Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jo,něco je na tom špatný?Vždycky jsem byl na starší.Dceru měla brzo narodila se jí v 18.letech,pak byla sama dlouho..a pak jsme se poznali.
A hned se začali snažit o další dítě?
Ty vlastně v 19ti letech?
@unuděná píše:
No spíš bych tipla, že ty to dítě tak úplně nechceš, čemuž se teda vůbec nedivím ve tvém věku. Jinak to totiž opravdu nedává smysl.
Mimochodem, víš, že pokud ve spermatu i jen tu jednu, dvě živé spermie máš, tak je poměrně slušná šance, že se k vajíčku dostanou i přirozeně? Víš, co obnáší IVF?
@unuděná píše:
A hned se začali snažit o další dítě?Ty vlastně v 19ti letech?
Tak nějak ![]()
@Anonymní píše:možná s tím pořád bojuju,spíš bych dítě chtěl,ale když doktor řekl že to přirozeně nepůjde nikdy,tak mám strach z toho IVF.O IVF jsem hodně četl,kamarádka na něm nedávno byla,má dvojčata,ale těch peněz a nervů.Hlavně teda ta ženská,chlap neprodává skoro nic no.Chtěl bych aby těhotná byla,jde na ní vidět že by chtěla,sice to hned neřekne přímo,ale vidím to na ní že ji to trápí,do toho já s tím mým blbým zlozvykem ho vyndavat..jsem blb
To není zlozvyk, to je podvědomí. Koukej si ujasnit, co vlastně chceš. Uleví se vám oběma.
@Anonymní píše:
Tak nějak
Mno, to je nevýhoda nabrnknout si starší ženu. Ve většině případů zatouží po dítěti dřív, než ty. Ty bys ve svém věku měl ještě studovat, případně pracovat, spořit, cestovat, něco budovat. A místo toho řešíš na emiminu IVF. Prober se!
@unuděná píše:
To není zlozvyk, to je podvědomí. Koukej si ujasnit, co vlastně chceš. Uleví se vám oběma.
Nejspíš máš pravdu,hlavně tím spíš trápím přítelkyni že,když mě odkopne kvůli tomu budu si za to moct sám,vlastně se divím že semnou pořád je.
@Anonymní píše:
Nejspíš máš pravdu,hlavně tím spíš trápím přítelkyni že,když mě odkopne kvůli tomu budu si za to moct sám,vlastně se divím že semnou pořád je.
A ona na tebe s tím dítětem nějak tlačí, nebo co?
@Anonymní píše:
Kvůli čemu tě odkopne? Nabrnkla si místo chlapa mladý kůzle, me,ůže po tobě hned chtít děti a ty jsi z toho sexu zblblej. Chceš živit celou rodinu už teď? Platit IVF?
@unuděná píše:
A ona na tebe s tím dítětem nějak tlačí, nebo co?
Netlačí,ale vidím na ní že ji to mrzí.Když se snaží zmínit,moc ji v tom nepomáhám,ne že bych se o tom nechtěl bavit,ale je mi to nepříjemný,prece jenom je to blbý nemoct udělat dítě.
asi kdyby tlačila,tak už jsme rozrostlý,ale nechává to na mým rozhodnutí,řekl jsem ji ať se teda objedná,a vyšlo to hned na příští měsíc.Chtěl bych ji dopřát to co by chtěla,a to je právě to mimčo.Jsem komlikovanej no.
@pikola píše:
Kvůli čemu tě odkopne? Nabrnkla si místo chlapa mladý kůzle, me,ůže po tobě hned chtít děti a ty jsi z toho sexu zblblej. Chceš živit celou rodinu už teď? Platit IVF?
Ona si slušně vydělává,to IVF zvládne sama,netlačí mě do dítěte,ale vím že ho chce,i když to neřekne přímo,nedělá mi kvůli tomu scény,bere to tak jak to je.Spíš já jsem ten co nerad mění názory,a je prostě zbabjelej.A nejspíš mě odkopne protože mateřský pudy se asi jen tak utišit nedají.
@Anonymní píše:
Netlačí,ale vidím na ní že ji to mrzí.Když se snaží zmínit,moc ji v tom nepomáhám,ne že bych se o tom nechtěl bavit,ale je mi to nepříjemný,prece jenom je to blbý nemoct udělat dítě.asi kdyby tlačila,tak už jsme rozrostlý,ale nechává to na mým rozhodnutí,řekl jsem ji ať se teda objedná,a vyšlo to hned na příští měsíc.Chtěl bych ji dopřát to co by chtěla,a to je právě to mimčo.Jsem komlikovanej no.
Nesmysl. Jestli lze jít na IVF (a použít tvé sperma, nikoli dárcovské), pak lze jí udělat díte i přirozeně. Pokud o to samozřejmě stojíš. Psychika je sviňa ![]()
Spíš ty aby jsi neutekl až tě doženou povinnosti rodičovství. Ono není jen to dítě udělat
Víš co? Kdyby měla takové silné mateřské pudy, nenabrnkne si 19ti letého kluka ![]()
@unuděná píše:
Nesmysl. Jestli lze jít na IVF (a použít tvé sperma, nikoli dárcovské), pak lze jí udělat díte i přirozeně. Pokud o to samozřejmě stojíš. Psychika je sviňa
Jo,sperma by bylo mohe,prý to properou,ona půjde na odběr vajíček,a implantují zdatnou spermii přímí do vajíčka myslím že doktor říkal že by to slo jen s metodou ICSI.
@unuděná píše:
Víš co? Kdyby měla takové silné mateřské pudy, nenabrnkne si 19ti letého kluka
Jenže to já se ji vetřel do přízně,tak dlouho jsem ji uháněl,až se mi to povedlo,říkala mi že to nebude jednoduchý,že to nebude žádná procházka růžovým sadem,v tomto se ji musím zastat.