Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
DDMaminky, jen pro info, jake pouzivate myci gely pro miminka? Dochazi mi Mixa, coz je super gelik, tak jsem chtela vedet jake mate a s cim zkusenosti, zda mam zustat verna, nebo vyzkouset neco noveho. ![]()
Dekuji ![]()
Máte zkušenost s Mixa Baby gel 2v1?
Přidejte zkušenost s Mixa Baby gel 2v1@Katka.U nase mala ma atopickou kuzi takze pouzivam myci olej od Exomegy.
Malé jsou 3,5 měsíce a od narození používáme buď hipp nebo mycí emulzi od alverde. Obojí vyhovuje. ![]()
Ale každé dítko je jiné no. Zkus to a uvidíš. ![]()
@Petka85 A voni nejak jemneji? Ja nemam moc rada nejake hodne parfemovane, nejak mi to k tem mimcum nesedi:-) maji ho asi v lekarne ze? Hipp mam tel. mleko a to je fajn, neni tak mastne a dobre se roztira, dostala jsem v balicku v porodnici ![]()
@Katka.U píše:
@Petka85 A voni nejak jemneji? Ja nemam moc rada nejake hodne parfemovane, nejak mi to k tem mimcum nesedi:-) maji ho asi v lekarne ze? Hipp mam tel. mleko a to je fajn, neni tak mastne a dobre se roztira, dostala jsem v balicku v porodnici
Ahoj, taky používáme od narození Hipp a jsme spokojení:-) Ten mycí gel voní stejně jako to mléko:-)
Jinak ho kupuji normálně v Tescu, DMku… prostě kde je zrovna v akci:-)
Dekuji holky, poptam se v lekarne, bo nektere z drogerek se mi zdaji ze dost vysusuji. Vodou jsem tez umyvala, ale jelikoz prcek dobre snasi gely atd.tak jsem ho chtela mit takoveho vonavouckeho v te vode ![]()
Weledu mycí emulzi. A teď když je dítě už docela velké (3 roky), používám mýdlo od Weledy nebo mycí mýdla od Naturinky http://www.fler.cz/naturinka
@Katka.U máme od hippu i tělový olejíček a šampon a vše voní stejně, taková ta jemná dětská vůně ![]()
Laveru, ale musela jsem si k ní opatřit pumpičku, jako má ta Mixa.
Používám SEBAMED, tělový gel a na namazání mlíčko, krásně to voní a malá to v pohodě snáší…
Ahoj, používám herbalon sama pro sebe a teď mi to doporučila i kámoška na opruzeniny u malé. Zkoušela jste některá taky?