Může dojít k oplodnění během MS?

Anonymní
1.9.15 14:12

Muze dojit k oplodneni behem MS?

Prosim o zachovani anonymu, chodi sem prubuzni a nechci, aby me poznali. K veci, vcera jsme meli s partnerem sex, mel kondom a tesne pred vyvrcholenim ho ze me vytahl. Delame to tak pro jistotu, kdyby kondom selhal. Jenze kondom byl praskly v oblasti zaludu, cehoz jsme si samosrejme nevsimli a vystriknul mi primo na posevni vchod. Sla jsem se umyt, ale mam strach, ze jsem si to jeste zanesla. Ms mela prijit ve stredu (ale memam presnou jak hodinky). A dnes mi zacala. Mohu otehotnet I presto, kdyz spermie umi prezit I nekolik dni? Prosim bez narazek. Pilulku po bohuzel nemuzu, pred nekolika lety jsem po jejim uziti skoncila v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
1.9.15 14:13

Pravděpodobnost se blíží k 0, byla bych v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.9.15 14:15

Známá takto otěhotněla a čeká dvojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.15 14:16

Kdy mam plodne dny nevim. Myslite, ze je velke riziko otehotneni?

• Citovat
  • Upravit
11955

Vyloučit se to nedá, ale je to velmi nepravděpodobné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Spíš ne, ale ta maličká pravděpodobnost, že se „zadařilo“ tam je. Už s tím nic neuděláš, počkej do další MS, pak budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.9.15 14:18

Je velmi, velmi pravděpodobné, že jsi neotěhotněla. Stoprocentní jistotu ti nikdo nedá, ale tu šanci vidím jako fakt malinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.15 14:23

Holky a kdy bych si tak mohla udelat test? Do dalsi ms to asi nevydrzim.

• Citovat
  • Upravit
24798
1.9.15 14:27

10 dní po styku nejdřív, osobně bych počkala 2 týdny.
Případně si zajít na krev, to bude jistý výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.9.15 14:35
@Anonymní píše:
Holky a kdy bych si tak mohla udelat test? Do dalsi ms to asi nevydrzim.

14 dní od styku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.9.15 14:45
@Anonymní píše:
Prosim o zachovani anonymu, chodi sem prubuzni a nechci, aby me poznali. K veci, vcera jsme meli s partnerem sex, mel kondom a tesne pred vyvrcholenim ho ze me vytahl. Delame to tak pro jistotu, kdyby kondom selhal. Jenze kondom byl praskly v oblasti zaludu, cehoz jsme si samosrejme nevsimli a vystriknul mi primo na posevni vchod. Sla jsem se umyt, ale mam strach, ze jsem si to jeste zanesla. Ms mela prijit ve stredu (ale memam presnou jak hodinky). A dnes mi zacala. Mohu otehotnet I presto, kdyz spermie umi prezit I nekolik dni? Prosim bez narazek. Pilulku po bohuzel nemuzu, pred nekolika lety jsem po jejim uziti skoncila v nemocnici.

Ano může, i když je šance mizivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
1.9.15 14:58

Zkus si udělat ovulační test. Pokud nebude pozitivní, tak je otěhotnění prakticky vyloučeno. Nic jiného neporadím. TT tak za 14 dní, ale uklidnit by tě měl i ten ovulační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí