My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.9.18 10:41

@Míšek89 ale jsi uzasna, ze jsi vydrzela a drzite…fakt klobouk dolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
29.9.18 11:35
@terezka.havlickova píše:
@Míšek89 ale jsi uzasna, ze jsi vydrzela a drzite…fakt klobouk dolu :hug:

Děkuju :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
29.9.18 12:34

@Silvie15 od Hami koupíš nemlecnou ryzovou kaši. Je v sypkem stavu. Dám 200ml nutrilonu a do toho tři lžičky kaše, je to hustší, tak aby se to dalo pít. Je buď bez chuti nebo třeba banánová já mám obě a střídam. Víc je to zasytí. No a někdy dám více kaše ať je to na lžičku a do toho dám kousek rozmackaneho banánu třeba jako svacu. Klukům to chutná :lol: vypadají jako prasátka, ale basti jak nezrizeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
29.9.18 12:37

@Míšek89 ty jo fakt klobouk dolů :palec: moje děti viděli cicek tak čtrnáct dní pak už prd. :nevim: vykrmil mi je nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.9.18 20:11

@radušina děkuji za tip, vyzkouším. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
29.9.18 21:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
30.9.18 23:14

@Míšek89 Myslim, ze se kojeni vzdavat nemusis. Rano mas dost, tak koj rano a vecer je dokoj po kasi. Urcite Ti to s mlekem nezamava, kdyz jim das vecer trochu kase nebo uz pak po kasi mleko nechteji? Drzim palce, ja uz taky kojeni nechala pred 14 dny. Nedokazala jsem je uz ani udrzet na tom polstari :zed: Jsi hvezda, zes to dala! A uplne si pamatuju, jak jsem to vydrela u starsiho syna a pak mi bylo taky hrozne lito prestat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
30.9.18 23:18

@Silvie15 Zkus jim na vecer koupit kasi. Bud jak psala Radusina do lahvicky anebo normalne do misky. Ja delam Sinlac, protoze je bezmlecna a je dobra, na ryzovou mi holky prdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
30.9.18 23:20

@Dinadina Kdy jdete na to gastro? Jak je na tom mala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
1.10.18 08:04
@janaapo píše:
@Míšek89 Myslim, ze se kojeni vzdavat nemusis. Rano mas dost, tak koj rano a vecer je dokoj po kasi. Urcite Ti to s mlekem nezamava, kdyz jim das vecer trochu kase nebo uz pak po kasi mleko nechteji? Drzim palce, ja uz taky kojeni nechala pred 14 dny. Nedokazala jsem je uz ani udrzet na tom polstari :zed: Jsi hvezda, zes to dala! A uplne si pamatuju, jak jsem to vydrela u starsiho syna a pak mi bylo taky hrozne lito prestat :srdce:

Já si myslím, že večer jsou moc unavené na to aby saly, tak si kaši dají po ní se někdy ještě nakojí, někdy ne. Odpolední kojení mi připadá, že nemají na jídlo čas. Mají moc věcí na práci :lol: jediné kdy se dobře kojí je ráno, vezmu si je po jednom do postele a ještě pospávám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 12:39

A tak nam zacina pro me teda ne moc oblibeny podzim…pocasi na spanek no proste hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 13:51

Holky zeptam se…nahradili jsme mleko prkrmem, ale holky mi nechteji vubec pit, takze k obedu jsou bez tekutin. Nevim co s nima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.10.18 19:45

@terezka.havlickova Rikam si, ze aspon budou deti pekne spat, kdyz je venku tak hnusne… me teda nevadi zadne rocni obdobi, ale jsem samozrejme radsi za slunne dny. Zkus jim dat lzicku vody na zaver. Ja takhle mela davat, kdyz mela jedna kasel a docela to zvladala, tak uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
1.10.18 20:10

@terezka.havlickova mě nepijou skoro vůbec, to už musí být. 3× denně jsou prostě bez pití. Ona je voda přece i v těch prikrmech, takže neuschnou. Já nabízím teda pití po každém jídle, většinou jim to tam prostě naleju, ať si aspoň vyplachnou pusinky, plus během dne nabízím často, až jsem s tím otravná :mrgreen: vypijou za den cca 30ml (nebo vybryndají okolo abych byla přesná :mrgreen:) pak mají 3× kojení, takže jim to asi stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
1.10.18 20:17

@terezka.havlickova stačí, když do UM přidáš víc vody a to nahradí tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí