Bylinný sirup průduškový v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
25.9.14 08:31

Mě doktor u Apolináře řekl, že se může všechno volně prodejný, ač v lékárně většinou tvrdí opak :nevim: A pak si vyberte, že jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
25.9.14 08:42

@Erian :mrgreen: taky dobre tvrzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.9.14 08:49

Koupila bych Stodal, nebo v DM mají sirup pro děti s islandským lišejníkem, ten můžeš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.9.14 09:06
@blumen píše:
@quinny ja zrovna vcera nasla doporuceni, ze se echinacea v tehotenstvi muze, pak si vyberte :think:

http://www.edukafarm.cz/…1-2009_2.pdf

Tak je to imunostimulant, neprehanela bych to. Nerikam ze to neco zpusobi, ale je spousta jinych moznosti tak za sebe bych to nevyhledavala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.9.14 09:06

@Erian tak to je hooodne odvazne tvrzeni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.9.14 09:18

Spousta výrobků není doporučená těhotným proto, protože by to výrobce stálo peníze navíc. Pro sychr tam napíše, že se nedoporučuje, aby byl krytý, kdyby ho nějaká třeba popotratu chtěla dát k soudu. Jestli jsou to bylinky, takhych si spíš vyhledala ty jednotlivé bylinky, jestli se můžou nebo ne. Protože některé způsobují např děložní stahy, nebo větší prokrvení v pánevní oblasti, což by mohlo dělat neplechu. Jinak jestli je to sirup, kde jsou určité bylinky, které nevadí v těhotenství, plus nějaký cukr, tak bych se toho nebála, i kdyby to výrobce nedoporučoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
25.9.14 10:39

@quinny ja bych si zrovna echinaceu taky nevzala, ale narazila jsem na to na internetu (musela bych hledat). Mne ted trapi hlavne ryma a krk, tak pouzivam Pinosol kapky a obcas septofort, pry muzu oboje, uz se to trochu zlepsuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.9.14 11:38

No tak já zavolam dr, protoze tam to napsane není že se to nemůže užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí