Mycomax na opakující se kvasinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
8.3.18 12:08

Zkousila jsi tetraborico globule? Jinak femivaxinum neo mi dost ulevilo. Probiotika beres? Doporucuju jecmen, chlorelu, spirulinu. Coriolus a cordyceps. Tohle vsechno mi dost ulevilo. Peru se s tim rok, zkusila jsem vse mozne. Dietu nezvladam. A jde to i bez ni. Ted me to trapi jen, kdyz si dam cokoladu.
Ty femivaxinum ted budu brat ten 3.cyklus. Hned po prvnich 10 dnech bylo znat male zlepseni, velke pak po druhem cyklu brani. Ted me ceka tech poslednich 10 dni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 18:16

Holky, mám od dr. předepsaný Mycomax, nevíte, jestli ho můžu zkombinovat ještě s Jenamazolem? Chci mít jistotu že ty mrchy odejdou, už jsem z toho fakt na palici :zed:

• Citovat
  • Upravit
21.4.20 18:38

Taky by me to zajimalo????

@Anonymní píše:
Holky, mám od dr. předepsaný Mycomax, nevíte, jestli ho můžu zkombinovat ještě s Jenamazolem? Chci mít jistotu že ty mrchy odejdou, už jsem z toho fakt na palici :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 15:06

Osobne si myslim, ze by nemel byt problem v kombinaci, oboji se užíva jinym způsobem, ale nerada bych se predavkovala antimykotikama. Tak nevim, nevite nekdo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.20 20:25

Dobrý den,
mám od gynekoložky předepsaný Mycomax, a mám blbý dotaz - ta tobolka se opravu polyká celá i s v tom modrobílém obalu? :lol: nepůsobí na mě úplně jedle, tak si říkám, jestli jako fakt to spolknout i s tím :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17.4.24 20:10

Jsem měla téměř 2 měsíce kvasinkovou infekc. Pomohly mi až tobolky Flukonazol. Teď se snažím dodržovat „dietu“, omezit bílé pečivo, sladké… jde to těžce, ale zatím se držím. Flukonazol bez předpisu - https://wourldpillseller.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí