Může miminko pokousat pavouk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
15.11.11 21:42

Sem to jen letmo prolouskala, možná blbý dotaz,ale nemůžou to být potničky? Fakt by to chtělo fotečku, na kousanec od pavouka se mi to nezdá :think: Nebo třeba nějaký bradavičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.11.11 21:45

dovolím si odpovědět za míšu, ty pupínky jsem viděla. potničky to rozhodně nejsou a bradavičky taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
15.11.11 21:48

cau zensky, ja uz vas ctu par minut a normalne jsem na vetvi z toho co tady pisete :-? jako ze pavouci se protahnou mikroventilaci?? fuuuj :poblion:
mne stacilo v Americe u my postele nee byl,ale SKAKAL :zed: takovej hnusnej cernej pavouk jsem tu noc nespala a chlemtala Red Bully abych neusnula :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2271
15.11.11 21:49
Šája píše:
fuj,přestante už.mám sekáče v koupelně a bojím se ho

pantofel? :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.11.11 21:50
Adriana píše:
Šája píše:
fuj,přestante už.mám sekáče v koupelně a bojím se ho
pantofel? :mrgreen: :kytka:

ty vole, je na stropě, se ho bojím i zabít. nesnáším je ty svině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
15.11.11 21:51

Teda mě už menší pavouci ani nevadí-ale takovej 5-7 cm pokoutník domácí-to budu skákat až do stropu-Bože :poblion:
Máme občas takovou tarantuli taky v baráku-je pravda, že manžel si ze mě vždycky dělal srandu-jako, že no jo určitě on si tě vyhlídne a půjde tě pokousat......Já mu na to vždycky říkala, že určitě si mě nevyhlídne, ale taky se mi určitě nebude vyhýbat......A skutečně jsem to tak četla-pavouk samozřejmě radši prchá, jakmile zaregistruje pohyb-ale když třeba spíte, tak po vás klidně poleze-můžu doložit důkaz:
V ložnici na baráku kde spíme(barák máme tedy jen na rekreaci) máme už kolik let malinkou zářivku, kterou dycky rozsvítím, než jdu spát, pač se v průběhu spánku probudím a koukám po místnosti-je to podvědomý neklid z těch příšer-co kdyby tam nějakej byl žejo :think: a jednou takhle asi ve 2 ráno přejíždím místnost, postele a starší dcerce lezl pavouk zrovnana dece skoro až u krku :zed: :zed: :zed: Evidentně by pokračoval až do obličeje, ale já naštěstí bohužel za mohutnýho řevu dcerce deku strhla, rozsvítila a šílela…
Manžel teda tenkrát hudroval jak krocan, že jsem hysterka apod
Takže když kdokoli spí, tak je jasný, že pavouk se vám vyhýbat nebude a tenkrát v tom článku stálo-že každej pavouk má kusadla a každej pavouk kousne, pokud je v pasti-což přimáčknutá ruka apod je pro pavouka past :pankac:

Jinač ještě k tématu-kousance, který popisuješ-měla přesně tchýně(ukazovala mi je) a prej to byly štěnice-dokonce jí byli deratizátoři stříkat byt, ale myslim, že to byla její fantazie, protože slyšela, že jsou někde vedle v baráku-ale našla prej v posteli nějakýho broučka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.11.11 21:53

:mavam: Zdravíčko, nehezké věci tady čtu a běhá mi z toho mráz po zádech.Nesnáším pavouky.
Jinak k těm rankám. Podle toho jak to popisuješ, tak to vypadá na to bleší kousnutí. Když sme dostali kocourka, ta byl strašně zablešený.Nevšimla sem si toho až do té chvíle kdy mě sním na klíně něco kouslo do boku pod tričkem a byla to právě blecha. Taky tam byla jenom takova tmavši ranka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.11.11 21:53
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.11.11 21:54

A třeba nějakou veselou příhodu o motýlkách nemáte :nevim: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
15.11.11 21:55

Ještě trochu OT:
K tomu odporu všeobeccně k pavoukům-hlavně mě dycky do kolen dostává argument těch lidí, co se jich neštítí:Prosimtě proč se jich bojíš-vždyť pavouk ti nic neudělá :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.11.11 21:56
Ditta77 píše:
Ještě trochu OT:
K tomu odporu všeobeccně k pavoukům-hlavně mě dycky do kolen dostává argument těch lidí, co se jich neštítí:Prosimtě proč se jich bojíš-vždyť pavouk ti nic neudělá :zed: :pocitac:

A nebo „Vždyť je malinkéj!“ když je obří :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.11.11 21:57

A nebo on je tak zvědavej lézt právě na tebe :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
Šája píše: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Přesně…můžeš mi říct, proč jsem proč jsem tak masochistická a furt to dočítam 8-o :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453

a nebo - vždyť je to ŠTĚSTÍČKO :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.11.11 21:58
Mišmiš píše: