Myčka Baumatic

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
19.8.14 12:42

Ahoj holky, no když to tak vidím, tak ty Baumaticy jsou pěkný šunty. Ale to už vím 3 roky, že to není žádná sláva. Od včerejška, ale nemůžu myčku zapnout. Zmáčknu vypínač, pípne, rozsvítí se, pustím vypínač a myčka pípne a zhasne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Číslo myčky se mi teď nechce hledat, ale dávám sem foto :) Díky za jakýkoliv postřehy :lol:

• Citovat
  • Upravit
1468
19.8.14 13:36

@RadkaCh: Máme iný typ, ale tiež Baumatic. Myčka najskôr robila presne to, čo píšeš, po pár pokusoch exla úplne. Manžel to rozmontoval, zistil, že je roztavený vypínač, tak niekde zohnal podobný a vymenil ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.8.14 13:39

@lisma No super. No rozmontovat už to můžeme taky, záruka už samozřejmě uplynula. Nedávno :cert:

• Citovat
  • Upravit
1
26.2.15 19:07

baumatic chyba E4

Dobrý den. Pravděpodobně máte u vypouštěcího čerpadla utrženou pryžovou zpětnou klapku, která Vám ucpává vypouštěcí hadici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.2.15 19:10

@stomari Myslím, že za tu dobu už to asi vyřešila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
29.4.15 15:15

Dobrý den, mám myčku Baumatic už šestým rokem a aniž by hlásila chybu, tak se po napuštění vody vůbec nerozeběhne. Napustí chvilku běží normálně čas, aniž by se cokoli dělo a potom se sekne i čas a tak to zůstane. Pokud ji vypnu a zapnu znova program, tak se myčka normálně vypustí a napustí a znova to samé…koupila jsem čistič myčky finish a právě od jeho aplikace se toto děje. Navíc jsem sháněla opravnu a firma Baumatic prý už není :nevim: jsem smířená s tím, že budu muset asi koupit novou, ale přeci jenom, kdyby někdo věděl, co by to mohlo být. Vzhledem k tomu, že se to stalo po tom čistícím mytí, tak je to třeba jenom nějaká blbost :think: manžel zkoušel propláchnout všechny ty cesty, ale voda tam protéká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.6.15 18:54

myčka Baumatic

Zdravím všechny, právě se mi stalo přesně to co popisuje „Natyna“. Úplně stejně, po vyčištění myčky. Úplně stejný průběh i závada. Budu moc rád, najde-li se zkušený majitel myčky a poradí nám co udělat. Volat servis je to poslední.
Děkuji Vám s pozdravem Mipan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
3.6.15 20:46
@Mipan píše:
Zdravím všechny, právě se mi stalo přesně to co popisuje „Natyna“. Úplně stejně, po vyčištění myčky. Úplně stejný průběh i závada. Budu moc rád, najde-li se zkušený majitel myčky a poradí nám co udělat. Volat servis je to poslední.
Děkuji Vám s pozdravem Mipan.

Já už jsem si pomalu vybírala novou, ale manžel ji zkusil zezadu rozdělat a jsou tam dvě čerpadla, tak to větší bylo jenom seknuté bordelem co se pravděpodobně urval někde vlivem toho čističe. Nevím co s tím manžel dělal, ale asi za 10 minut bylo spraveno a od té doby běží bez problémů. Tvrdil mi sice, že do toho praštil kladivem, že už prý nebylo co zkazit a asi se chuděra myčka tak lekla, že si to rozmyslela :mrgreen: ale vážně, já se chlapa zítra zeptám a napíšu ti…dneska je v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
20.6.15 14:59
Ahoj, mám taky baumatic BDW47 a je v provozu max. tři roky… napustí vodu a dál… nic… hnus… co tedy s tím?
@Natyna píše:
Já už jsem si pomalu vybírala novou, ale manžel ji zkusil zezadu rozdělat a jsou tam dvě čerpadla, tak to větší bylo jenom seknuté bordelem co se pravděpodobně urval někde vlivem toho čističe. Nevím co s tím manžel dělal, ale asi za 10 minut bylo spraveno a od té doby běží bez problémů. Tvrdil mi sice, že do toho praštil kladivem, že už prý nebylo co zkazit a asi se chuděra myčka tak lekla, že si to rozmyslela :mrgreen: ale vážně, já se chlapa zítra zeptám a napíšu ti…dneska je v práci

ahoj, mám taky baumatic BDW47 a je v provozu max. tři roky… napustí vodu a dál… nic… hnus… co tedy s tím? prosím zeptej se manžela, než rozebereme se sousedem celou kuch. linku… díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.8.15 16:40

@lisma Ahoj, prosím tě, řeším opět ten vypínač, tentokrát už je opravdu na výměnu :roll:. Nevíš, kde ho manžel tenkrát sháněl? Abych měla nějakou představu :roll: Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1468
19.8.15 17:06

@RadkaCh: Tak to už fakt netuším, ale ak zoženieš, daj mi prosím vedieť. My tam máme nejaký, čo síce funguje, ale tvarom úplne nesedí, takže trčí von z mašiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.8.15 21:04

@lisma Tak jsem koukala na netu a k tý naší ten vypínač sehnat jde. No ono to vyjde na 300,– 8o Takovej šunt plastovej :cert: Já osobně už tu myčku teda nepoužívám. Já bych to musela roztřískat vzteky na kusy :cert:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.10.15 17:45

@lisma Tak jsme teda vyřešili problém s vypínačem, ten tam je nový, i když nevím, v jakým je zase stavu :roll: No ráno mi volá, že jí to hlásí E1 :roll: Jsem jí řekla, ať do toho kopnou :lol: Tohle jste náhodou neřešili?

• Citovat
  • Upravit
538
24.10.15 19:12

@Tunrida Návod není?
Tady jsou ty chyby rozepsány: https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.10.15 20:24

@neanonymní Návod je, jen myčka Baumatic je unikát a člověk nikdy neví, co si vymyslí :roll: Prý všechno zkontrolovali a nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný