My zhubnem!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
21.10.13 09:43

My zhubnem!

Nazdar holky, rozhodla jsem se pustit do hubnutí. Ale tentokrát pořádně- začít zdravě jíst, pořádně se hýbat a začít se usmívat na svět. Kdo se přidá? Kdo se podělí o své rady, triky, zkušenosti. Důležitá je trpělivost a také podpora druhých. Prosím o inspiraci jak začít. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
976
21.10.13 09:50

@Tunkam Ahoj. Já se do toho pustila minulé pondělí a v sobotu večer 3 kila dole :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.10.13 09:54
@wery85 píše:
@Tunkam Ahoj. Já se do toho pustila minulé pondělí a v sobotu večer 3 kila dole :dance: :dance:

To je perfektní!! :potlesk: Ještě poraď, jak na to..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 09:59

@Tunkam ahoj já se na to rozhodně chystám…určitě půjde dolů 20kg, ale až porodim a nevím zda budu moci nějak cvičit pokud budu kojit…každopádně se na to psychicky připravuju…jednou jsem zhubla téměř 10kg a jediné co jsem dělala, že jsem vynechala sladké a místo toho jedla hodně ovoce a zeleniny a opravdu to funguje ani jsem se moc nehýbala to byla jen taková doplňková aktivita, aby mi nevysela kůže a stačilo mi 1týdně cvičit a asi 2týdně jezdila na rotopedu tak asi půl hodinky a šlo to dolu jako po másle…opravdu to nic není spíš jde o to jak je člověk cílevědomí a jak moc chce…
něco ti povím já mám 90kg a jednou jsem viděla takový pořad, kde byly strašně tlustý lidi 150kg a víš, takže jsem si vždycky představovala, že nechci vypadat jako tito lidé a šlo to jedna báseň, hlavně když mě honila mlsná na něco sladkého ale i to si můžeš dát po malých dávkách…jednoduchá rovnice příjem=výdej takže když sem di dala sušenku šla jsem se projít nebo jsem si šla zašlapat na rotopedu…ale většinou se mi to podařilo tu chuť zahnat :-) místo toho jsem si dala třeba banán nebo pokud bylo opravdu chuť na sladké tak sem si uvařila puding nebo tak něco prostě vždycky vymyslet nějaký kompromis nad tím co jíš…aby sem se necpala sušenkama a čokoládou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 10:01

@wery85 ahoj můžu se zeptat kolik si přibrala po těhu a jestli cvičíš i při kojení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.10.13 10:20

:potlesk: veliká gratulace a jak se ti to podařilo, poráááď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.10.13 10:23

Jéje, vím jak by se mělo hubnout, vím to celé i s jídelníčkem. Bohužel jsem lempl největší a nemám, prostě nemám dost trpělivosti, dost výdrže, dost vlastní disciplíny takže nakonec skončím tam kde jsem teď a pak si nadávám. Už zase jsem na strašné hranici co se mi mega moc nelíbí. Taky jsem si zrovna řekla že s tím zase prostě MUSÍM něco udělat, jinak to nejde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
21.10.13 10:32

Taky se na to chystam. Vim, co u me funguje, ale jsem lemra lina si sestavovat jidelnicek, navic jak kojim, mam porad chute na sladky.. Potrebuju dolu brisko a nohy.
Pred tehotenstvim jsem zhubla skoro 15 kg a ted mam tak 10 zpatky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 10:38

@wildcat v tom případě nech lednici prázdnou :-)
já byla taky lempl ale nějak sem asi zmoudřela :-D
takže když sem hubla tak sem domu nekupovala nic co by mě dráždilo…přítel si to kupoval sám abych o tom nevěděla a schovával si to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.10.13 10:40

Sice to není dieta na dlouho, ale ve skupince „Nejíst po 17. hodině“ jsme se rozhodli to dodržovat a po týdnu jsou opravdu krásné výsledky. 8) Upravila jsem jídelníček, začala pít na snídani vařenou vodu s citrónem, během dne 3l vody. Mám 2.5kg dole od pondělí. Ale to i proto, že jsem se odvodnila díky dodržování pitného režimu. Tento styl jsem držela už před léty, kdy jsem během 2-2.5měs sundala zhruba těch 15kg a váha mi vydržela skoro dva roky, když nepočítám, že jsem byla pažravá a za ty dva roky jsem teda něco málo přibrala, ale jednalo se jen o 3-4kg, ale jak říkám, nesnažila jsem se váhu udržet. Ale pro někoho tento způsob může být nevhodný. Myslím že i u kojení by to asi nebylo to pravé. Nebo u holek, kterým se střídají hodně směny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561

@evickajurcikova No, to je moc krásná rada, ale moje rodina potřebuje něco jíst. Jak děti tak manžel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@pikola v těhu se musí počítat s tím že přibereme já mam momentálně 13 kg nahoře tak snad už nic nepřiberu mam to už za pár tak oprášim rotoped nakoupim si zeleninu a začne to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
21.10.13 10:43

@evickajurcikova no ja mela nahore 20. Taky jsem mela plany, jak budu vsechno stihat, zatim jsem rada, kdyz se vubec najim pres den nejak normalne. Ale zase ted hodne chodim, to jo :mrgreen: naee hvezda totiz spi v kocarku jen kdyz jede, takze se obcas docela nabeham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 10:45

@wildcat nojo děti a manžel no to je pjekéjní situace :-) co mi ještě pomohlo tak bylo to že poslední jídlo bbylo v 6 hodin večer a když sem potom měla na něco chut tak sem si uvařila horký čaj a žaludek to zaměstnalo…chce to pár dní než si zvykneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.10.13 10:47

Nejde moc o zvyknutí, jde o vůli kterou prostě moc nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová