Může propadnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
21.6.16 13:28

@HatlaPatla a proč to řeší když jsou uzavřené známky? To je dost pozdě, ted dostane za 4 aby příští rok neřešil to samé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31442
21.6.16 13:43

Ja si tedy zrovna myslim, ze zrovna v matice klidne ucivo sednout nemusi. Ja platila za „matematickeho genia“ a v jednom pololeti, kde vysledek zavisel na „kupeckych poctech“ jsem proste nadelala vzdycky mraky banalnich chyb a sotva udrzela dvojku (pamatuju na kouli ze ctvrtletky, patrne jsem tu dvojku dostala ze soucitu, protoze jinak byly same).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.5.17 19:59

Přesně mám také stejnou zkušenost učitel z Fyziky to špatně vždy popisoval a nikdy jsem to nepohcopil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.6.19 21:21

Tak tady se nebavíme jenom o základních školách, které udělá každý imbecil, ale například o těžších gymnáziích. Vaše argumenty byli vysoce krátkozraké a hloupé. Chtěl bych vidět vás jaké by to bylo kdyby vám v sekundě vycházeli samé 1, 2 a 3 kromě zmíněné matematiky, v které vás učitelka chce nechat propadnout za průměr 4,15. Děkuji a naschledanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
18.6.19 21:59

@Budwar A co čeština, mladý muži???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
19.6.19 09:34

@Budwar 1. Doučování ( i z ČJ). 2. Přestat být namyšlený, že chodím na gympl ( i tam měli za 4 ti nejtupější z nás). 3. Diskuse byla stará 3 roky, fakt ta matika nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.19 14:02

@Budwar
Pokud chceš mluvit o „imbecilech“, nejdřív se nauč česky.
Mimochodem, trojky v sekundě fakt nejsou důkaz žádné geniality. Naopak, řekla bych, že pokud je dvojek a trojek víc, než jedniček, indikuje to naprostou lenost nebo průměrnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí