Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky mam dotaz. Asi si reknete ze jsem uplne pako ale
… zacnu tak, chteli jsme se s pritelem a dvouletym synem stehovat, sly na prohlidku bytu(podnajem),byt se nam libil, sice nebyl uplne v perfektnim stavu ale rekli jsme si ze kdyz do toho vlozime silu, srdce a nejake menci investice ze ti bude v poradku, majitelka bytu mi donesla klice bez nejakeho podepsani smlouvy atd.. Na to ma dojit zitra, ale… Ja nedockava tam samozrejme sla a ceho jsem si nevsimla (protote co si budem na prohlidce asi tezko zkoumate detal bytu? na zachode je vsude na zemi korkove oblozeni (a to mi vazne hlava nebere) a jsou tam vsude od moci fleky a priserny smrad
druha vec špajzka byly tam nejaci (neee malo brouci)
obavam se ze jde o stenice podle toho jak jsme jednu zabili a zkoumali na netu… Vim ze jsou to prej potvory tak ted uz nevim… Kauci a vse mam slozit zitra nejsem zadna citlivka ale ted fakt nevim co s tim…myslite ze jsou to padne duvody k tomu abych ji klice vratila??? Jsem z toho spatna
a najemne neni zrovna nejlevnejsi..
@Adriana231 prostě jsi si to rozmyslela a nazdar. Zavolej jí ještě dneska, že nabídku odmítáte, ať nedělá smlouvu a nechce za to třeba nějaké peníze a vrať jí klíče.
Pokud nemate podepsanou rezervacni smlouvu, klice bych ji vratila.
Pokud vám to nabízí načerno bez smlouvy, tak se pak nemůže divit, že se ani případní nájemníci nechovají zcela bezchybně. Nestěhujte se tam, řekni jí to co nejdřív.
A při příští prohlídce si vezmi čas a byt prohlédni důkladně…
@Adriana231 píše:řekla bych to paní na rovinu tak jak to je - sama třeba jako majitelka netuší nic o broucích atd čili za mě pokud z toho máš blbý pocit nestěhuj se, paní t v klidu vysvětli jako důvod to, co jmenuješ stačí..
Holky mam dotaz. Asi si reknete ze jsem uplne pako ale… zacnu tak, chteli jsme se s pritelem a dvouletym synem stehovat, sly na prohlidku bytu(podnajem),byt se nam libil, sice nebyl uplne v perfektnim stavu ale rekli jsme si ze kdyz do toho vlozime silu, srdce a nejake menci investice ze ti bude v poradku, majitelka bytu mi donesla klice bez nejakeho podepsani smlouvy atd.. Na to ma dojit zitra, ale… Ja nedockava tam samozrejme sla a ceho jsem si nevsimla (protote co si budem na prohlidce asi tezko zkoumate detal bytu? na zachode je vsude na zemi korkove oblozeni (a to mi vazne hlava nebere) a jsou tam vsude od moci fleky a priserny smrad
![]()
druha vec špajzka byly tam nejaci (neee malo brouci)
![]()
obavam se ze jde o stenice podle toho jak jsme jednu zabili a zkoumali na netu… Vim ze jsou to prej potvory tak ted uz nevim… Kauci a vse mam slozit zitra nejsem zadna citlivka ale ted fakt nevim co s tim…myslite ze jsou to padne duvody k tomu abych ji klice vratila??? Jsem z toho spatna
a najemne neni zrovna nejlevnejsi..
Příště radím alespoň dvě, tři prohlídky. Protože u první je člověk nadšený, pak už to vidí trochu i krititickým okem (vím, kupovali jsme dům a byli jsem tam 4×! ) štěnice nejsou neřešitelný problém, stačila by deratizace. Korkové obložení taktéž není neřešitwelný problém. Ale záleží, jak to vidíte vy.
Pokud dům nechcete, neváhejte a hned zavolej majitelce, že jste si to rozmysleli a vraťte klíče
@atominnka píše:
Příště radím alespoň dvě, tři prohlídky. Protože u první je člověk nadšený, pak už to vidí trochu i krititickým okem (vím, kupovali jsme dům a byli jsem tam 4×! ) štěnice nejsou neřešitelný problém, stačila by deratizace. Korkové obložení taktéž není neřešitwelný problém. Ale záleží, jak to vidíte vy.
Pokud dům nechcete, neváhejte a hned zavolej majitelce, že jste si to rozmysleli a vraťte klíče
Jen poznámka. Štěnice jseou extrémně těžko řešitelný problém, zvláště v bytovém domě. Ale že by se schovávaly do komory a byly vidět za dne svědčí spíš o tom, že to nebyly štěnice.
Plus: Deratizace je likvidace hlodavců. To správný pojem je dezinsekce.
@AlphaOmega píše:
Jen poznámka. Štěnice jseou extrémně těžko řešitelný problém, zvláště v bytovém domě. Ale že by se schovávaly do komory a byly vidět za dne svědčí spíš o tom, že to nebyly štěnice.Plus: Deratizace je likvidace hlodavců. To správný pojem je dezinsekce.
Tak to ja to četla jinak prej když už jsou vidět přes den jsou už v pokročilejším stádiu… ![]()
@AlphaOmega píše:
Jen poznámka. Štěnice jseou extrémně těžko řešitelný problém, zvláště v bytovém domě. Ale že by se schovávaly do komory a byly vidět za dne svědčí spíš o tom, že to nebyly štěnice.Plus: Deratizace je likvidace hlodavců. To správný pojem je dezinsekce.
A jo, pardon
už musím do práce, stává se ze mě blb
![]()