Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Knihomyš píše:
@ivana-domca a nebylo by užitečnější se starat, jak dosáhnout toho dodržování režimu a stravy, případně kontaktu pod dozorem, pokud to není otec schopen dodržovat, než o nějakou blbou kartičku?
Předpokládám tedy, že dítě má nějaké zdravotní potíže, kvůli kterým se to má dodržovat.
už jsem to podala k soudu, chvíli trvá, než se to začne řešit. Syn má adhd, sice nepotřebuje léky, ale vykolejení z režimu a ze stravy dokáže nadělat problémy. Mě štve, že kdyby mě jeho otec aspoň trošku respektoval a nehazel mi klacky pod nohy, tak je všechno jinak. Kvůli jeho tvrdohlavosti budeme lítat po soudech a dr.
![]()
Pak prostě stačí malá kapka jako ta pitomá karticka pojišťovny a pohár trpělivosti přeteče
@ivana-domca tak to držím palce. Duplicitní kartička ZP fakt ničemu neškodí a nic s tím nenaděláš - šetři energii, bude se ti hodit ![]()
@Knihomyš píše:
@ivana-domca tak to držím palce. Duplicitní kartička ZP fakt ničemu neškodí a nic s tím nenaděláš - šetři energii, bude se ti hodit
to máš pravdu ![]()
Oba rodiče zapsani v RL jsou zakonnym zastupcem ditěte - tudiž maji stejne pravo na doklady. To, že je dite svěreno do peče matky, neznamena, že je jeho jedinym zak. zastupcem.
Muj muž ma dceru, když jeji matka od nej odchazela, ukradla všechny jeho dokumenty a RL dcery i jeji u nej nechala. On se pak přimo u soudu informoval jak je to s RL dcery, jestli si muže udelat kopii. Oni mu řekli, že to zaleži čistě na něm, že ma na Rl pravo stejne jako matka, ale bylo by dobre ji dat alespon ověřenou kopii, nebo at si na zažada o novy…
Presne tak, rodic zapsany v rodnem liste ma na jeho vystaveni narok. Pas muze mit jen jeden, pro dva. Usi byt specialni duvody.