Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já před let měla kolem 95 Kč na hod, ale prý se jim zvedaly platy
@Anonymní píše:
Dobry den chtela bych se zeptat nevite nekdo kolik ne mzda brigadnika u posty jako peší dorucovatelka zasilek moc dekuji za odpoved
Zeptejte se primo u zamestnavatele. V Brne na depo nebo dorucovatel autem byla i pres 150/h. Tezko rict kolik je to zrovna ted a kde.
@Cenarius píše:
Zeptejte se primo u zamestnavatele. V Brne na depo nebo dorucovatel autem byla i pres 150/h. Tezko rict kolik je to zrovna ted a kde.
Ty brdo to se mi na brigadnika zda nejak moc pocitala jsem kdyz dostanu vyplatu cca 10 000 nejvic
Je to různé, záleží na lokalitě, ono vím že jsem měla jako brigádník za celý měsíc a byla jsem student tenkrát ale začínala jsem na 71 kč na hodinu 10500. takže to vzrostlo o dost.. Nejvíce ti stejně řeknou jak budeš nastupovat nebo jak se budeš ptát jaký mají plat..
@Anonymní píše:
Je to různé, záleží na lokalitě, ono vím že jsem měla jako brigádník za celý měsíc a byla jsem student tenkrát ale začínala jsem na 71 kč na hodinu 10500. takže to vzrostlo o dost.. Nejvíce ti stejně řeknou jak budeš nastupovat nebo jak se budeš ptát jaký mají plat..
No tak to jsem zvedava co mi reknou uvidim
me i tech 10 000 prijde moc jako brigadnik :/
@Anonymní píše:
NoNo tak to jsem zvedava co mi reknou uvidimme i tech 10 000 prijde moc jako brigadnik :/
v dnesni dobe? vzdyt brigady zacinaji tak od ty 100kc/hod a to je fakt jen začátek ![]()
Dobry den chtela bych se zeptat nevite nekdo kolik ne mzda brigadnika u posty jako peší dorucovatelka zasilek moc dekuji za odpoved