Práce v mužském kolektivu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
30.4.18 10:21

@Marcam :mrgreen: ty jo, to by mě kleplo. Tam se musí pracovat jedna radost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
30.4.18 10:23

Podle mě nejlepší je to nabonzovat a být vůči nim chladná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.4.18 10:24

Jo to bylo furt, že si tu práci můžeme přece zpříjemnit atd. :mrgreen: :mrgreen: jsem ráda, že to mám za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.4.18 10:24

@Emimin7 Jenže šéf je taky chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
30.4.18 10:27

Jsou to primitivové. Ale vždy je lze vyléčit. Příště, až budou machrovat se stříkáním, tak si klekni a vystav je, ať se ukážou. A uvidíš ten vyděšený úprk. Pokud se pletu, tak maximálně vypereš halenku no, vždyť sranda musí být i na pracovišti. Nebo zavolej jejich manželkám, ať si je ráno před prací ty svoje chlápky pěkně odšťavní, že se to s nimi nedá vydržet a pořád by po něčem stříkali :jazyk: Uvidíš, že od dalšího dne už bude klid.
Užij si to, za dva roky po tobě ani pes neštěkne a bude ti to chybět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
30.4.18 10:27
@Annabela11 píše:
@Emimin7 Jenže šéf je taky chlap…

To by nemuselo vadit. Kdyžtak jak jsem psal radši rovnou na policii, ať se bojí. Kdyby si nahrála ty jejich řeči na telefon, bude proti nim mít páku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
30.4.18 10:28

Jo, to by bylo dobré nahrát si je a poslat to jejich polovičkám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
30.4.18 10:29
@zoidberg píše:
Jsou to primitivové. Ale vždy je lze vyléčit. Příště, až budou machrovat se stříkáním, tak si klekni a vystav je, ať se ukážou. A uvidíš ten vyděšený úprk. Pokud se pletu, tak maximálně vypereš halenku no, vždyť sranda musí být i na pracovišti. Nebo zavolej jejich manželkám, ať si je ráno před prací ty svoje chlápky pěkně odšťavní, že se to s nimi nedá vydržet a pořád by po něčem stříkali :jazyk: Uvidíš, že od dalšího dne už bude klid.
Užij si to, za dva roky po tobě ani pes neštěkne a bude ti to chybět :pankac:
:D :D :D Tak tohle je ovšem rada nad zlato. Nicméně opravdu bych chtěla vidět ten údiv v očích pokud by poklela a rozepla halenku.
  • Citovat
  • Upravit
5100
30.4.18 10:30
@Nmdl píše: :D :D :D Tak tohle je ovšem rada nad zlato. Nicméně opravdu bych chtěla vidět ten údiv v očích pokud by poklela a rozepla halenku.

a bylo by po hrdinství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.4.18 10:31

@Luisiana Něco pak v případě potřeby použiju :mrgreen: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.4.18 10:33

@zoidberg To mě teď normálně rozesmálo :mrgreen: :mrgreen: Hubu mám od ucha k uchu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
30.4.18 10:38
@majdulacek píše:
@zoidberg To mě teď normálně rozesmálo :mrgreen: :mrgreen: Hubu mám od ucha k uchu :mrgreen: :mrgreen:

Spousta chlapů dokáže na hubě vyhrát válku nebo postoupit do ligy mistrů, ale přitom skutek utek. Kdybys ukázala, že umíš zabojovat jejich zbraněmi, zřejmě by jim zklaplo a ten největší ukecánek by byl pro ostatní za trapáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
30.4.18 10:39

@zoidberg :pankac: Konečně pořádná rada, přesně tak. Jen ti naši nadrženci by se na mě fakt vrhli :mrgreen: :mrgreen:

Ale jak říkáš, já bych svůj kolektiv neměnila ani za zlaté prase :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.4.18 10:52

@Emimin7 Tak tohle by mohlo zabrat!!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
30.4.18 11:04
@Marcam píše:
a stejně by po tobě šli :mrgreen:

Ale můžu ti říct, že já bývám většinou v nemocnici jako doprovod našich rodinných hypochondrů, ale ty sestřičky co tam jsou…to bych si kolikrát dala říct i já a to nejsem na holky. a jednou i doktorka co přijímala manžela,…to byla úplně éterická bytost, prostě neskutečně nádherná. To jsem mu fakt záviděla. Tvrdil že mu bylo tak zle, že ani neví jestli ho vyšetřoval chlap nebo ženská, ale já vím svoje. To byla prostě kost, že hezčí ženu jsem dlouho neviděla. Když pominu sebe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat