My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
3.10.18 15:08

@DanielaD držím, jediné co mě dokáže znovu nabít jsou ty jejich úsměvy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.10.18 16:00

@janaapo diky :) Taky doufam, ze uz to bude ok. S prvni dcerou jsem do ted (4,5 roku) byla u doktora jen na preventivnich prohlidkach a s malickou jsem tam porad :? A to nejsem uplne typ, ktery by se k doktorum hnal. Ale celkove je ted spokojenejsi, tak snad uz ji to zustane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.10.18 16:07

@Silvie15 a kolik je detem? Ja si prave myslim, ze blbe spani u nas teprve prijde. U nas je to ted v noci celkem ok. Jedna se vzbudi dvakrat, druha jednou. Nekrmim tedy soucasne, takze je to obvykle 3× vstavacka, ale ted uz pijou celkem rychle a pak hned spi. I kdyz dnes to skoro vypadalo na vstavani ve 4:15 po prvni flasce :D
Detem bude za tyden 5 mesicu. Omlouvam se, nepamatuju si, kdo ma jak stare deti. Vim jen ze radusina ma temer stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
3.10.18 19:22

@Dinadina kluci mají půl roku, ale tohle období u nás trvá už skoro dva měsíce. Že začátku mi spali úplně krásně. Od 19:30 do 4:00 oba dva. Najedli se a spali ještě do 7. Teď fakt bojujeme. :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
3.10.18 19:25

@Dinadina jojo v neděli mají pět měsíců :lol: kurde to letí co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.10.18 23:10

@Silvie15 tak snad uz to zase brzy prejde, kazdopadne moc drzim palce. A budi se navzajem? Pro me jsou ty spaci tragedie silenost. Od mala nesnasim, kdyz me nekdo budi a rano jsem minimalne hodinu na pest. Je lepsi, kdyz na me nikdo nemluvi. Ale fakt to mam od ditete. Rana mam rada, jen kdyz jsem nekdy sama. Takze materstvi me opravdu uci trpelivosti, i kdyz ne vzdy to s tou trpelivosti vyjde :lol: Nastesti si noci stridame s manzelem. Ne teda pul na pul, ale 2 noci v tydnu je ma on. A ty dny, kdy si je bere na noc si uz od rana uzivam :mrgreen:
@radušina a leti to naprosto silene, vubec to nechapu, ze uz je jim tolik. Jako zboznuju je, jsou skvele, ale ani mi nebude vadit, az budou vetsi a treba prave budeme zase vsichni spat a nejlepe vsichni v jedne loznici. Takhle je to na prd, hlavne starsi dcera dost trpi tim, ze spime vzdycky nekdo z nas mimo loznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.10.18 07:13

@Dinadina manžel si je bere o víkendu, tak jsem ráda. Občas toho už mám až nad hlavu, ale pořád si říkám, že už tě skončí a začnou hezky spát, ale zatím furt nic. :-D ráno bývám občas off, ale protivná moc nejsem, spíš někdy v noci jsem protivná. To kdyby na mě někdo asi promluvil tak nevím co bych dělala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.10.18 23:32

@Silvie15 je moc fajn zit s pocitem, ze se brzy aspon trochu vyspis :D To jsem u prvni dcery kvuli kojeni nemela a taky to tak vypadalo ;) Ale zpetne si rikam, co jsem to s tim jednim ditetem vlastne resila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 06:28

@Dinadina dvojcata jsou moje prvni ale mit prvni jedno, tak z neho budu vypleskla uplne stejne, ale je pravda, ze mit ted jeste jedno, tak uz bych byla asi vytrenovana a byla by to mozna prochazka ruzovou zahradou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.10.18 20:09

@terezka.havlickova jo, to je vec, nad kterou casto premyslim. Co je vlastne “horsi”. Jestli je mit napoprve nebo si chtit poridit sourozence a mit to pak trojmo :mrgreen: Ale pravda pravdouci je, ze dite zabere tolik casu, kolik ho clovek ma. A ty dvojcata proste zaberou stejne jako to jedno, ale ma za to clovek dve :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.10.18 20:35
@Dinadina píše:
@Silvie15 je moc fajn zit s pocitem, ze se brzy aspon trochu vyspis :D To jsem u prvni dcery kvuli kojeni nemela a taky to tak vypadalo ;) Ale zpetne si rikam, co jsem to s tim jednim ditetem vlastne resila :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.10.18 20:41
@Dinadina píše:
@terezka.havlickova jo, to je vec, nad kterou casto premyslim. Co je vlastne “horsi”. Jestli je mit napoprve nebo si chtit poridit sourozence a mit to pak trojmo :mrgreen: Ale pravda pravdouci je, ze dite zabere tolik casu, kolik ho clovek ma. A ty dvojcata proste zaberou stejne jako to jedno, ale ma za to clovek dve :srdce: :srdce:

Tak to bych netvrdil. Jen počkej až začnou lézt a potom běhat. Jedno doprava, druhé doleva a koho zachraňovat dřív. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No a k tomu začátku, co varianta dvoje dvojčata? ;) :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.10.18 21:35

@Fofrník tak s tim pocitam, ze to bude silenej mazec..to jsem i mela rozepsano, ale nakonec jsem to vymazala :) Ja spis porad srovnavam s dcerou, ktera porad jen brecela, nemohla jsem ji polozit, nesnesla kocar, autosedacku..to trvalo asi tak do pul roku. Pak uz si ani moc nepamatuju dobu lezeni, chozeni..to pro me asi tak hrozny nebylo. Ale u tech dvojcat to bude asi silenost. Prave jsem si rikala, ze bych mela ted v zime makat na zvyseni fyzicky, abych to pak vubec dala :lol: Jsem stastna, ze jsme se nastehovali do domu se zahradou, tak to snad bude snadnejsi, nez v tom byte. Ale porad si rikam, ze to jsou vsechno jen obdobi, tak se to musi preckat.
A dvoje dvojcata…no…to ani nevim, co na to napsat :mrgreen: Musi to byt strasne narocny..ale krasny..a velka rodina je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.18 07:44

@Dinadina velka rodina určitě krásný, ale hlavně ji uživit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.10.18 09:38

@terezka.havlickova to je pravda, ze to taky asi bude narocny. Ted je to zatim v pohode, ale az prijde puberta a skoly, tak to asi budeme koukat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí