Mužský přechod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
21.9.17 12:19

Existuje mužská hormonální jóga. Je na eliminaci stresu, pro podporu plodnosti, na harmonizaci hormonální hladiny, zvýšení libida a na další problémy.
S mužskou variantou nemám osobní zkušenost, ale absolvovala jsem před měsícem kurz ženské hormonální jógy a funguje. Já si tedy nezvyšuju plodnost, protože děti už mám a další nechci, ale řeším si obtěžující komplikace, na které bych jinak okamžitě dostala od doktorky hormony. Hormony odmítám.
Jedná se o sestavu cviků, která se musí cvičit v daném pořadí a nejdřív každý den, po třech měsících 3× - 4× za týden. Třeba by to pro někoho byla cesta.

• Citovat
  • Upravit
36631
21.9.17 12:38
@Biancca píše:
Kotvičník, přírodní testosteron.Lze podávat, nenápadně formou čaje, manželovi k večeři. :) zlepšuje kardiovaskulární systém, ovlivňuje hladinu cholesterolu, zvyšuje sexuální chuť u mužů i žen.
:zed:
Tak ještě jednou: Kotvičník zemní ( Tribulus terestris ), NENÍ náhražkou testosteronu ve smyslu jeho působení jako androgenního hormonu.
Působení kotvičníku je jiné: Je přednostně rozkládán látkami, které jinak rozkládají testosteron a tím je částečně blokuje. Tímto způsobem brzdí jeho odbourávání z těla. :mavam:
Tenhle mechanizmus je třeba si u kotvičníku uvědomit, protože má zásadní vliv na jeho účinky (někdo chválí, někdo nadává, ale oba nevědí proč :roll: ). Pokud zdroj testosteronu není, tak pochopitelně není ani možné tímto způsobem zvýšit jeho hladinu. :?

Příspěvek upraven 25.09.17 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
21.9.17 13:02
@Heinich píše:
Víte jistě, že na toto existuje účinná léčba? Obávám se, že tak jednoduché to nebude. Některé příspěvky se tu totiž tváří, jakoby jediný problém byl, že to nechce „řešit“…

Ono to není jednoduché a samozřejmě to není jediný problém, ale často ten největší, který ve výsledku brání jakémukoli řešení, i kdyby ta účinná léčba byla. Jsou různé alternativní metody, které se aspoň dají zkusit. Ale těžko budu tolerovat chlapa, který bude akorát protivný, bude mi otravovat život a sám nebude mít aspoň minimální snahu to nějak spravit.

@Klopotkova píše:
Jaký máte názor na to, když se muž stane poprvé otcem ve 48letech s 36letou ženou pro kterou je to taky poprvé? Díky.

A jaký názor máš ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.17 17:16

Musím říct, že úbytek testosteronu opravdu dělá s člověkem divné věci. skoro bych řekl, že je to horší než lehký přebytek, byť si lidi myslí opak. Pokud máte vyšší hladinu, cítíte se dobře a je to i na vašem chování, včetně chování k okolí, vidět. A obráceně… :jazyk:
Tím ale teď teda nemyslím extrém - maniky „na bobulích“. :roll:
Zlobte se na mě, nebo ne, základem spokojenosti chlapa je dobrý sex se zájmem partnerky. 8) Ten zájem je důležitý, jinak trpí ego.
Jenže to má háček. Fyzický stav. Fffftipy o impotenci a prostatě jsou vtipné, dokud si ale nečuchnete k realitě. Z vtipu se stane noční můra a člověk, kterému sedí na mozku můra moc dobrý společník není.
To má ale další souvislost, která je pro půlku lidí tabu: análek u chlapů. Je skoro výlučně spojován s gay komunitou a díky tomu existují houfy chlapů, kteří radši umřou - a to doslova :cert: - než aby si tam nechali sáhnout. :?
Ale bez kontroly prostaty vám žádný soudný doktor testosteron nedá. A chlapovi v letech? No to už je málem poloviční vražda!
Jedinou cestu, kterou vidím, je odtabuizování. Jo, holt ten análek. :roll: Něco se už určitě pohnulo, ale pořád není to dost. :( Dlouhá cesta plná nadávek a urážek, nebo i něčeho horšího. :? Zvažte každý sám, co je v sázce, co je farizejství a co ne, co lze získat a co ztratit. :think:

