Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky co jste si tím prošli nebo máte jakoukoliv zkušenost. Náš malý (7let) 3× zvracel, 2× ho to jen natahlo a po třetí šli i šťávy od té doby je úplně hotový, bez života, horečka mu lítá mezi 36,5 a 37,5,nemá žádnou chuť k jídlu jen popiji černý čaj, teď si dává šlofíka a při prvním zvraceni mi řekl, že ho bolí kolem pupiku, ale teď už zas, že ho to nebolí. Mohlo by to být slepé střevo?
37,5 není horečka, ale zvýšená teplota. Slepak bolí v pravo dole ne kolem pupiku. Má střevní chřipku. Kolikrát se tady budeš ještě ptát?
@JancaS84 no, vetsinou u pupiku zacina a pak se tahne k prave strane. @PeBa12 kdyby to byl slepak, tak by si stezoval asi mnohem vic myslim.. to vypada fakt na strevni chripku..
@Kolarkaa píše:
@JancaS84 no, vetsinou u pupiku zacina a pak se tahne k prave strane. @PeBa12 kdyby to byl slepak, tak by si stezoval asi mnohem vic myslim.. to vypada fakt na strevni chripku..
Tak nějak, když sem měla slepak tak sem se kroutila v bolestech.
To bude opravdu nějaká gastroenteritida, možná to postupně přejde v průjem.
Hlavně ho nenuťte jíst, ať odpočívá, popíjí pomalu spíše chladné tekutiny.
@PeBa12 Tohle neni horecka, muze mit jen virozu. Kdyz sem mela slepak ja, bolel mne jen hrozne zaludek a zvracela sem zhruba co pul hodiny. Pak si mne vyzvedla rychla a metli se mnou na sal. Pokud si myslis, ze proste to slepak je, tak ho vezmi do spitalu na sono nebo utz. My nejsme lekarky
![]()