Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bernadett pokud máš MS nepravidelnou, mohlo být na test brzy, mně ukázal v den vynechání úplně slabounkou čárku. Ale pokud špiníš, může se to rozjet a odejít s MS. Začátek je vždy buď a nebo.. ![]()
Mamatest 10 dela falesne duchy, muzes testovat brzy, muze to byt zacatek MS. Takze ano, naprosto zbytecny dotaz a nic se tu nedozvis, ale chapu
.
@Poison Eve to je fajn
v testech se nevyznám, můžete mi doporučit nějaký dobrý, prosím?
@Bernadett píše:
@Poison Eve to je fajnv testech se nevyznám, můžete mi doporučit nějaký dobrý, prosím?
Testovala jsem se jen obyč od dr. Maxe. Jelikož jsem opravdu těhotná byla, vyšel opravdu pozitivní. Pokud budeš těhotná opravdu, stejně nemá cenu se hnát dřív na vyšetření. Nebude skoro nic vidět.
Holky, zdravím,prosím pěkně mám dotaz, který se tady opakuje tisíckrát ale i tak. Nevím, jestli nebudu těhotná i když to zatím nepoznám. Včera jsme s přítelem měli nechráněný sex a já mám konec menstruace. A od včerejška mě neskutečně pobolívá podbřiško. Myslíte, že bych mohla být pak těhotná? Pravě nikdy se mi to ještě nestalo, že by mi tak bolelo podbřicho.
Děkuji za odpověď.
@Aneta886 píše:
Holky, zdravím,prosím pěkně mám dotaz, který se tady opakuje tisíckrát ale i tak. Nevím, jestli nebudu těhotná i když to zatím nepoznám. Včera jsme s přítelem měli nechráněný sex a já mám konec menstruace. A od včerejška mě neskutečně pobolívá podbřiško. Myslíte, že bych mohla být pak těhotná? Pravě nikdy se mi to ještě nestalo, že by mi tak bolelo podbřicho.
Děkuji za odpověď.
Měla jsi MS. Je nepravděpodobné, že jsi zároveň ovulovala. Bolest druhý den po sexu těhotenství neznačí. Příště používej ochranu, jestli nechceš otěhotnět. Nebo nesexuj ![]()