• Citovat
  • Upravit
51
21.9.17 18:04

Otázkou je čím je to způsobeno… Co když má jen špatné období? Měli jsme s manželem situaci kdy jsme se takhle taky moc nesnesli a pořád jsme vyvolávali zbytečné konflikty. Kamarádka mi řekla že by to nám mohlo pomoct kdybychom to urovnali v posteli, což mě dost zarazilo protože ani jeden z nás neměl chuť na sex. Ale rozhodla jsem se to zkusit a koupila jsem afrodiziaka co byly pro muže i ženy a začala jsem je bez jeho vědomí používat. Divila by ses jak rychle se jeho chování změnilo :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.9.17 19:17

To zní zajímavě :think: Já sice doma nemám problémy v posteli ale občas mi to přijde takové stereotypní a tak si už nějakou dobu říkám že bych to chtěla něčím oživit. Co to je konkrétně za druh? Mrknu se na to a třeba to zkusím na manžela :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
22.9.17 19:20
@Anonymní píše:
Musím říct, že úbytek testosteronu opravdu dělá s člověkem divné věci. skoro bych řekl, že je to horší než lehký přebytek, byť si lidi myslí opak. Pokud máte vyšší hladinu, cítíte se dobře a je to i na vašem chování, včetně chování k okolí, vidět. A obráceně… :jazyk:
Zlobte se na mě, nebo ne, základem spokojenosti chlapa je dobrý sex se zájmem partnerky. 8) Ten zájem je důležitý, jinak trpí ego.
Jenže to má háček. Fyzický stav. Fffftipy o impotenci a prostatě jsou vtipné, dokud si ale nečuchnete k realitě. Z vtipu se stane noční můra a člověk, kterému sedí na mozku můra moc dobrý společník není.
To má ale další souvislost, která je pro půlku lidí tabu: análek u chlapů. Je skoro výlučně spojován s gay komunitou a díky tomu existují houfy chlapů, kteří radši umřou - a to doslova :cert: - než aby si tam nechali sáhnout. :?
Ale bez kontroly prostaty vám žádný soudný doktor testosteron nedá. A chlapovi v letech? No to už je málem poloviční vražda!
Jedinou cestu, kterou vidím, je odtabuizování. Jo, holt ten análek. :roll: Něco se už určitě pohnulo, ale pořád není to dost. :( Dlouhá cesta plná nadávek a urážek, nebo i něčeho horšího. :? Zvažte každý sám, co je v sázce, co je farizejství a co ne, co lze získat a co ztratit. :think:

To uz ses mohl klidne podepsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23780
22.9.17 22:46
@Cosmopol píše:
To uz ses mohl klidne podepsat :mrgreen:

Tohe je zajimavy tema, nechci citovat cely prispevek Anonymniho. Vubec jsem to nepochopila, jako kdyz mu bude zenska strkat neco do analu, tak mu to pomuze?
Jinak se pohybuju ve sportovnim prostredi, kde testosteron strika a opravdu, nektery chlapi zlomem padesatky jsou na zabiti. Nesnasi hlasitou hudbu, tuhle na me jeden rval, at si vypnu Snidani s Novou, ze podporuju tyhle poplasny zpravy, kdyz to sleduju. A to nekomentuju remeslniky pres 50, ktery na me na krizovatce rvou „Jed“, kdyz nevyrazim na sekundu na zelenou. A to mam automat Digital sequence gear.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.17 23:05
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli mate z domu nebo ze sveho okoli zkusenost s muzskym prechodem. Memu partnerovi je 52 a je to s nim hruza. Je tak protivny, ze se to nedovedete ani predstavit. Je vecne bez nalady, vsechno je hrozny problem, porad je unaveny, bez energie, v noci si musi jit treba prevlect pyzamo jak se zpoti, uz nepochopi zadnou srandu, jen rype, bavit se s nim neda, kdyz neco musi udelat, tak se div nezhrouti a sex zadny…no strasny. Cetla jsem o tom clanky na internetu a sedi to na nej do puntiku. Samozrejme se takhle zit neda, nici me to psychicky, kazdy den poslouchat depresivni reci, jak je vsechno na nic, jak kazdy dela vsechno spatne atd. Nevim jak tohle dlouho vydrzim. Nikam se s nim neda ani jet, to je kecu a ostudy jak se chova.

hele to je jako u nás doma. mému manželovi je 50 a přesně to co popisuješ. tak nevím, zda tento stav mu již zůstane, nebo zda bude ještě horší. no mě to tedy nevyhovuje, ale co dělat. ono si nikde asi nepolepšíme :cert:

• Citovat
  • Upravit
51
24.9.17 19:16
@Leni85 píše:
To zní zajímavě :think: Já sice doma nemám problémy v posteli ale občas mi to přijde takové stereotypní a tak si už nějakou dobu říkám že bych to chtěla něčím oživit. Co to je konkrétně za druh? Mrknu se na to a třeba to zkusím na manžela :P

Jmenovalo se to Sexup afrodiziak, dostaneš to v takové lahvičce a je to tekuté. Žádné tabletky, to se mi na tom taky líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
24.9.17 19:19

@Arturie Myslel, že než by si někteří nechali vyšetřit prostatu, aby dostali léky tak raději nic a někteří na rakovinu i umřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
25.9.17 09:16
@divine woman píše:
@Arturie Myslel, že než by si někteří nechali vyšetřit prostatu, aby dostali léky tak raději nic a někteří na rakovinu i umřou.

Já to taky tak nějak pochopil. Ale nebyl jsem si úplně jistý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105588
25.9.17 11:05
@Anonymní píše:
Jedinou cestu, kterou vidím, je odtabuizování. Jo, holt ten análek. :roll: Něco se už určitě pohnulo, ale pořád není to dost. :( Dlouhá cesta plná nadávek a urážek, nebo i něčeho horšího. :? Zvažte každý sám, co je v sázce, co je farizejství a co ne, co lze získat a co ztratit. :think:

nějak nerozumím… na ten análek chodí k doktorovi nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.17 11:30
@Venetia píše:
nějak nerozumím… na ten análek chodí k doktorovi nebo co?

Zaprvé: Jak píše diwine woman kousek nahoře… 8) :cert:
A ano chodí, poté co zjistí jak to ovoce chutná. :mrgreen: Jenže si to nechtějí přiznat - „nejsem přece teplouš“. Takže doma tabu…Jenže, se koukni, co píše Doctus:
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
:mrgreen:
Fakta volají po kapitulaci a přiznání reality. A místo tabulky „zvrhlá praktika“ vyvěsit tabulku „přijatelné“, asi jako to bylo u orálu. :think:
( :mrgreen: :mrgreen: a ulehčit doktorům :mrgreen: :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
105588
25.9.17 13:33
@Anonymní píše:
Zaprvé: Jak píše diwine woman kousek nahoře… 8) :cert:
A ano chodí, poté co zjistí jak to ovoce chutná. :mrgreen: Jenže si to nechtějí přiznat - „nejsem přece teplouš“. Takže doma tabu…Jenže, se koukni, co píše Doctus:
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/ :mrgreen:
Fakta volají po kapitulaci a přiznání reality. A místo tabulky „zvrhlá praktika“ vyvěsit tabulku „přijatelné“, asi jako to bylo u orálu. :think:
( :mrgreen: :mrgreen: a ulehčit doktorům :mrgreen: :mrgreen: )

No jo doctus :D ten mi prorokoval, ze vyschnu a zatím mu to nejak nevychazi. Takze mame zakoupit pripinaky? Moje sobecka povaha se pta.. A co zena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí