My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
22.9.18 15:10

@radušina záleží jaká ta rýma je. Základ mořská voda, odsát a nasivin. Na noc se může dát fenistil kapky. Ale pokud je rýma hustá a zelená chce to zajit k dr. pro atb kapky. Hodně větrat aby dýchali studený a vlhký vzduch. Pozor kdyby začali kašlat radši zajít k dr. Malé tak začal zápal plic bez teplot jen pokašlávala. Ať jste brzy fit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
22.9.18 16:50

@Catule díky za radu zatím rýma vodnata a bílá spíš průhledná. Ale to taky potrápí. Celou noc jsem nespala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.9.18 11:56

Holky, diky za odpovedi. U nas taky ryma ve velkym u vsech trech. Odsavam jen jedne, druha uz je uplne v besu jen kdyz zatusi, ze se k tomu chystame. Druha drzi v pohode, ale vcera jsem ji odsala i trochu krve :? My nakonec pujdeme nekam na gastroenterologii, ta mensi jim cim dal tim mene, mozna ma skryty reflux, tak se to bude resit. U jidla se hrozne prohyba a breci a ted uz ji desne malo. Rekla bych, ze dohromady za den vypije max 400 ml mleka. Jen v noci da jednou 180 celou. Ted nam za tyden nepribrala ani gram. A je desne unavena porad..po probuzeni by do pul hodky zase spala. Ale oni pred den dost spi obe. Ted uz spi zase tri hodiny a naposledy jedla ve 3:30. Kdyz jsem ji zkusila dat kolem osme po probuzeni, tak jsem do ni nedostala ani kapku. Jak casto davate um detem vy, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.9.18 20:43

@Dinadina Ty jo, drzim palce. Ji opravdu malinko. Mym holkam je za 5 dni 7 mesicu. Plod B :lol: ji taky mene a je casteji nemocna. Mela zapal plic, alergii na bilkovinu kravskeho mleka a ted aktualne kampylobakterii. Horecky, prujem a ryma… Do toho ji rostou zuby cislo 5 a 6, dvojky nahore. Ma uz 4 zuby, tak se napred myslelo, ze je prujem a horecka od zubu, ale pak uz kadila jen krev, tak udelala dr vyter. Delali te Tvoji vyter ze zadecku? Jake ji davas umele mleko? Treba ji nechutna, co ho osladit glukopurem? To mam ted davat do caje. Krmim 5× denne. Snidane, dopoledni svaca a vecere mleko ze 150 ml vody. Obed prikrm plus mleko ze 120 ml vody. Odpoledni svacina kapsicka s ovocem a mleko. Pokud takhle hodne spi, tak toho asi tolik nepotrebuje. Na druhou stranu bych ji mozna zkousela casteji, ale po trosce. Nevim, budu jen drzet palce, at se brzy ukaze duvod a najdete reseni. Ja se dnes taky vratila k Nitrilonu Alergy care, HA mi nechtela ted vecer pit. Vim, ze to zni, ze jsem padla na hlavu, ale myslim, ze pozna z ceho ji je blbe a nechce to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.9.18 21:01

@Dinadina Jo a vazi 7,2 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.18 06:54

@janaapo ty jo…to uz mate 4 zuby jo??? No taky drzim palce at je v poradku…holky je mi moc lito, ze mate takove starosti, drzim palce at je vse v poradku co nejdrive :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.9.18 07:02
@Míšek89 píše:
@terezka.havlickova to není kojením prej, mě řekla kadeřnice ať nepřestávám brát ty těhotenský vitamíny, že to pak tolik nepadá. Je to prý hormonalnimi změnami. Dej mi pak vědět, jestli Biosil zabírá, taky bych ho zkusila.

ja bych rekla, ze je to spis vycerpanim organizmu kojenim a vstavanim v noci. Ja nekojila a k male vstaval v noci i manzel (stridali jsme se) a me nepadaly vlasy vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.18 13:42

holky přes týden jsme na příkrmech…je možné, že by to malé už stačilo bez mleka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
24.9.18 18:54

@terezka.havlickova a kolik toho asi sní?Já jsem přestala dokojovat, když snědla každá množství kolem 200g, jako je kupovaná sklenička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.9.18 19:45

@terezka.havlickova Jojo, obe dve uz maji 4 zuby a rostou dalsi. Syn mel 2 zuby sice uz ve 4,5 mesici, ale ty dalsi mu narostly az buhvi kdy. Holky jsou v tomhle nejaky zrychleny. No byla bych radsi kdyby byly zdrave. Dekuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.9.18 19:48

@terezka.havlickova Pokud uz pak mleko nechce, tak ji to stacit muze. Nase se radsi natlacej jeste mlikem, aby to pak mohly vsechno vyblit :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.18 21:12

@Míšek89 no kazda ma porci 200g a to je jen zelenina max s bramborem… @janaapo jo to znam, hlavne at nic nezbyde a ze bude vse poblite to nevadi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.18 21:14

@Míšek89 ale asi ji to stacilo, ptz spala po obede 2,5 hodiny :) to jsem si ale libovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
25.9.18 06:34

@terezka.havlickova 200g jim určitě stačí :) to už mliko dávat nemusíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.18 08:37

@Míšek89 a prý bych jim měla dávat napít vody po jídle, ale když holky to zatím nechtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí