Myslí to se mnou vážně?

Anonymní
20.10.18 13:23

Myslí to semnou vážně?

Ahoj holky, tak se jdu tak trochu vykecat a zároveň si jdu pro rady. Omlouvám se za anonym, ale je pro mě nutný.
Po 4 letem vztahu jsem se rozešla s partnerem, se kterym nam to uz nefungovalo. Hned tyden na to mi napsal jeden muz a hned druhy den jsme byli venku. Bylo to hezke rozumeli jsme si a schazime se do ted jednou maximalne dvakrat do tydne. Jenze ja porad nevim za co me povazuje. Sex jsme jeste nemeli, ale schyluje se k tomu. Nejvetsi problem je, ze kdyz se strasne rychle meni, jednou je uplne uzasny pise mi jak me chce videt apod a pak se zacne chovat odmerene.. nerozumim tomu. Kdyz ho pozvu ven ja tak me proste odmitne ze uz neco ma.. rikal mi ze nehleda nekoho jen na sex.. ja uz fakt nevim co si o tom myslet.. je pro me strasne slozity.. ani nevim jak tu situaci popsat.. snad to trochu pochipite a treba mi pomuzete :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
20.10.18 13:26

Tak si dej ještě na čas, než ho poznáš. Aby neměl dvě tváře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
20.10.18 13:43

S takovým bych se k sexu neschylovala, pokud bych si tedy nechtěla jen nezávazně štrejchnout.
Chlap, který se už teď chová jako rozmarná princezna, se nezmění, naopak teď ještě zřejmě brzdí a snaží se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
20.10.18 14:19

Cukr a bič. Hraje si s tebou. To neznamená, že o tebe nestojí. Pokud je ti jeho chování příjemné, tak fajn. Ovšem jestli ti tyhle jeho „hrátky“ vadí, jasně bych mu stanovila hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.18 14:35

Můj názor je, že si chce jenom tak pohrát. Jednou má dobrou náladu a jindy špatnou, vztah (pokud by k nějakému tedy došlo) by byl nestálý a způsobil by více bolesti, než užitku. Možná má pán dvě tváře a někdy ukáže tu pěknou a milou, někdy zase tu druhou, kterou má častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
20.10.18 14:42
@Ristrina píše:
Cukr a bič. Hraje si s tebou. To neznamená, že o tebe nestojí. Pokud je ti jeho chování příjemné, tak fajn. Ovšem jestli ti tyhle jeho „hrátky“ vadí, jasně bych mu stanovila hranice.

Přitom je to takové ženské chování.
Poslat do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.10.18 14:44

Ja spis myslim, ze toho ma rozehraneho vic. Proto nekdy nema cas nebo ma spatnou naladu. On je totiz naladeny na setkanicko s tou druhou a uz je myslenkama tam a ty ho rusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
20.10.18 14:49

taky myslím, že si tak trochu hraje.. záleží, v jakém je stavu ? svobodný ? rozvedený ? má někoho ? bylo to přes seznamku ? má víc možností ? vídáte se „jen tak“ ?? jste zamilovaní, nebo ne ? nebo jak to celé vlastně je ?? píšete si často? o čem to je ? kde bydlí ? je tam spoustu věcí co nevíme, ale dle popisu se mi to tedy nezdá jako nějaký zamilovaný Romeo, fakt ne.. spíš zkouší na více stran..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.18 14:49

Zakladatelka

Achjo holky, diky moc za nazory. Jsem z toho uz celkem spatna.. asi jsem do nho zamilovana.. ale nastesti ne tak bezhlave ze bych si veci ktere jste napsaly nepripoustela.. nechapu o co mu jde.. nebo mi treba neodepisuje pul dne ale na facebooku vysedava.. nevim ale neminim se nikomu vtirat

• Citovat
  • Upravit
24822
20.10.18 14:51

aha.. tak to bude spíš jen taková hra.. nenech si HLAVNĚ UBLÍŽIT.. neber to moc vážně.. prostě možná to vyjde - možná ne.. na druhou stranu, chlapů je jako kvítí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.18 14:53

Zakladatelka

Seznameni probehlo pres seznamku ale psali jsme si uz pred 3 roky.. a az ted se zname osobne.. no prave.. uz jen to ze to bylo pres seznamku je mi jasne ze asi nebudu jedina..

• Citovat
  • Upravit
24822
20.10.18 14:57

vždyť to říkám :-) zkouší to.. sonduje.. schází se a píše s více ženami a prostě uvidí. .. mám to za sebou tolikrát.. hlavně už naštěstí strašně dávno :-D a proto vím, že čím jsem byla „urputilejší“ tím to bylo horší.. muži holt potřebují lovit.. zkus se chvilku neozvat.. vykašli se na to.. piš si s někým jiným.. nevaž se na to… a dál uvidíš.. až to bude mít přijít, tak to přijde, neboj ♥ přes seznamku jsem se sešla v minulosti snad s 20 muži.. s jedním láska pár měsíců.. jeden byl milenec na pár let.. vše ostatní byli zoufalci a hrůza.. nakonec jsem si manžela našla náhodou v práci :-D život je šašek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.18 15:32

Zakladatelka

@Lucy75

Díky moc za podporu :srdce: uvidím, dneska se možná sejdeme a pokud ne zkusím cos poradila, neozvu se a zkusím se na to trochu vykašlat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
241
20.10.18 15:47
@TrueIsFalse píše:
Přitom je to takové ženské chování.
Poslat do oběhu.

V ničem nenajdem větší genderovou vyváženost než právě v „metodě“ cukru a biče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
20.10.18 15:57
@Anonymní píše:
@Lucy75Díky moc za podporu :srdce: uvidím, dneska se možná sejdeme a pokud ne zkusím cos poradila, neozvu se a zkusím se na to trochu vykašlat :nevim:

Vis, co bych udelala?Napsala mu, ze se omlouvam, ale ze mi do toho něco vlezlo.Je to tezke, když ho chces. Ale nekyvla bych mu na schůzku pokazde, jak se ozve.Bud trochu nedostupna.Neodepisuj hned, ale třeba za par hodin atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí