Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kdy mam plodne dny nevim. Myslite, ze je velke riziko otehotneni?
Spíš ne, ale ta maličká pravděpodobnost, že se „zadařilo“ tam je. Už s tím nic neuděláš, počkej do další MS, pak budeš mít jasno.
Je velmi, velmi pravděpodobné, že jsi neotěhotněla. Stoprocentní jistotu ti nikdo nedá, ale tu šanci vidím jako fakt malinkou.
Holky a kdy bych si tak mohla udelat test? Do dalsi ms to asi nevydrzim.
10 dní po styku nejdřív, osobně bych počkala 2 týdny.
Případně si zajít na krev, to bude jistý výsledek.
@Anonymní píše:
Holky a kdy bych si tak mohla udelat test? Do dalsi ms to asi nevydrzim.
14 dní od styku
@Anonymní píše:
Prosim o zachovani anonymu, chodi sem prubuzni a nechci, aby me poznali. K veci, vcera jsme meli s partnerem sex, mel kondom a tesne pred vyvrcholenim ho ze me vytahl. Delame to tak pro jistotu, kdyby kondom selhal. Jenze kondom byl praskly v oblasti zaludu, cehoz jsme si samosrejme nevsimli a vystriknul mi primo na posevni vchod. Sla jsem se umyt, ale mam strach, ze jsem si to jeste zanesla. Ms mela prijit ve stredu (ale memam presnou jak hodinky). A dnes mi zacala. Mohu otehotnet I presto, kdyz spermie umi prezit I nekolik dni? Prosim bez narazek. Pilulku po bohuzel nemuzu, pred nekolika lety jsem po jejim uziti skoncila v nemocnici.
Ano může, i když je šance mizivá.
Zkus si udělat ovulační test. Pokud nebude pozitivní, tak je otěhotnění prakticky vyloučeno. Nic jiného neporadím. TT tak za 14 dní, ale uklidnit by tě měl i ten ovulační.
Prosim o zachovani anonymu, chodi sem prubuzni a nechci, aby me poznali. K veci, vcera jsme meli s partnerem sex, mel kondom a tesne pred vyvrcholenim ho ze me vytahl. Delame to tak pro jistotu, kdyby kondom selhal. Jenze kondom byl praskly v oblasti zaludu, cehoz jsme si samosrejme nevsimli a vystriknul mi primo na posevni vchod. Sla jsem se umyt, ale mam strach, ze jsem si to jeste zanesla. Ms mela prijit ve stredu (ale memam presnou jak hodinky). A dnes mi zacala. Mohu otehotnet I presto, kdyz spermie umi prezit I nekolik dni? Prosim bez narazek. Pilulku po bohuzel nemuzu, pred nekolika lety jsem po jejim uziti skoncila v nemocnici.