My zhubnem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.10.13 10:48

@pikola hy no to já si budumuset asi počkat na jaro s běhánim s kočárkem…malá se narodí v listopadu a to pak už bude zima na to abych s prckem běhala po venku i když bude v kočáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.10.13 10:53

Mno, po šestinedělku a pokud nebude méně jak -5°C tak klidně můžeš. Nevidím na tom nic špatného, pořádně zababušit a můžeš běhat :D A nevím odkud jsi, ale tady je méně velmi málo kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
21.10.13 10:55

Taky bych potřebovala něco shodit. Před 2. těhotenstvím jsem zhubla 12kg, ale teď kojím, takže mě často honí mlsná a na cvičení se dvěma prcky často chybí čas a energie. Odhodlávám se už pár týdnů, ale nějak to nejde :oops: Přitom už se na sebe ani podívat nemůžu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
21.10.13 11:01

Holky, já bych potřebovala tak 20 kg :( Už jsem se hecla a začala míň a jinak jíst a teď jsem byla běhat :dance: nebylo to tak strašný, jak to vypadalo z okna :mrgreen:
Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
21.10.13 11:09

Ja mam vybornou zkusenost se Stobem a vazenim jidla, zadny nejist po pate, ale cpala jsem se pekne az do pulnoci, obcas jsem to ani nestihla vsechno snist. Slo to krasne dolu i bez cviceni. No a pak jsem otehotnela, dva kila pred poslednim cilem a uz to jelo, vseco jsem nesmela ve velkym, hory gumovych medvidku :lol: a muzu zacit znova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
21.10.13 11:12

Holky, já se k vám taky přidám. Teorii mám taky zvládnutou, bohužel praxe je dost mimo. Navíc bydlím u tchánovců a tchýně i švagrová mají kolem 55 kilo. To je teprve teror-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
21.10.13 11:13

@Hasinka
Kliiid :kytka: moje ségra má taky 55 kg, úplná modelka, když ji vidím, brečela bych :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
21.10.13 11:17
@Katchus píše:
@Hasinka
Kliiid :kytka: moje ségra má taky 55 kg, úplná modelka, když ji vidím, brečela bych :zed:

Já nebrečím, maximálně vzteky. Švagrová to má díky píšerné stravě, kdy téměř nejí. To radši budu boubelka, ale zdravá. Jen ty kecy, že by mi koupili něco na sebe, ale mojí velikost nemají a podobně. Přitom mám kalhoty 42 a trička 44 díky prsům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.13 11:28

@Tunkam já se snažím pořád, jsem ale hrozný lempl, ta pravidelnost je u mě fakt děsná :zed: dneska jdu opět na jill a výzvu. Jen se modlím, ať to vydržím aspoň 14 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 11:43

@wildcat jsem z kolínska tak to jsem ráda že když nebude kosa tak budu moct se jít s prckem projít, protože při představě, že bych měla být doma celou zimu tak by mě asi kleplo…tak budeme běhat venku jůůů už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
21.10.13 11:59

Mě se právě podařilo shodit poporodních 5 kg za pomoci http://www.stobklub.cz/sebekoucink. Je to zadarmo, takže to prosím neberte jako reklamu. Říká se, že 70% úspěchu při hubnutí dělá strava a 30% správný pohyb. Já začala cvičit 3 měsíce po porodu a to jsem vůbec nic nezhubla až, když jsem se začala po skončení kojení správně stravovat (je opravdu třeba hlídat poměr sacharidů, bílkovin a tuků). Všechny kila jsme měla v oblasti břicha o to víc mě těší, že se mi je podařilo shodit. Celkem jsem zhubla přes břicho 9 cm. Cvičit chodím do posilky pro ženy, 2× týdně a hlídám si správnou tepovou frekvenci pomocí sporttestru. Cítím se skvěle a mám velkou radost, pokaždé když se podívám do zrcadla a když mě někdo pochválí.

Všem vám přeji hodně úspěchu při hubnutí! Určitě to zvládnete jako já!

Jo a musím dodat, od té doby, co se zdravě stravuji nemám vůbec žádně zažívací potíže, předtím jsem je měla dost často. Jo a normálně si dám každý den kousek čokolády i třeba menší sušenku, ale započítávám si je do kalorického příjmu.

Tak hubnutí zdar! A hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.10.13 12:33

@martina.se držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.10.13 12:36

Já začínám dnes a jako první co udělám je že si koupím váhu, páč je to blbý, když se člověk nekontroluje každej den a pak se jen :zed: bije hlavou do zdi, že neobleče vůbec nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
21.10.13 12:48
@Tunkam píše:
Já začínám dnes a jako první co udělám je že si koupím váhu, páč je to blbý, když se člověk nekontroluje každej den a pak se jen :zed: bije hlavou do zdi, že neobleče vůbec nic :D

Kazdej den se nevaz, jednou za tyden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.13 12:53
@Tunkam píše:
Já začínám dnes a jako první co udělám je že si koupím váhu, páč je to blbý, když se člověk nekontroluje každej den a pak se jen :zed: bije hlavou do zdi, že neobleče vůbec nic :D

lepší se měřit, váha není motivační. znám to z vlastní kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová