Práce v mužském kolektivu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Když si na ně budeš stěžovat, začnou tě nesnášet a to potom hodně štěstí. Chlapi jsou o dost větší drbny, než ženské, když jich je víc pohromadě. Takže k nim tak přistupuj. Kdo se ti zdá v pohodě, s tím se bav, od těch, co to přehánějí si drž odstup. Jednou se stejně stane, že některému z nich šlápneš na nohu, budeš po něm chtít něco, co on považuje za blbé a potom budeš mladá k. áva, co je namistrovaná a myslí si, že všemu rozumí. To je totiž naprostá klasika našich českých chudačků. A když pro ně přestaneš být atraktivní ve smyslu sexuálním (po čase, až jim „nedáš“), tak budeš atraktivní jako objekt všeobecného pohrdání a pomluv.
Promiň, že to vyznívá negativně, ale tolik k mým bohatým zkušenostem. Radu jak tomu zabránit nemám, sama jsem to nikdy nezvládla, tak si na to dej jen pozor. Třeba to je mnou, že mám blbou povahu, ale já mezi větším počtem chlapů už dělat nechci.
- Citovat
- Upravit
@majdulacek
Proč bych si měla dělat srandu? Pokud tě jejich obdiv ke tvému tělu těší, těžko můžeš účinně jednat tak, aby jej nedávali najevo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka Když nad tím tak přemýšlím, tak je docela možné, že to začíná jeden z nich. Je cca 3 měsíce rozvedený co vím
S ním se bavím ale nejméně.
Zatím to nechám plynout a jakmile se něco takového bude zase opakovat, tak udělám bugr
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
@radkka no lékaři nebyli primitivovéa zkoušeli to furt
Nejde o vzdělání
dělala jsem s muži, kteří měli sotva učňák, dělali odbornou práci, na kterou byly potřeba zkušenosti, ne vysoká… Byla jsem tam jediná ženská, teda holka, tehdy mi bylo 19 let. Oni všichni 30+, ženatí tatínci. Ano, cítila jsem od nich pozornost a zájem, mladá holka v nich rozproudila krev a předváděli se, ale slušně a přátelsky. Nikdy jsem s nimi neměla problém a pracovala jsem tam celkem dlouho, vídáme se rádi do dnes, myslím, že bych nechutné narážky za tu dobu zaznamenala.
Zato znám nechutné chlapy s dvěma vysokými školami ![]()
Fakt to v nemocnicích tak chodí? Já myslela, že jsou to kecy
Jsem ráda, že jsem tenkrát toho doktora nedostala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdulacek píše:
@radkka Když nad tím tak přemýšlím, tak je docela možné, že to začíná jeden z nich. Je cca 3 měsíce rozvedený co vím![]()
S ním se bavím ale nejméně.Zatím to nechám plynout a jakmile se něco takového bude zase opakovat, tak udělám bugr
![]()
No… Ono to tak někdy je, jeden se chová jako blb a ostatní nemůžou zůstat pozadu… Tohle na chlapech nesnáším.
Já bych mu to vrátila nějakou pěknou poznámkou a bylo by mi šumák, jestli jsem kohouta před ostatními ponížila.
Ale třeba dají pokoj, jsi tam chvíli, tak jsou z tebe asi celí pryč ![]()
Přeji ti, aby to přešlo a v nové práci se ti líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka To je hezky napsané srovnání.
I já mám takovou zkušenost, tady z Čech, že zamnou byli fakt dělníci skrz chybně udělané daňové přiznání (to víte učetní oddělení se činilo
) a byli strašně fajn. Pozorní, slušní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
@Russet když oni to i zkoušeli…ale sestři a už měl ruku…
jak jsem to mohla vydržet a přežít
Tak to bych asi nevydržela. Přežiju slovní narážky, ale doteky jsou už za hranou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdulacek Jak říkám pánové jsou zvířátka… takové rozhovory jsou u nich naprosto normální a běžné jeden předhání druhého který bude větší prase…ale v přítomnosti manželky se každý většinou promění v beránka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdulacek Taky jsem pracovala v mužském kolektivu a nikdy jsem neměla problém. Rýpali jsme do sebe pořád, žertovali, smáli se, i těm „nechutným“ věcem. Mně mužský kolektiv vyhovuje daleko víc a když na mě má někdo narážku, tak mu ji vrátím. Vždy mám po ruce nějakou pohotovou odpověď, která kluky „zchladí“, zasmějeme se a jede se dál. Totéž bych doporučovala i tobě - něco pohotově odpovědět, nějaký „stěr“
lepší než žalování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holka, jestli jsi se na to místo dostala přes postel z čiré známosti, tak si tě jen holt nevážej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka Já jsem s prací moc spokojená
Já se hlavně chtěla trošku usadit. Hodně jsem pracovně cestovala do zahraničí s tím, že ze začátku to bylo strašně fajn, bavilo mě to. Ale postupně mě to začalo pomalu ale jistě ubíjet. Tím, že už si na mě klienti v zahraničí navykli, tak mě bývalí zaměstnavatel nechtěl stáhnout ze zahraničí. Tak jsem prostě skončila, nebyla s ním řeč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Tak to bych asi nevydržela. Přežiju slovní narážky, ale doteky jsou už za hranou.
No přesně, když jsem dělala v baru, tak se mi to občas stalo, nesnáším to a moje přirozená reakce nebyla zrovna milá ![]()
@Annabela11 píše:
@majdulacek Jak říkám pánové jsou zvířátka… takové rozhovory jsou u nich naprosto normální a běžné jeden předhání druhého který bude větší prase…ale v přítomnosti manželky se každý většinou promění v beránka…
No… Já třeba chodila s chlapem, který jakmile byl i třeba jen s jedním kamarádem, tak začal mluvit jako dlaždič a strašně se předváděl… A to i předemou. Přitom doma úplný beránek, dlouho jsme spolu nepobyli… Mimochodem Ing. z ČVUT ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdulacek píše:
@radkka Já jsem s prací moc spokojenáJá se hlavně chtěla trošku usadit. Hodně jsem pracovně cestovala do zahraničí s tím, že ze začátku to bylo strašně fajn, bavilo mě to. Ale postupně mě to začalo pomalu ale jistě ubíjet. Tím, že už si na mě klienti v zahraničí navykli, tak mě bývalí zaměstnavatel nechtěl stáhnout ze zahraničí. Tak jsem prostě skončila, nebyla s ním řeč.
To chápu, věřím, že se i tohle usadí a budeš se tam mít fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit