Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Preclíček
No tak si vem kolik žen otěhotnění když zapomněli v jakýkoliv den cyklu. Mě bylo řečeno že je fuk že je nějaká pauza… Že tím se účinek taky narušuje… Antibiotika nabouraj hladinu hormonů a pak je šumák nějaká pauza
@cassydiees ale mě jde o to, kde se vzalo hned to vajíčko, když se bere antiko tak přece není ovulace, že by se ta ovulace obnovila během týdne co se berou antibiotika?
@Preclíček
Samozřejmě!!! To je hned… Stačí dvě zapomenuté pilule třeba v cyklu a uvolní se…
@cassydiees takže když jsem dnes 8. den co jsem dobrala minulé platíčko, tak by test udělaný odpoledne měl už něco ukázat ![]()
V současné situaci nemusíš s testem spěchat, při pozdějším provedení dá spolehlivější výsledek a nic nepromeškáš. Raději přemýšlěj, jak situaci vyřešíš, pokud se stala nehoda.
@Preclíček Ja mela baleni, kde byly testy dva. Jeden jsem delala hned odpoledne a druhy rano. U me byl ale uz ten prvni/odpoledni jasne pozitivni.
Tak jsem si teď udělala test a negativní. Ještě zkusím jeden ráno ale stejně zavolám k doktorce.
Tak ráno opět negativní, a MS stále nikde. Jsem zvědavá teda, čím to teda je
dnes budu volat doktorce ![]()
@Preclíček píše:
@cassydiees super já ten Klacid měla taky… No mě trefí… Počkám nějakej ten den a udělám test…
Udělej jo hned, clear blue digital, spolehlivej, presnej
@Preclíček Ježíš promiň, já nedoceta…
A jaké test sis dělala? Každopádně už by pozitivní mohl být jakýkoliv
@g.sandova nějakej obyčejnej z lékárny, co donesl manžel. Ale právě, že beru antikoncepci a do toho jsem brala antibiotika, takže se nedá úplně přesně říct, jestli to, že je teď negativní test znamená, že nejsem těhu, moc mě to neuklidnilo, protože MS stále nikde. Jen pocit že to každou chvíli dostanu.
@Preclíček to jsem měla vždycky těhotná..
No tak na krev a nebo lepší test? Zkus ten clear blue digital
@g.sandova zavolám k doktorce a uvidíme, protože teď už mam sněžení 5. Prášek. Z nového balení
No, tak jsem volala k doktorce, zvedla to sestřička, a povídala, že mám normálně pokračovat v antikoncepci a uvidí se, až budu mít další pauzu. A jinak tam jdu stejně 24.1. na tlak aby mi mohla napsat další antikoncepci. Ale proč jsem to nedostala to nevím teda…
@cassydiees tam nevím, na těhu to asi nevypadá, a sestřička s klidem řekla, ať doberu platíčko. ![]()