Práce v mužském kolektivu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@samá práce píše:
Tak holka, jestli jsi se na to místo dostala přes postel z čiré známosti, tak si tě jen holt nevážej.
To bych řekla, že není zakladelčin případ. Spíš ji vzhledem ke zkušenostem z ciziny hodně překvapilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@samá práce To se mi fakt líbí. Člověk dostane nabídku práce a hned to musí být přes postel
V tomto případě, to tak určitě nebylo
On zadaný, já zadaná. Hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka Ono opravdu nezáleží jestli je člověk Mgr. nebo má jen základnu. Byla jsem v nemocnici na gynekologickem oddělení…a slyšela jsem rozhovor vedený pány doktory a můžu vám říci že větší humus jsem snad ještě neslyšela…je jasné o čem byla řeč… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
@radkka Ono opravdu nezáleží jestli je člověk Mgr. nebo má jen základnu. Byla jsem v nemocnici na gynekologickem oddělení…a slyšela jsem rozhovor vedený pány doktory a můžu vám říci že větší humus jsem snad ještě neslyšela…je jasné o čem byla řeč…
Bože, na gynekologii?
No, asi si raději nepředstavuji, o čem to bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka No ano!! člověk si řekne gynekolog profesionál…ani náhodou!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdulacek Já si myslím, že jsi udělala velkou chybu, že ses vůči nim jasně nevyhranila. To co popisuješ je hodně silné kafe. Kdybych něco takového zaslechla já na svou adresu, okamžitě bych reagovala a to tak, že bachař v Alcatrazu je krotký beránek oproti mě. Já jsem netykavka a vůči cizím chlapům studený čumák. Nekoketuji, neflirtuji, mám doma opravdového chlapa a s tím mám všeho habakuk. Úplně mi stačí, když nemám pracovní dress code, ale třeba na poradu nebo lsužební oběd se pěkně upravím a těch keců co si musím vyslechnout od zákazníků…nesnáším chlapy kvůli tomu. Než odcházím domů z práce, tak se namaluju. No chraň bože, když přijde ještě zákazník a opět čelím narážkám a zbytečným komplimentům. Já je možná neumím přijímat nebo jsem už vůči tomu tak averzní, protože to je neustále dokola, krindy pindy, blá blá blá…ať si to nechají pro svoji manželku. A to se jedná o zdvořilé fráze, žádné sexuální narážky. V létě když mám horko v práci, nevezmu si ani šortky, ačkoliv mám spousu elegantních šortek. Nosím capri ke kolenům, abych ty degeny nedráždila a převlékám se do civilního letního oblečení až jdu domů. Kdybych měla poslouchat nějaké nechutné obšourníky, tak raději skončím a nebo mezi ně vlítnu a zeptám se jich, jestli by jejich manželky náhodou nezajímalo, že se chovají jak kdyby trpěli nějakou sexuální obsesí, protože doma zřejmě nejen že nekoušou, ale ani neštěkají.
Nebo bych tam vstoupila a řekla, ž jsem si skutečně nemyslela, že budu v práci muset reagovat na stupiditu tohoto kalibru a jestli se chce někdo ještě víc ponížit a ztrapnit, tak ať pokračuje. Já preferuji v kolektivu chlapy, kteří vědí jak se chovat k ženě, nikoliv zvířátka s jednoduchými pudy, které nejen že nedokáží potlačit, ale ještě se jimi hlasitě projevují. Možná bych zvažovala i navrhnutí nějaké léčby.
Myslím si, že často se chlapi projevují tak, jak jim žena umožní. Já vím, že mám mezi stálými zákazníky funclub, ale už od prvopočátku jsem prostě ledová královna a jednoduše nedosažitelná. Se všemi včetně kolegů si vykám. Mám ve firmě jedinou ženu kolegyni a s tou si tykáme. Muži jsou skutečně jednoduší. Šéfovi bych nikdy nic neříkala. Je to jeden z nich ať se tváří jakkoliv chápavě. Moje rada zní, nebýt holka v kolektivu, nebýt přítelkyně ani kamarádka, nebýt usměvavá, ale být pouze a jenom žena v práci a chovat se profesionálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdulacek
To je normální chování mužské tlupy. Jsou schopni znásilnit ženskou v deseti a divné jim to nepřijde, protože tlupa dělá hodně. Taková zvířátka a že jsou to otcové od rodin? To nic neznamená. A ani inteligence s tím nemá co dělat - viz zavřený doktor Barták. Ani ty s tím nic neuděláš. Můžeš jim říct, co si o nich myslíš, ale to stejně nepomůže. Možná si budou jen dávat pozor, abys to tak neslyšela. Jistě, mohla bys to říct nadřízenému a ten jim řekne ty ty ty. Uvidíš, jak se to vyvine. Proti primitivům není moc obrana. Oni si myslí, že se všechny ženské v okolí těší na ten jejich nástroj a vůbec netuší, že těmi svými řečmi jsou k
. A pozor, je to kus od kusu. pro spoustu žen je tohle flirt u kterého je jim velice dobře. Taky jsou to ty primitivnější.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 Ano, přesně. věřím, že je spousta žen, bohužel, které by se v takovém kolektivu tetelily blahem. Takovým co jejich jest.
Skutečná žena toto nemá zapotřebí. Ani poslouchat, natož vyhledávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka @Kobliha51 Musím říct, že máte pravdu, že jsem se měla ohradit okamžitě. Jenomže já se přiznám, že já z toho byla tak zaskočená, že jsem se nezmohla ani na slovo.
Žalovat nebudu, udělalo by to zlou krev. On to možná šéf trochu tuší, protože když mě přijel představit a uvést do firmy, tak říkal tady těm expertům, ať se chovají slušně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdulacek píše:
@kontramatka @Kobliha51 Musím říct, že máte pravdu, že jsem se měla ohradit okamžitě. Jenomže já se přiznám, že já z toho byla tak zaskočená, že jsem se nezmohla ani na slovo.Žalovat nebudu, udělalo by to zlou krev. On to možná šéf trochu tuší, protože když mě přijel představit a uvést do firmy, tak říkal tady těm expertům, ať se chovají slušně
Hlavně si nesmíš tu jejich trapnost vztahovat na sebe. Myslím něco jako „přeci je nebudu napomínat, to je trapas“
Normálně když ti někdo řekne něco nejapného řekni: „Myslela jsem si, že pracuju s dospělými muži, nebo jsem se snad mýlila? To bych vážně nerada!“
Já bych raděj byla za krávu co nezapadla, než za objekt jejich uchyláren. Ale můžeš být prostě kolegyně. To si nastavuješ ale sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit