Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím chci se zeptat co si myslíte mohl by to být pozitivní tt? Jsou dělány v den vynecháni ms.Na foto to jde špatně vidět nejde to lépe vyfotit ale ve skutečnosti jdou vidět mnohém více. jestli to tak někdo taky měl a bylo s toho mimčo
? Děkuji za odpověď
Mama test dělá falešné duchy. A to pomalu každé druhé 🙈 ten bych vůbec nebrala v potaz. No v den vynechání už bych čekala trošičku víc viditelný výsledek. Ale třeba si jen měla ovulaci později. Každopádně bych zkusila jiný test.
Pozitivni test to neni..neco tam je videt, ale jestli je to duch nebo ryska
…jestli ms neprijde, udelas si dalsi test a uvidis ![]()
@np10021 právě že po zaschnutí ne vyjeli hned dvě čarky v podstatě po namočeni z ranni moči a po zaschnuti trošku vybledla na 3 testech
@Elissska123 zkus za dva dny. Pokud nebude sílit, tak je to falešná čárka, jako to mamatest rád dělá. A nebo zkus jinou značku testu.
@Melodie91
Ja bych tu rysku právě čekala že se objeví po zachnutí třeba po limitu ale mě se 2 čarky objevily hned a zústaly na 3 testech ![]()
@np10021
Ovulace podle testu i podle bolesti byla 9 nebo 10.9 a 3 dny před ovu byl…
@np10021
Když jsem zkoušela ten samý test ale z pozdější moči tak se tam neobjevilo nic jen jedna čarka
@Elissska123 píše:
@Melodie91
Ja bych tu rysku právě čekala že se objeví po zachnutí třeba po limitu ale mě se 2 čarky objevily hned a zústaly na 3 testech
Ono je to bohuzel jedno… stejne ti nezbyde, nez proste pockat
ja tu touhu po nadeji chapu, my se snazili o dite pres tri roky…,ale pockej si, jestli jsi tehotna, tak za dva dny uz se nebudes muset ptat na webu, ale budes volat doktorce na objednani ![]()
Považovala bych to až do prvního opravdu pozitivního testu za negativní. A platí, že pokud musíte složitě lovit ducha a sama sebe přesvědčovat, že tam něco vidíte, buď testujte zbytečně brzo, anebo tam prostě nic není…
Dobrý den chci se zeptat zda je pozitivní 5 dní zpoždění ms a sem tam spinim lehce růžové, před 3 dny u doktora rikal ze mam sliznici 2mm je možné těhotenství? Dekuji
Tak dneska znova hned po namočeni vyjel proužek který tam zústal