Můžu si vzít tyto šaty kamarádce na svatbu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
24.5.22 20:50

A já bych to zajisté dohnala k dokonalosti, neb se potím jako chlévní vrata, takže si ani nechci představovat ty podpažní mapy na tom tričku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.5.22 21:09

Mně šaty přijdou laciné. Určitě jsou z obchodu Wish a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
24.5.22 21:10
@topazio píše:
Mně šaty přijdou laciné. Určitě jsou z obchodu Wish a spol.

Shein :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.5.22 21:12
@DandátkoP píše:
Shein :lol:

Vždyť šaty kupují u jednoho výrobce. :zed:
Jednou je vypere a rozpadnou se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.5.22 21:15

Kupuji si běžně na Aliexpress šaty nebo dcerám. A nemám s nimi problém. Na svatbu bych v nich nešla. To si nechávám sít u švadleny. Ale do práce nebo na civilní pohyb bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.5.22 22:19

Popravdě mě děvčata shein překvapil, pozitivně. Člověk by se divil, trika od tamtud mám bavlněná, lepší a pohodlnější jsem nezažila. Vršek u těchto šatů je kvalitní, spodek méně, ale je to vzdušný lehký materiál, ideál na léto. Je to podobné wish a spol, ale přijde mi, že shein je o dost přebraný od podobných nekvalitních kravin. To, že něco nestojí statisíce neznamená, že je to hned šunt ;). Sestra si z něj koupila 3 šaty, žádný obyč materiál nedorazil, jsou to vážně povedené šaty. Jinak někdo tu zmiňoval, proč se ptám tady, když nevěsta se netvářila…to bude tím, že jsem se nejprve zeptala tu na názor, než jsem došla až k ní s fotkou. Nakonec mi napsala, že jí to nevadí, že se nikdo s nevěstou nesplete… takže děkuji za názory, cením si toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.5.22 00:25

Tak záleží jak moc formální svatbu mají. Jestli v nóbl stylu, tak se tam fakt nehodí. Ale jestli to tolik neprožívají, tak jsou moc hezký. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
26.5.22 00:05
@Kelsey píše:
Kupuji si běžně na Aliexpress šaty nebo dcerám. A nemám s nimi problém. Na svatbu bych v nich nešla. To si nechávám sít u švadleny. Ale do práce nebo na civilní pohyb bez problémů.

„civilní pohyb“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.5.22 23:27

Bila barva je na svatbu vylozene nevhodna a i kdyz je to jen vrsek a je to brane jako vylozene faux-pas
Ani bych je kamaradce neukazovala a vybrala jine. Jednak vypadaji obycejne a jednak cely bily vrsek, convypada jako obyc tuctove tricko fakt ne. Hodi se fakt max na dovolenou…

• Citovat
  • Upravit
917
26.5.22 23:34
@kyryky píše:
Dobrý den, koupila jsem si tyto šaty na kamarádčinu svatbu, nic moc neodhalují, mají barevnou sukni, pouze bílý svršek, jak moc to vadí? ☺️️

Mě se líbí, nevíme jaký si typ, ale myslím, že můžou být.
Já řeším taky šaty, měla jsem si je asi ušít, protože sehnat slušné šaty a ne bílé na svatbu je těžké, chtěla jsem s rukávky, pastelové barvy asi s kvítky, zavinovací a buď jsou mini, velký výstřih nebo špagetové ramínka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný