Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikolka1122 píše:
Jojo taky jsme měli tuhle metodu, že jinak by to bylo moc malá šance..
Ale jak říkám, manžel měl spermio stejný a povedlo se přirozeně, zrovna, když se to nejmíň hodilo.. asi fakt stačila jedna zatoulaná zdravá potvůrka..
Třeba, než dojde k tomu oplodnění, tak už si to v hlavě srovnáš.. ono je to docela dlouhý proces
A můžu se zeptat jak dlouho jste se nechránili,a povedlo se?
@pikola píše:
Spíš ty aby jsi neutekl až tě doženou povinnosti rodičovství. Ono není jen to dítě udělat
Nemám v plánu ji opustit,máma mě vychovala myslím dobře,tak nestřídám ženské jako spodní prádlo,tento vstah mi vyhovuje,jsme si rovni i když ne věkově ![]()
@Anonymní píše:
A můžu se zeptat jak dlouho jste se nechránili,a povedlo se?
Po cca 2 letech jsme byli na umělém a nepovedlo se.. a půl roku na to se povedlo přirozeně. Nesnažili jsme se, spíš jsme to odložili s tím, že nastupuju do nové práce a pak se uvidí ![]()
@Anonymní píše:
Nemám v plánu ji opustit,máma mě vychovala myslím dobře,tak nestřídám ženské jako spodní prádlo,tento vstah mi vyhovuje,jsme si rovni i když ne věkově
On ten věk je jen číslo.. to, že je někdo stejně starý, ještě neznamená, že vztah bude fungovat a naopak..
U Vás zase ten rozdíl není tak velký
Moje teta má partnera o 8 let mladšího a už jsou spolu snad 20 let a šťastní i se synem ![]()
Jojo taky jsme měli tuhle metodu, že jinak by to bylo moc malá šance..
Ale jak říkám, manžel měl spermio stejný a povedlo se přirozeně, zrovna, když se to nejmíň hodilo.. asi fakt stačila jedna zatoulaná zdravá potvůrka..
Třeba, než dojde k tomu oplodnění, tak už si to v hlavě srovnáš.. ono je to docela dlouhý proces