Je dle příznaků možné, že je přítelkyně těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikolka1122
25.3.19 13:33
@Anonymní píše:
Jo,sperma by bylo mohe,prý to properou,ona půjde na odběr vajíček,a implantují zdatnou spermii přímí do vajíčka myslím že doktor říkal že by to slo jen s metodou ICSI.

Jojo taky jsme měli tuhle metodu, že jinak by to bylo moc malá šance..
Ale jak říkám, manžel měl spermio stejný a povedlo se přirozeně, zrovna, když se to nejmíň hodilo.. asi fakt stačila jedna zatoulaná zdravá potvůrka..
Třeba, než dojde k tomu oplodnění, tak už si to v hlavě srovnáš.. ono je to docela dlouhý proces

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.19 13:35
@Nikolka1122 píše:
Jojo taky jsme měli tuhle metodu, že jinak by to bylo moc malá šance..
Ale jak říkám, manžel měl spermio stejný a povedlo se přirozeně, zrovna, když se to nejmíň hodilo.. asi fakt stačila jedna zatoulaná zdravá potvůrka..
Třeba, než dojde k tomu oplodnění, tak už si to v hlavě srovnáš.. ono je to docela dlouhý proces

A můžu se zeptat jak dlouho jste se nechránili,a povedlo se?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.19 13:52
@pikola píše:
Spíš ty aby jsi neutekl až tě doženou povinnosti rodičovství. Ono není jen to dítě udělat

Nemám v plánu ji opustit,máma mě vychovala myslím dobře,tak nestřídám ženské jako spodní prádlo,tento vstah mi vyhovuje,jsme si rovni i když ne věkově :(

• Citovat
  • Upravit
Nikolka1122
26.3.19 08:03
@Anonymní píše:
A můžu se zeptat jak dlouho jste se nechránili,a povedlo se?

Po cca 2 letech jsme byli na umělém a nepovedlo se.. a půl roku na to se povedlo přirozeně. Nesnažili jsme se, spíš jsme to odložili s tím, že nastupuju do nové práce a pak se uvidí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nikolka1122
26.3.19 08:07
@Anonymní píše:
Nemám v plánu ji opustit,máma mě vychovala myslím dobře,tak nestřídám ženské jako spodní prádlo,tento vstah mi vyhovuje,jsme si rovni i když ne věkově :(

On ten věk je jen číslo.. to, že je někdo stejně starý, ještě neznamená, že vztah bude fungovat a naopak..
U Vás zase ten rozdíl není tak velký ;) Moje teta má partnera o 8 let mladšího a už jsou spolu snad 20 let a šťastní i se synem :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex