Můžu být těhotná den když jsem si nevzala prášek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
7.8.22 14:02
@Dahlia0409 píše:
Viditelně stojí, když si x krát za rok klidně dá takový šmakuláre a nic to s ní nedělá :zed:

A ještě se tomu směje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.8.22 14:06
@Beruška1209 píše:
@Ou Do kondomu jsem ho donutila jen jednou. Jinak mě vždy odbije, že mu je nepohodlný a že to má rád bez:/
Poslední pilulku jsem užila 2-3 měsíce zpátky 😅

Takže radši zobeš Postinor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.8.22 14:08

Začni si sama sebe vážit. To tě baví žít v neustálém stresu, že i když si dá pozor, můžeš otěhotnět? Asi budeš mlaďoučká s tímhle přemýšlením, tím hůř, kdyby pak přišlo těhotenství. Sežeň si alespoň tu antikoncepci, ale furt tam bude riziko, že nejsi jediná s kým spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.22 17:54

Já jsem otěhotněla po postinoru vzatém asi 60 hodin po styku, prasknul nám kondom. Bylo to o Vánocích, takže dřív vše zavřené. :nevim: Si to vem, ale nikdo ti nic nezaručí. Pokud přítel nesnese kondom, vyřiď si radši tu antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit
3076
7.8.22 18:50
@Beruška1209 píše:
„@Ou“Do kondomu jsem ho donutila jen jednou. Jinak mě vždy odbije, že mu je nepohodlný a že to má rád bez:/
Poslední pilulku jsem užila 2-3 měsíce zpátky 😅

Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále, co? To si fakt necháš líbit??? Kvůli jeho “nepohodlí”, které jemu nic nedělá, si Ty budeš huntovat tělo??? Pokud jsi navíc pilulku PO měla tak nedávno, další fakt není dobrý nápad. Četla sis o tom něco??? Proč si nenecháš napsat HA? Pořád menší sra. čka než do sebe cpát postinor. Ty bláho, to mi zvedlo tlak, on je nehoráznej de.bil a Ty jsi fakt hloupá. 🙈
Tvoje tělo ti jistě poděkuje 👏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky