Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli mate z domu nebo ze sveho okoli zkusenost s muzskym prechodem. Memu partnerovi je 52 a je to s nim hruza. Je tak protivny, ze se to nedovedete ani predstavit. Je vecne bez nalady, vsechno je hrozny problem, porad je unaveny, bez energie, v noci si musi jit treba prevlect pyzamo jak se zpoti, uz nepochopi zadnou srandu, jen rype, bavit se s nim neda, kdyz neco musi udelat, tak se div nezhrouti a sex zadny…no strasny. Cetla jsem o tom clanky na internetu a sedi to na nej do puntiku. Samozrejme se takhle zit neda, nici me to psychicky, kazdy den poslouchat depresivni reci, jak je vsechno na nic, jak kazdy dela vsechno spatne atd. Nevim jak tohle dlouho vydrzim. Nikam se s nim neda ani jet, to je kecu a ostudy jak se chova.
Moje teta tvrdí, že chlapi po padesátce patří do rezervace
…ale neptala jsem se, co na to říká strejda…
@Anonymní píše:m
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli mate z domu nebo ze sveho okoli zkusenost s muzskym prechodem. Memu partnerovi je 52 a je to s nim hruza. Je tak protivny, ze se to nedovedete ani predstavit. Je vecne bez nalady, vsechno je hrozny problem, porad je unaveny, bez energie, v noci si musi jit treba prevlect pyzamo jak se zpoti, uz nepochopi zadnou srandu, jen rype, bavit se s nim neda, kdyz neco musi udelat, tak se div nezhrouti a sex zadny…no strasny. Cetla jsem o tom clanky na internetu a sedi to na nej do puntiku. Samozrejme se takhle zit neda, nici me to psychicky, kazdy den poslouchat depresivni reci, jak je vsechno na nic, jak kazdy dela vsechno spatne atd. Nevim jak tohle dlouho vydrzim. Nikam se s nim neda ani jet, to je kecu a ostudy jak se chova.
Já to mám už teď, ale hodně mi pomáhá vyprudit se tady na emiminu, dej partnerovi tip, ať zabrousi sem a určitě se to zlepší
![]()
Ten testosteron, to chce dobrého doktora, kdo se v tom vyzná, aby zvolil optimální dávku, protože příliš velká hladina testosteronu zase škodí. Já to nezažila, ten můj chcípák odešel před rokem a jestli to s ním řeší jeho načechrávačka, to nevím…a hlavně vědět nechci:))))
@Poustevnice píše:
Ten testosteron, to chce dobrého doktora, kdo se v tom vyzná, aby zvolil optimální dávku, protože příliš velká hladina testosteronu zase škodí. Já to nezažila, ten můj chcípák odešel před rokem a jestli to s ním řeší jeho načechrávačka, to nevím…a hlavně vědět nechci:))))
Ale já mám pocit, že jak ho jednou začneš přidávat uměle, mas navždy s přirozenou produkci utrum, že nadledviny se ho odnaucej produkovat? ![]()
@radkka píše:
Dotkla jsem se třicítky? To mě ohromě mrzí. Ano, já to mám ještě stále zažito jako střední věk, až se ho dožiju možná to uvidím jinak
střední věk u muže je mezi 40 až 50lety, spíš se blíží k padesátce ![]()
Jo, tak to nevím, jak to je, jestli se pak musí brát už pořád. Tohle umí endokrinolog a možná i urolog, tam pánové chodí se svým aparátem, když stávkuje.
@Poustevnice
Náhodou k urologovi chodí s domnělými chronickými bolestmi prostaty i ti, kteří mají rádi masáž prostaty přes konečník. Velice se jim to líbí, soudě podle tvrdých erekcí. Jo a když je tam nějaká kolegyně, tak si rychlostí blesku natahují kalhoty s tím, že to dnes není tak strašné a přijdou jindy (až tam bude kolega). ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli mate z domu nebo ze sveho okoli zkusenost s muzskym prechodem. Memu partnerovi je 52 a je to s nim hruza. Je tak protivny, ze se to nedovedete ani predstavit. Je vecne bez nalady, vsechno je hrozny problem, porad je unaveny, bez energie, v noci si musi jit treba prevlect pyzamo jak se zpoti, uz nepochopi zadnou srandu, jen rype, bavit se s nim neda, kdyz neco musi udelat, tak se div nezhrouti a sex zadny…no strasny.
Kdybych nevěděl, že to není ona, tak bych si klidně tipnul, že to psala moje žena
I ten věk sedí
Akorát že já se v noci nepotím ![]()
@radkka píše:
Dotkla jsem se třicítky? To mě ohromě mrzí. Ano, já to mám ještě stále zažito jako střední věk, až se ho dožiju možná to uvidím jinak
Záleží, kolik se plánuješ dožít
Jestli stačí 70, tak 35 střední věk je.
@Knihomyš píše:
Záleží, kolik se plánuješ dožítJestli stačí 70, tak 35 střední věk je.
No, stovky bych se dožila nerada ![]()
@Doctus kamarádka pracuje na chíře a opakované vyšetření per rectum dává některým pacientům za trest…ji podezírám, jestli to náhodou nedělá pro potěchu… ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Ale já mám pocit, že jak ho jednou začneš přidávat uměle, mas navždy s přirozenou produkci utrum, že nadledviny se ho odnaucej produkovat?
Nadledviny mají obecně velmi malou produkci. Jde o varlata.
Víte jistě, že na toto existuje účinná léčba? Obávám se, že tak jednoduché to nebude. Některé příspěvky se tu totiž tváří, jakoby jediný problém byl, že to nechce „řešit“…
Jaký máte názor na to, když se muž stane poprvé otcem ve 48letech s 36letou ženou pro kterou je to taky poprvé? Díky.