Myslíte, že by to mohl být svrab?

28.8.25 18:37

Myslíte, že by to mohl být svrab?

Ahoj nebo dobrý den.

Objevily se mi včera ráno pupínky na zápěstí. Poté další na předloktí a na druhé ruce také na zápěstí, některé se stroupkem. Svědělo to jen dopoledne krátce, nato se mi objevila vyrážka, poté trochu štípalo při sprchování. Něco podobného jsem měla asi před měsícem, ale jen pár pupínku, občas přes den svědělo, ale za pár dní to úplně zmizelo a stroupky odpadly.
Na kožní budu moct volat až v pondělí případně, má dovolenou. Tak snad to do té doby nezmizí a zjistí se konečně příčina. Minule sem myslela, že to mám alergii na používání Sanytolu.

Fotky jsou ze včerejšího večera. Dnes mám již na zápěstí jen asi 3 začervenalé pupínky, jeden s stroupkem a druhý na druhé ruce, jinak nic. Myslíte, že by to mohl být svrab, i když v takto mírné formě, že pupínky mizí a časem se objevují??

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
470
28.8.25 20:50

Těžko říct.. Všechny fotky úplně na nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76924
28.8.25 21:00

@92pampeliska92 svrab by nezmizel za pár dní, nějaká alergie zřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.25 19:20

Dobrý den objevili sem mi před nějakou dobou pupínky hrozně to svědí drbů si to až do krve co to může bejt nevíte někdo? popřípadě poradit kam stim? Nevím kde bych to vzala sem jen doma a vlakem ani autobusem nejezdím přidávám sem fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek