Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtela bych se zeptat. S mym přítelem jsem spolu spali pri moji ovulaci a meli jsme lodím. Použili jsme ho spravne, nepraskl, Nevyteklo nic a po sexu zkontrolovali. Muzu otehotnet? ![]()
@miskaliska3241668 myslim, ze ne. Proc se bojis? Kvuli ovulaci? Spravne použity kondom je dostatečná ochrana, neboj.
Proč bys měla být těhotná. Máte vše pod kontrolou, tak proč ty obavy?
Pouzili jste ho spravne, proto neboj, tehotna nejsi. A zkus se tou myslenkou na mozne otehotneni moc nestresovat, nebo se ti jako naschval menstruace opozdi a ty pak budes na prasky jeste vic… je to zakon schvalnosti ![]()
Děkuju moc za uklidnění
ne lodím ale kondom
četla jsem tu totiz že spousta zen otehotnela pres kondom a ze je z casti propustny ![]()
@miskaliska3241668 pokud ho použiješ správně, je ze všeho nejspolehlivější ![]()
Používáme 2 roky kondom a těhotná nejsem. Během ovulace spolu spíme nejčastěji protože mám obrovskou chuť a nikdy jsem neotěhotněla. A to plodná jsem mám tři děti to poslední přes tělísko. Jo a kondomy kupujeme v lidlu.
No ja to dělám při ovulaci s kondomem celej svůj život a ještě se nikdy nic nestalo
. A kondom fakt není propustnej, proboha, kde jsi slyšela takovou blbost?
Na co by teda byl?
@Carolanis tady na nekterych diskusích
A docela me to znervoznilo ![]()
No ale pozor, když máte sex 5 dní před ovulaci třeba a bez kondomu tak můžeš klidně otěhotnět, spermie přežijí uvnitř klidně 6 i 5-6 dnů a počkají si na ovulaci až se uvolní vajíčko, takže sex s kondomem při ovulaci úplně bez rizika neni ![]()
PPouzivame kondom pri kazdem sexu protoze jeste děti nechceme ![]()