Může se zamlklé těhotenství opakovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
30.5.14 09:40

@Aspera to je dobré :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 10:10

Holky tak děkuju moc všem, že jste mi napsali vaše zkušenosti ;) celkem jste mě uklidnili a začínám věřit tomu, že to bude dobré.
Jinak jsem moc ráda, že to u každé z vás mělo nakonec šťastný konec - miminko ;)
Někdo tu psal proč jsem se nezeptala doktorky. Samzřejmě, že jsem se ptala, doktorku mám fakt suprovou, ale k tomu co se mi stalo mi jen řekla, že se prostě občas stane a že je to vada plodu, ale je malá pravděpodbnost, že se to bude opakovat :) ale znáte to, stejně jsem radši chtěla zjistit jak je to v realitě a ne podle nějakých statistik :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.16 20:38

Aojte devcata, chtela bych tuhle diskuzi ozivit i kdyz vim, ze uz tu ZT bylo milionkrat probrano, ale presto jsem dost nervozni..Minuly rok v kvetnu jsem mela zamlkle tehotenstvi a v 9tt jsem podstoupila revizi.Nyni jsem opet tehotna :pankac: na kontrole jem byla 4ˇplus 5 a byl videt gestacni vacek 7,54 mm velky..zitra me ceka kontrola po 14 dnech..bojim se ze se to bude opakovat znova, holky odpovidal ten gestacni vacek svou velikosti? :nevim: loni 39cyklu jsem ten vacek mela 4,5mm a nyni jsem tam byla uz 33DC..poradte prosim

• Citovat
  • Upravit
285
18.2.16 21:00

Ja Ti muzu poradit jen jedno, nestuduj internet, nesrovnavej a nepocitej dny cyklu a podobne. Kazde tehotenstvi je uplne jine!!! Podstatne je, ze jsi tehotna a kdybys mela mit duvod k obavam, doktor by ti to rekl. Ja mela ZT dvakrat a mezi tim mam krasnou zdravou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.16 21:16

@susinka88 dny cyklu si pocitam uz par let, mela jsem problemy s ms…jen sem se zeptala, moc nechapu co by mi doktor rekl kdyz jsem tam byla tak brzy

• Citovat
  • Upravit
420
19.2.16 09:57
@susinka88 píše:
Ja Ti muzu poradit jen jedno, nestuduj internet, nesrovnavej a nepocitej dny cyklu a podobne. Kazde tehotenstvi je uplne jine!!! Podstatne je, ze jsi tehotna a kdybys mela mit duvod k obavam, doktor by ti to rekl. Ja mela ZT dvakrat a mezi tim mam krasnou zdravou dceru.

Naprostý souhlas. Měla jsem to stejné, jen po 1.ZT se mi narodil syn a po 2.ZT dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.4.21 17:44

Wasabi

Ahoj holky taky mam ted cerstve za sebou prvni ZT - v 7 tt. Doktorka mi rekla ze to jsou veci mezi nebem a zemi. Kazdopadne nez se zacneme pokouset o druhe tak si chci zajit na krev a celkovou kontrolu jestli nemam problemy se stitnou zlazou nebo nejake jine ktere by to mohly ovlivnit. Jinak si myslim, ze vetsinou je to prirozena selekce prirody a pravdepodobnost, ze se to to stane dvakrat se snazim vytesnit z hlavy. Kazdopadne tentokrat uz tam nebudu behat od 5 tydne a pockam treba na 7-8my. Moc drzim palce a hlavne bud v klidu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.4.21 10:59

Může a taky nemusí. Třeba na internetu píšou, že složitý lékařský vyšetření se dělá až po třetím potratu. 8o
Podle mě potřeba shánět kvalitního urostleho samce, který je zdravý a nemá žádné srdeční vady. :oops: Ale to dneska nesezenes, samý chcipaci tu jsou. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty