Myš k tabletu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
catch-22
10.12.21 09:11
@Capricorn61 píše:
Abych to upřesnila, tak toto můj nápad není. :lol: Ale jestli teď se zamýšlíš nad tím, že je to nesmysl, dám tomu perličku. Tablet za 8.ooo tisíc, klávesnice za 800, myš počítám plus minus taky tak. Cenově jsme na nějakých cca 9.5oo kč. A blízký člověk, který má dítě s tímto tabletem mi tvrdí - no, když bude mít tu klávesnici a myš, tak to bude mít z toho počítač. :zed: Nejhorší je, že ten člověk žije s mlaďochem, který moc dobře ví, jaký je rozdíl mezi tabletem a počítačem. :zed: Navíc - to děcko má telefon, tak na co mu je tablet?? :zed: Taky nechápu, nekomentuji, jen pomáhám shánět. Když je někdo paličatý a nechce si nechat vymluvit, že za desítku se dá sehnat „nějaký“ počítač (bavíme se teoreticky, vím, že pc za desítku je na dvě věci). :roll:

No vždyť, pokud má někdy napsat něco delšího, tak se klávesnice hodí. A jestli si opře ten tablet trochu dál na stůl, tak mi přijde myš praktická, ať nemusí sahat daleko na obrazovku.
Sice je to spíš jak pro dospělého, ale za mě dobrý.

• Citovat
  • Upravit
catch-22
10.12.21 09:15
@Capricorn61 píše:
Tak on chce počítač jako počítač, na hry hlavně. Do školy tablet nesmí nosit, protože je drahý. Opravdu to dává smyl. :zed: :mrgreen:

A jsme doma. :lol: Na střílečky je myš pohodlnější.

• Citovat
  • Upravit
2577
10.12.21 09:20
@catch-22 píše:
A jsme doma. :lol: Na střílečky je myš pohodlnější.

To souhlas, ale tak pořád si radši zahraji pc střílečku než jakou free to play na tabletu :lol:
Edit: Sice jsem moc neprohledávala obchod play, ale co jsem zahlídla, že tam hraje jsou klasické nekvalitní free to play :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
10.12.21 11:29

@catch-22 Muzu mit jeste dotaz? :oops: Rozumis tomu vic jak ja, tak mozna budes znat odpoved. 🙂 Kdybych poridila takovou „redukci“ z usb na usb-c, fungovala by ta mys s tim donglem na usb? :think:
 https://alza.cz/…d6406295.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
10.12.21 11:37
@Capricorn61 píše:
@catch-22 Muzu mit jeste dotaz? :oops: Rozumis tomu vic jak ja, tak mozna budes znat odpoved. 🙂 Kdybych poridila takovou „redukci“ z usb na usb-c, fungovala by ta mys s tim donglem na usb? :think:
https://alza.cz/…d6406295.htm?…

Nejspíš ano. Teď jsem to vyzkoušel s RF myší a redukcí na telefonu, bez problému.

• Citovat
  • Upravit
2577
10.12.21 12:29

@catch-22 Dekuji moc za ochotu. :kytka: Tak to vezmu redukci a vyberu nejakou herni mys, hlavne at trosku vypada (sviti) a at to neni takova ta mini zaklad. 🙂 Jeste jednou diky :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák