Myslíte, že budu mít nárok na příspěvěk na bydlení?

Anonymní
25.2.13 18:28

Myslíte, že budu mít nárok na příspěvěk na bydlení?

Hezký večer, chci se zeptat. Zažádala jsem o příspěvek na bydlení. Dokládala jsem příjmy za poslední čtvrtletí. Manželův příjem je 25,600,– a můj 17,500. Nájem včetně elektriky a plynu je 8210 Kč. Myslíte, že mi vznikne nějaký nárok na příspěvek nebo mi to spíše zamítnou? Žádala jsem prvně, jelikož jsem v pracovní neschopnosti.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
25.2.13 18:29

Mate 40 litru a chces prispevek? 8o

• Citovat
  • Upravit
3624
25.2.13 18:29

Myslím, že máte moc vysoké příjmy na příspěvek na bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
25.2.13 18:30

Ty příjmy jsou uvedeny v tom čtvrtletí nebo měsíčně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.13 18:31

Pokud mate trvale bydliste spolu na stejne adrese, myslim ze narok nemas..Ale pokud manzel ma jinde trvale bydliste nez ty, tak by ti to mozna vyjit mohlo…
Ja budu zadat v dubnu, ziju s manzelem ale trvale bydliste ma jinde nez ja. A jeho plat se pocitat nebude.Vse mam zjisteny od jedne zname co delala kdysi na socialce.
Omlouvam se za anonym, ale chodi sem zname a nepotrebuji aby to kdokoliv videl co a jak.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.13 18:32

@katulka.k - Ty částky jsou u každého z nás za poslední tři měsíce. Říjen, listopad a prosinec.

• Citovat
  • Upravit
21848
25.2.13 18:34
@Anonymní píše:
Hezký večer, chci se zeptat. Zažádala jsem o příspěvek na bydlení. Dokládala jsem příjmy za poslední čtvrtletí. Manželův příjem je 25,600,– a můj 17,500. Nájem včetně elektriky a plynu je 8210 Kč. Myslíte, že mi vznikne nějaký nárok na příspěvek nebo mi to spíše zamítnou? Žádala jsem prvně, jelikož jsem v pracovní neschopnosti.
Děkuji
:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: A zkus ještě zažádat o příspěvek na oblečení a drogerii… Přece jen - s takovým platem… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Anonymní píše:
@katulka.k - Ty částky jsou u každého z nás za poslední tři měsíce. Říjen, listopad a prosinec.

jo tak jako dohromady? a kolik vas je v domacnosti?

• Citovat
  • Upravit
306

Podle mě určitě ne.
Tady máš kalkulačku. Zadej tam počet osob, příjem a náklady na bydlení a ono ti ukáže zda máš nebo nemáš nárok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219

Takže manžel vydělává měsíčně cca 8500 a ty 6000?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
25.2.13 18:35
@Anonymní píše:

Tak to máš napsaný teda ost nesrozumitelně. Pokud jsou platy uvedený za poslední 3 měsíce, tak co ten nájem - to je měsíčně?? Proč nepíšeš rovnou v jednom období? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
25.2.13 18:35

Aha, taky jsem to nějak nepochopila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.13 18:37

@Timinka - Jsme dva. Manžel bere minimální mzdu a já kolem 6 tis. Trvalé bydliště máme v nájemním bytě. Zkusila jsem zažádat, jelikož dlouho v pracovní neschopnosti ještě budu. Tak řeším jestli spíš nárok vzniká nebo ne, protože 30 dnu na verdikt je dlouhá doba :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.13 18:38

@katulka.k - Přesě tak.

• Citovat
  • Upravit
21848
25.2.13 18:38
@Anonymní píše:
@Timinka - Jsme dva. Manžel bere minimální mzdu a já kolem 6 tis. Trvalé bydliště máme v nájemním bytě. Zkusila jsem zažádat, jelikož dlouho v pracovní neschopnosti ještě budu. Tak řeším jestli spíš nárok vzniká nebo ne, protože 30 dnu na verdikt je dlouhá doba :roll:

Aha, tak to sorry za můj první příspěvěk, já totiž chápala podle toho, že nájem píšeš měsíčně, tak že píšeš i příjem měsíční… :oops: Takových pár totiž taky znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat