Myslíte, že budu mít nárok na příspěvěk na bydlení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud mate trvale bydliste spolu na stejne adrese, myslim ze narok nemas..Ale pokud manzel ma jinde trvale bydliste nez ty, tak by ti to mozna vyjit mohlo…
Ja budu zadat v dubnu, ziju s manzelem ale trvale bydliste ma jinde nez ja. A jeho plat se pocitat nebude.Vse mam zjisteny od jedne zname co delala kdysi na socialce.
Omlouvam se za anonym, ale chodi sem zname a nepotrebuji aby to kdokoliv videl co a jak.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@katulka.k - Ty částky jsou u každého z nás za poslední tři měsíce. Říjen, listopad a prosinec.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Hezký večer, chci se zeptat. Zažádala jsem o příspěvek na bydlení. Dokládala jsem příjmy za poslední čtvrtletí. Manželův příjem je 25,600,– a můj 17,500. Nájem včetně elektriky a plynu je 8210 Kč. Myslíte, že mi vznikne nějaký nárok na příspěvek nebo mi to spíše zamítnou? Žádala jsem prvně, jelikož jsem v pracovní neschopnosti.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@katulka.k - Ty částky jsou u každého z nás za poslední tři měsíce. Říjen, listopad a prosinec.
jo tak jako dohromady? a kolik vas je v domacnosti?
- Citovat
- Upravit
Podle mě určitě ne.
Tady máš kalkulačku. Zadej tam počet osob, příjem a náklady na bydlení a ono ti ukáže zda máš nebo nemáš nárok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak to máš napsaný teda ost nesrozumitelně. Pokud jsou platy uvedený za poslední 3 měsíce, tak co ten nájem - to je měsíčně?? Proč nepíšeš rovnou v jednom období? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timinka - Jsme dva. Manžel bere minimální mzdu a já kolem 6 tis. Trvalé bydliště máme v nájemním bytě. Zkusila jsem zažádat, jelikož dlouho v pracovní neschopnosti ještě budu. Tak řeším jestli spíš nárok vzniká nebo ne, protože 30 dnu na verdikt je dlouhá doba ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Timinka - Jsme dva. Manžel bere minimální mzdu a já kolem 6 tis. Trvalé bydliště máme v nájemním bytě. Zkusila jsem zažádat, jelikož dlouho v pracovní neschopnosti ještě budu. Tak řeším jestli spíš nárok vzniká nebo ne, protože 30 dnu na verdikt je dlouhá doba
Aha, tak to sorry za můj první příspěvěk, já totiž chápala podle toho, že nájem píšeš měsíčně, tak že píšeš i příjem měsíční…
Takových pár totiž taky znám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer, chci se zeptat. Zažádala jsem o příspěvek na bydlení. Dokládala jsem příjmy za poslední čtvrtletí. Manželův příjem je 25,600,– a můj 17,500. Nájem včetně elektriky a plynu je 8210 Kč. Myslíte, že mi vznikne nějaký nárok na příspěvek nebo mi to spíše zamítnou? Žádala jsem prvně, jelikož jsem v pracovní neschopnosti.
Děkuji