Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@RadkaCh: Máme iný typ, ale tiež Baumatic. Myčka najskôr robila presne to, čo píšeš, po pár pokusoch exla úplne. Manžel to rozmontoval, zistil, že je roztavený vypínač, tak niekde zohnal podobný a vymenil ho.
@lisma No super. No rozmontovat už to můžeme taky, záruka už samozřejmě uplynula. Nedávno ![]()
Dobrý den. Pravděpodobně máte u vypouštěcího čerpadla utrženou pryžovou zpětnou klapku, která Vám ucpává vypouštěcí hadici.
Dobrý den, mám myčku Baumatic už šestým rokem a aniž by hlásila chybu, tak se po napuštění vody vůbec nerozeběhne. Napustí chvilku běží normálně čas, aniž by se cokoli dělo a potom se sekne i čas a tak to zůstane. Pokud ji vypnu a zapnu znova program, tak se myčka normálně vypustí a napustí a znova to samé…koupila jsem čistič myčky finish a právě od jeho aplikace se toto děje. Navíc jsem sháněla opravnu a firma Baumatic prý už není
jsem smířená s tím, že budu muset asi koupit novou, ale přeci jenom, kdyby někdo věděl, co by to mohlo být. Vzhledem k tomu, že se to stalo po tom čistícím mytí, tak je to třeba jenom nějaká blbost
manžel zkoušel propláchnout všechny ty cesty, ale voda tam protéká
Zdravím všechny, právě se mi stalo přesně to co popisuje „Natyna“. Úplně stejně, po vyčištění myčky. Úplně stejný průběh i závada. Budu moc rád, najde-li se zkušený majitel myčky a poradí nám co udělat. Volat servis je to poslední.
Děkuji Vám s pozdravem Mipan.
@Mipan píše:
Zdravím všechny, právě se mi stalo přesně to co popisuje „Natyna“. Úplně stejně, po vyčištění myčky. Úplně stejný průběh i závada. Budu moc rád, najde-li se zkušený majitel myčky a poradí nám co udělat. Volat servis je to poslední.
Děkuji Vám s pozdravem Mipan.
Já už jsem si pomalu vybírala novou, ale manžel ji zkusil zezadu rozdělat a jsou tam dvě čerpadla, tak to větší bylo jenom seknuté bordelem co se pravděpodobně urval někde vlivem toho čističe. Nevím co s tím manžel dělal, ale asi za 10 minut bylo spraveno a od té doby běží bez problémů. Tvrdil mi sice, že do toho praštil kladivem, že už prý nebylo co zkazit a asi se chuděra myčka tak lekla, že si to rozmyslela
ale vážně, já se chlapa zítra zeptám a napíšu ti…dneska je v práci
@Natyna píše:
Já už jsem si pomalu vybírala novou, ale manžel ji zkusil zezadu rozdělat a jsou tam dvě čerpadla, tak to větší bylo jenom seknuté bordelem co se pravděpodobně urval někde vlivem toho čističe. Nevím co s tím manžel dělal, ale asi za 10 minut bylo spraveno a od té doby běží bez problémů. Tvrdil mi sice, že do toho praštil kladivem, že už prý nebylo co zkazit a asi se chuděra myčka tak lekla, že si to rozmyslelaale vážně, já se chlapa zítra zeptám a napíšu ti…dneska je v práci
ahoj, mám taky baumatic BDW47 a je v provozu max. tři roky… napustí vodu a dál… nic… hnus… co tedy s tím? prosím zeptej se manžela, než rozebereme se sousedem celou kuch. linku… díky moc
@lisma Ahoj, prosím tě, řeším opět ten vypínač, tentokrát už je opravdu na výměnu
. Nevíš, kde ho manžel tenkrát sháněl? Abych měla nějakou představu
Děkuji ![]()
@RadkaCh: Tak to už fakt netuším, ale ak zoženieš, daj mi prosím vedieť. My tam máme nejaký, čo síce funguje, ale tvarom úplne nesedí, takže trčí von z mašiny ![]()
@lisma Tak jsem koukala na netu a k tý naší ten vypínač sehnat jde. No ono to vyjde na 300,–
Takovej šunt plastovej
Já osobně už tu myčku teda nepoužívám. Já bych to musela roztřískat vzteky na kusy ![]()
@lisma Tak jsme teda vyřešili problém s vypínačem, ten tam je nový, i když nevím, v jakým je zase stavu
No ráno mi volá, že jí to hlásí E1
Jsem jí řekla, ať do toho kopnou
Tohle jste náhodou neřešili?
@Tunrida Návod není?
Tady jsou ty chyby rozepsány: https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
@neanonymní Návod je, jen myčka Baumatic je unikát a člověk nikdy neví, co si vymyslí
Prý všechno zkontrolovali a nic.
Ahoj holky, no když to tak vidím, tak ty Baumaticy jsou pěkný šunty. Ale to už vím 3 roky, že to není žádná sláva. Od včerejška, ale nemůžu myčku zapnout. Zmáčknu vypínač, pípne, rozsvítí se, pustím vypínač a myčka pípne a zhasne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Číslo myčky se mi teď nechce hledat, ale dávám sem foto
Díky za jakýkoliv postřehy