My zhubnem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
21.10.13 13:21

Dobrá dobrá já si ještě přikoupím metr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.10.13 13:37
@evickajurcikova píše:
@wildcat jsem z kolínska tak to jsem ráda že když nebude kosa tak budu moct se jít s prckem projít, protože při představě, že bych měla být doma celou zimu tak by mě asi kleplo…tak budeme běhat venku jůůů už se těším :-)

Úplně v klidu, tam taky nebude tolik zima. ;) Když nebude nějak hnusně smog a nebo pod -5°C tak myslím v klidu můžeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.10.13 13:42

A sebekoučink na stobu je dobrej, ale mě se nějak nepodařilo pořádně naučit jíst tak aby ty semaforky byly v pořádku. A taky nějak mi tam chybělo některá jídla nebo potraviny aby jsem je zapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
21.10.13 18:39

@Lejaa Nežrat :mrgreen: :mrgreen: ne dělám si srandu. Nejíst pečivo, místo příloh zeleninu a žááádný cukry :mavam:

@evickajurcikova přibrala jsem 27kg. Na sále 8, z porodnice 10 po týdnu a teď už nekojím, takže můžu hubnout jak chci. Zatím necvičím, chodím na tříhodinovou procházku každý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 20:25

@wery85 3hodinovou procházku jo???ty jo tak to jsi teda dobrá mi jdeme jednou týdně pár km se psem ale to nám zaberre tak max 2 hodiny,…teď už mi to teda nejde s tim chozením ale dřív jo…tak až se malá narodí a budu se zase moct bez problémů hýbat tak sednu na rotoped a dám si do nosu… :-D a procházky zase budou už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
21.10.13 20:48

@evickajurcikova to ti garantuju ze nesednes, protoze na to nebudes mit cas ani chut :D :D ona mi maličká spí pořádně jen v kočárku, tak se venčíme co to jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.10.13 23:39
@wery85 píše:
@evickajurcikova to ti garantuju ze nesednes, protoze na to nebudes mit cas ani chut :D :D ona mi maličká spí pořádně jen v kočárku, tak se venčíme co to jde :nevim:

přesněěěě, taky jsem si říkala, že jak bude malej na světě, že začnu pěkně pravidelně na orbitreku a leda prd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
22.10.13 03:16
@Lejaa píše:
přesněěěě, taky jsem si říkala, že jak bude malej na světě, že začnu pěkně pravidelně na orbitreku a leda prd :-D

To si myslím říkají všechny :lol: Taky jsem si říkala a kde nic tu nic. Po těhotenství kondička kdesi v nenávratnu a stačí malá procházka a běžný denní maraton a večer padám na držku (omlouvám se za výraz, ale je to nejvýstižnější) :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
22.10.13 12:51

@wery85 - já myslím, že nejíst pečivo, místo příloh zeleninu a žádný cukry není úplně správně. To dlouhodobě nikdo nevydrží, bude mít hlad a bude mu chybět energie a vzdá to. Já myslím, že při hubnutí jde spíš o to, že se musíte naučit si správně sestavit jídelníček tak abyste ho víceméně mohly dodržovat už pořád. Samozřejmě, je třeba ale sacharidy (přílohy, pečivo, koláčky) dost výrazně omezit. U mě to například vychází tak, že mám 1 ks pečiva ráno, 1 ks večer a k obědu ještě přílohu (cca polovinu běžné porce), dopoledne se mi do příjmu sacharidů vejde i menší sušenka nebo v pohodě banán. Hubnu a dost. Já jsem tedy měla i problém s malým příjmem bílkovin, ale to už jsem se celkem naučila.
Jinak také už existují různé aplikace do chytrých mobilů, které fungují podobně jako sebekoučink od STOBu. Na internetu se dá najít také spousta článků od uznávaných výživových poradců, mě je sympatický např. Havlíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
22.10.13 17:27
@Erwinka píše:
@wery85 - já myslím, že nejíst pečivo, místo příloh zeleninu a žádný cukry není úplně správně. To dlouhodobě nikdo nevydrží, bude mít hlad a bude mu chybět energie a vzdá to. Já myslím, že při hubnutí jde spíš o to, že se musíte naučit si správně sestavit jídelníček tak abyste ho víceméně mohly dodržovat už pořád. Samozřejmě, je třeba ale sacharidy (přílohy, pečivo, koláčky) dost výrazně omezit. U mě to například vychází tak, že mám 1 ks pečiva ráno, 1 ks večer a k obědu ještě přílohu (cca polovinu běžné porce), dopoledne se mi do příjmu sacharidů vejde i menší sušenka nebo v pohodě banán. Hubnu a dost. Já jsem tedy měla i problém s malým příjmem bílkovin, ale to už jsem se celkem naučila.
Jinak také už existují různé aplikace do chytrých mobilů, které fungují podobně jako sebekoučink od STOBu. Na internetu se dá najít také spousta článků od uznávaných výživových poradců, mě je sympatický např. Havlíček.

všal já taky nikdy neprohlásila, že to zdravé je :lol: potřebuju prostě ty pitomý kila shodit, abych se vešla do svých starých věcí a nemusela kupovat nové… Jak dosáhnu svého cíle, začnu jíst asi tak jak ty popisuješ. Už jsem takhle jednou hubnula po hormonální léčbě a vydržela mi má váha až do těhu :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
22.10.13 20:24

@wery85 Tak to moc drzim pesti, at se zhubnou brzy zadari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.1.14 19:41

Blbý svátky, co se mi podařilo shotit před tak mám zase zpět… já už se na to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.1.14 22:20

Ahoj. Stále se snažíš zhubnout? Můžu se přidat? Já hubnu (od loňska :-)), ale letos jsem se do toho opravdu opřela a začala jsem už poněkolikáté odznova :) a věřím, že se mi to podaří. Musí!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.1.14 18:07

Ahoj, ráda bych =) nejhorší je, že když začnu, začne mě třeba i cvičení bavit, tak mi to něco překazí, jako zrovna ted už 4.den chřipka, takže zas to byla marná snaha. Ale už se nemůžu dočkat, až mi bude líp a potrápím ty svoje špekouše, dostanou pořádnou jarní očistu :-D :dance:
Tobě držím pěstičky ať se daří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.1.14 20:30

Jo to znám ;). Já jsem včera ukončila svůj „vlastní“ 21 denní program a mám o dva cm míň v pase…, tak jsem začala další svůj 21 denní program, no a uvidíme, dneska to moc nedávám… :roll:. malej byl v noci vzhůru a já spala jen 4 hodiny, tak mě honí mlsná…a cvičení dnes taky vynechávám… a co převážně cvičíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová