Můžu jí vrátit klíče?

25
29.7.16 14:22

můžu ji vrátit klíče?

Holky mam dotaz. Asi si reknete ze jsem uplne pako ale :think:… zacnu tak, chteli jsme se s pritelem a dvouletym synem stehovat, sly na prohlidku bytu(podnajem),byt se nam libil, sice nebyl uplne v perfektnim stavu ale rekli jsme si ze kdyz do toho vlozime silu, srdce a nejake menci investice ze ti bude v poradku, majitelka bytu mi donesla klice bez nejakeho podepsani smlouvy atd.. Na to ma dojit zitra, ale… Ja nedockava tam samozrejme sla a ceho jsem si nevsimla (protote co si budem na prohlidce asi tezko zkoumate detal bytu? na zachode je vsude na zemi korkove oblozeni (a to mi vazne hlava nebere) a jsou tam vsude od moci fleky a priserny smrad :,( :,( druha vec špajzka byly tam nejaci (neee malo brouci) :pocitac: :zed: obavam se ze jde o stenice podle toho jak jsme jednu zabili a zkoumali na netu… Vim ze jsou to prej potvory tak ted uz nevim… Kauci a vse mam slozit zitra nejsem zadna citlivka ale ted fakt nevim co s tim…myslite ze jsou to padne duvody k tomu abych ji klice vratila??? Jsem z toho spatna :,( a najemne neni zrovna nejlevnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
29.7.16 14:24

@Adriana231 prostě jsi si to rozmyslela a nazdar. Zavolej jí ještě dneska, že nabídku odmítáte, ať nedělá smlouvu a nechce za to třeba nějaké peníze a vrať jí klíče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
29.7.16 14:24

Pokud nemate podepsanou rezervacni smlouvu, klice bych ji vratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.7.16 14:30

Pokud vám to nabízí načerno bez smlouvy, tak se pak nemůže divit, že se ani případní nájemníci nechovají zcela bezchybně. Nestěhujte se tam, řekni jí to co nejdřív.

A při příští prohlídce si vezmi čas a byt prohlédni důkladně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.7.16 14:37
@Adriana231 píše:
Holky mam dotaz. Asi si reknete ze jsem uplne pako ale :think:… zacnu tak, chteli jsme se s pritelem a dvouletym synem stehovat, sly na prohlidku bytu(podnajem),byt se nam libil, sice nebyl uplne v perfektnim stavu ale rekli jsme si ze kdyz do toho vlozime silu, srdce a nejake menci investice ze ti bude v poradku, majitelka bytu mi donesla klice bez nejakeho podepsani smlouvy atd.. Na to ma dojit zitra, ale… Ja nedockava tam samozrejme sla a ceho jsem si nevsimla (protote co si budem na prohlidce asi tezko zkoumate detal bytu? na zachode je vsude na zemi korkove oblozeni (a to mi vazne hlava nebere) a jsou tam vsude od moci fleky a priserny smrad :,( :,( druha vec špajzka byly tam nejaci (neee malo brouci) :pocitac: :zed: obavam se ze jde o stenice podle toho jak jsme jednu zabili a zkoumali na netu… Vim ze jsou to prej potvory tak ted uz nevim… Kauci a vse mam slozit zitra nejsem zadna citlivka ale ted fakt nevim co s tim…myslite ze jsou to padne duvody k tomu abych ji klice vratila??? Jsem z toho spatna :,( a najemne neni zrovna nejlevnejsi..
řekla bych to paní na rovinu tak jak to je - sama třeba jako majitelka netuší nic o broucích atd čili za mě pokud z toho máš blbý pocit nestěhuj se, paní t v klidu vysvětli jako důvod to, co jmenuješ stačí..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.7.16 14:38

Děkuji moc holky :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.7.16 14:51

Příště radím alespoň dvě, tři prohlídky. Protože u první je člověk nadšený, pak už to vidí trochu i krititickým okem (vím, kupovali jsme dům a byli jsem tam 4×! ) štěnice nejsou neřešitelný problém, stačila by deratizace. Korkové obložení taktéž není neřešitwelný problém. Ale záleží, jak to vidíte vy.
Pokud dům nechcete, neváhejte a hned zavolej majitelce, že jste si to rozmysleli a vraťte klíče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
29.7.16 15:24
@atominnka píše:
Příště radím alespoň dvě, tři prohlídky. Protože u první je člověk nadšený, pak už to vidí trochu i krititickým okem (vím, kupovali jsme dům a byli jsem tam 4×! ) štěnice nejsou neřešitelný problém, stačila by deratizace. Korkové obložení taktéž není neřešitwelný problém. Ale záleží, jak to vidíte vy.
Pokud dům nechcete, neváhejte a hned zavolej majitelce, že jste si to rozmysleli a vraťte klíče

Jen poznámka. Štěnice jseou extrémně těžko řešitelný problém, zvláště v bytovém domě. Ale že by se schovávaly do komory a byly vidět za dne svědčí spíš o tom, že to nebyly štěnice.

Plus: Deratizace je likvidace hlodavců. To správný pojem je dezinsekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.7.16 15:28
@AlphaOmega píše:
Jen poznámka. Štěnice jseou extrémně těžko řešitelný problém, zvláště v bytovém domě. Ale že by se schovávaly do komory a byly vidět za dne svědčí spíš o tom, že to nebyly štěnice.Plus: Deratizace je likvidace hlodavců. To správný pojem je dezinsekce.

Tak to ja to četla jinak prej když už jsou vidět přes den jsou už v pokročilejším stádiu… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.7.16 18:26
@AlphaOmega píše:
Jen poznámka. Štěnice jseou extrémně těžko řešitelný problém, zvláště v bytovém domě. Ale že by se schovávaly do komory a byly vidět za dne svědčí spíš o tom, že to nebyly štěnice.Plus: Deratizace je likvidace hlodavců. To správný pojem je dezinsekce.

A jo, pardon :mrgreen: už musím do práce, stává se ze mě blb :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1