Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dahlia0409 píše:
Viditelně stojí, když si x krát za rok klidně dá takový šmakuláre a nic to s ní nedělá
A ještě se tomu směje ![]()
@Beruška1209 píše:
@Ou Do kondomu jsem ho donutila jen jednou. Jinak mě vždy odbije, že mu je nepohodlný a že to má rád bez:/
Poslední pilulku jsem užila 2-3 měsíce zpátky 😅
Takže radši zobeš Postinor…
Začni si sama sebe vážit. To tě baví žít v neustálém stresu, že i když si dá pozor, můžeš otěhotnět? Asi budeš mlaďoučká s tímhle přemýšlením, tím hůř, kdyby pak přišlo těhotenství. Sežeň si alespoň tu antikoncepci, ale furt tam bude riziko, že nejsi jediná s kým spí.
Já jsem otěhotněla po postinoru vzatém asi 60 hodin po styku, prasknul nám kondom. Bylo to o Vánocích, takže dřív vše zavřené.
Si to vem, ale nikdo ti nic nezaručí. Pokud přítel nesnese kondom, vyřiď si radši tu antikoncepci.
@Beruška1209 píše:
„@Ou“Do kondomu jsem ho donutila jen jednou. Jinak mě vždy odbije, že mu je nepohodlný a že to má rád bez:/
Poslední pilulku jsem užila 2-3 měsíce zpátky 😅
Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále, co? To si fakt necháš líbit??? Kvůli jeho “nepohodlí”, které jemu nic nedělá, si Ty budeš huntovat tělo??? Pokud jsi navíc pilulku PO měla tak nedávno, další fakt není dobrý nápad. Četla sis o tom něco??? Proč si nenecháš napsat HA? Pořád menší sra. čka než do sebe cpát postinor. Ty bláho, to mi zvedlo tlak, on je nehoráznej de.bil a Ty jsi fakt hloupá. 🙈
Tvoje tělo ti jistě poděkuje 👏🏻