 20:38
Můj pomáhá jak kdy, s dětmi pomůže bez problémů, domácnost minimálně (kromě vynášení odpadků to dělá i sám). Jeho největší pomocí bývá občasné umytí nádobí a jednou měsíčně setře chodbu v domě ![]()
@klárka14 píše:
Dámy. U nás je to tak, že můj muž nic doma nedělá. A diví se, ze nestíhám a že není doma super uklizeno. Kdyby mne aspoň neprudil. Věty typu, jak to, že není toto a toto hotovo. Odpovim mu, že by to měl tedy udělat, když mu to tak vadí. Neudělá však nic. Jenom je hrubý a kecá dál. Proč to nevidí? Já se můžu uhonit. Máme dvě děti makám jak šroub kvůli nim. Chci aby to dělal sám od sebe abych jej nemusela nutit a pak se s ním pohádat. Co s ním?
Vykašlat se na to a hodit to na něj, když je tak chytrej ![]()
Co s ním? Už nic, je dospělý, matka ho tak už vychovala a ty sis ho takového pustila do života. Pouč se a jestli máš syna, nevychovej z něj něco obdobného.
@klárka14 nedávno jsem někde četla - Muž se ptá ženy: Proč není doma uklizeno, když jsi celý den doma? Manželka: Proč nejsme milionáři, když jsi celý den v práci?
![]()